|
RE: VTO - Klinika Medico S, Banja Luka 19.2.2012 12:21:52
|
|
|
|
jelena038
|
ok. hvala Procedura.. Za konkurisanje kod fonda potrebno je psmo od dr. Sibincic koje se dobije nakon pregleda u ovoj klinici, izvod iz maticne knjige vencanih i kopije overenih knjizica. Komisija zaseda svaki mesec, resenje stize za oko mesec i po najvise, a ako se insistira, nakon odobrenja komisije mozete resenje podici u fondu, bez da cekate da stigne na kucnu adresu. Sve ostale pretrage radite dok cekate resenje, sve mozete u drzavnoj bolnici osim spermograma, to klinika insistira da se radi kod njih. Obavezne pretrage su hormoni, vaginalni i cervkalni bris, klamidija, ureaplazma i mikoplazma za zenu, i spermogram i spermokultura za muskarca. Ja sam slucaj bez jajovoda, pa nisam morala na HSG i inseminacije, to ide pre njenog pisma, to ce druge devojke napisati, one su to prosle. Moj tempo je bio takav da sam pre 20 dana bila na prvom razgovoru, predali papire u fond, dobili resenje, uradili sve nalaze i sad cekamo rezultate mojih hormona. Rekli su mi da bez obzira na njih pocnem sa mikroginonom, da ne gubim ceo ciklus. U utorak idem kod njih opet, nosim rezultate i valjda cu imati pregled i upoznati doktorku koja radi VTO. O osoblju za sad sve najbolje. U odnosu na druge privatne klinike mnogo su mi nasmejaniji i predusretljuviji. Sestru sam bukvalno zvala da pitam kako da brojim prvi dan posto mi je krenulo ono glupo braonkasto, nije se ni iscudjavala, niti je meni bilo neprijatno, lepo me je pitala sve detalje i rekla kako da brojim dane i kad da idem da radim hormone, i cak mi rekla da nazovem sutra da opisem to krvarenje, ako ne krene lepo, da mi kaze sta da radim. Iskustva su mi za sad jako pozitivna.
< Poruku je uredio jelena038 -- 19.2.2012 12:23:14 >
|