miska32 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (12.6.2012 20:49:35)
|
Devojke, hvala na podrsci! Nas veliki problem je sto mi ne zivimo od pre 4mes. u Srbiji, a ovde nam traze 7000e za biopsiju i ICSI. Naravno te pare nemamo, poslala sam mail Spebo i odmah su mi odgovorili da se javimo 10-tak dana pre planiranog dolaska i da ce nam zakazati termin. Ako predloze punkciju, odmah ce mm raditi, on bi na sve pristao samo da dodjemo do spermica. Planiramo dolazak u julu, pa se nadam pozitivnom ishodu. Ovde, u Emiratima, ne predlazu zamrzavanje u nasem slucaju, jer kazu i ako se nadje to je jako mala kolicina, pa da ne rizikuju. Predlozili su nam da se ja spremim za ICSI pre biopsije i ako nesto nadju, da odmah sve zavrsimo. To mi je totalna ludost, da se kljukam hormonima i da damo ogroman novac, a da mozda nista ne bude od toga. Mislim, snasli bismo se i za duplo vise, samo da nam neko garantuje uspesnost. Ovde rade metodu micro-tese, mikroskop traze mesta na testisima gde ima spermica i vade ih sa tacno odredjenih mesta. Ja sam pitala Spebo da li oni rade tu metodu, medjutim nisu mi odgovorili. Videla sam da rade tesa metodu, ali ne znam da li je to isto.Pisite sta se dogadja kod vas, raduje me svaka lepa vest, jer je to nova nada za mm i mene!
|
|
|
|