Tvins -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (5.3.2013 18:37:18)
|
E ovako drage. Pricala sam sa dr. Beta treba pod obavezno da se uradi jer jemogce krvariti i tokom u nekom slucajevima cele trudnoce. Drugo,na dan embriotransvera,a to je u mom slucaju bio drugi dan od aspiracije,embriom jedan je bio u stadijumu sest celija i poceo je da vrsi dalju deobu,to se videlo pod mikroskopom,uradjen je i hecing,gde mu je probusena opnica iz koje treba da izadje za padr dana. I trece,sutradan od dana ET-a,dolazi u stadijum sa 14-16 celija,drugi dan 28-36 celija kad se i izleze i polako prijanja u matericu,eventualno jos dan dva da se pricvrsti,te ukupno od ET-a maksimum 5 dana mu treba da se ugnjezdi,pliva samo prva dva do tri dana dok vrsi deobu. To su reci strucnjaka i ja preko toga nemam komentar. Jedino je moguce da eto nije meca nego prokrvavljenost u vidu kao mece. Uh kako bi volela da nisu bas u pravu a da sve mi jesmo. Ujutru zovem i Le,da vidim sta oni imaju da mi kazu,ovo mi je rekao isto specijalista za VTO koji je nas prijatelj a koji trenutno nema svoju kliniku privatnu vec radi u drzavnoj a ja na drzavnu nemam pravo o trosku drzave jer imam vise godina. Sve vas grlim tako divne moje druzilice i hvala vam od sra na saosecanju.
|
|
|
|