RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Ljubav81 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (4.3.2013 13:58:37)

Malina opusti se i uzivaj...Alex, imas vremena da to sredis...Maso, nas dve smo definitivno u isto vreme:)))
Koje hormone oni vade 2.dana ciklusa pred stimulaciju??

masa81 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (4.3.2013 14:10:13)

Nemam pojma. Volela bih kada bi nam neka od devojaka koje su vec bile rekla.
Alex, nemoj sad da se bedacis. Stvarno imas vremena da to sredis.
Malina, super zvucis!!! [sm=bravo.gif] Bravo za muza!!![sm=bravo.gif] Uzivajte, smejte se,mislite pozitivno....

jela 76 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (4.3.2013 16:48:58)

Definitivno sam pošašavela od ovog mikroginona! Ubiću sve po kući koliko sam loše volje! [sm=zmeden.gif]

Nego, šta mi tačno treba od briseva, pored papa testa?

Tvins -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (4.3.2013 17:29:32)

Cao cure,da vam se i ja pridruzim,i ja sam radila u Le,danas mi 9 dan od ET-a.

Malina i meni su radili hecing,nisam ni znala,tek na stolu sam saznala,bice to super,to rade na jacim embrionima za koje smatraju da se lepo i brzo dele i da su kvalitetni. Reci mi koji dan ti radili ET,na drugi ili treci? Sa koliko celija su bili u momentu vracanja? Navijam jako[sm=bravo.gif],bice tu [sm=duda.gif][sm=duda.gif],samo opusteno,neka te zasmejava muz,dobro je za stomacne misice koji daju potporu materici. I meni je sutradan srce ubrzano radilo.

Ostale druzilice i vama sve najbolje i cekamo i vas[sm=smiley1.gif].

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (4.3.2013 19:51:17)

Ti:vaginalni,cerviksalni bris,chlamydia,ureaplasma,mycoplasma
Suprug:spermokultura,bris uretre,chlamydia,ureaplasma,mycoplasma.
IZVORNA PORUKA: jela 76

Definitivno sam pošašavela od ovog mikroginona! Ubiću sve po kući koliko sam loše volje! [sm=zmeden.gif]

Nego, šta mi tačno treba od briseva, pored papa testa?

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (4.3.2013 19:54:09)

dobrodosla i srecno,navijam da beta bude veeeelika[sm=smiley1.gif]
IZVORNA PORUKA: Tvins

Cao cure,da vam se i ja pridruzim,i ja sam radila u Le,danas mi 9 dan od ET-a.

Malina i meni su radili hecing,nisam ni znala,tek na stolu sam saznala,bice to super,to rade na jacim embrionima za koje smatraju da se lepo i brzo dele i da su kvalitetni. Reci mi koji dan ti radili ET,na drugi ili treci? Sa koliko celija su bili u momentu vracanja? Navijam jako[sm=bravo.gif],bice tu [sm=duda.gif][sm=duda.gif],samo opusteno,neka te zasmejava muz,dobro je za stomacne misice koji daju potporu materici. I meni je sutradan srce ubrzano radilo.

Ostale druzilice i vama sve najbolje i cekamo i vas[sm=smiley1.gif].

Malina KG -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (4.3.2013 20:16:14)

za Tvins- 1.marta izvadili 10 folikula ali bili prazni osim 4 js.U nedelju 3.marta vracene 3 koje su se oplodile.Ne znam da li se to racuna kao 2 ili 3 dan et.Uglavnom 1 je bila 4-celijska dobra,2 je 4-celijska nesimetricna slabijeg kvaliteta i 3 je 2-celijska dobra ali spora..to su reci dr...inace pre transfera mi je saopstio da su mi rezerve jc na minimumu i tako me obeshrabrio i rekao da ce da radi taj hecing.ja sam bila strasno uzbudjena,srce mi lupalo i vrtelo mi se u glavi,brzo se zavrsio et..dr mi pokazao na minitoru ali ja sam od treme videla samo 2 embriona a ne i treci ali nisam nista rekla..posle sam bila budna kao sova ceo dan i noc ali danas sam vec bolje.
inace posle punkcije stomak mi je bio napet i malo me zigalo ali neznatno a posle et ama bas nista i nemam nikakve simptome i osluskujem dal cu nesto da osetim ali jos nista,,,inace kao mlada devojka sa 27 sam bila u drugom stanju i prosto sam znala da sam trudna,jednostavno sam to osecala vec posle dva dana i samo mi se spavalo ali nazalost nije bio pravi muskarac tako da nisam rodila..zato mislim da sam sad kaznjena...nek mi Bog oprosti i da bar jednu bebu...i nek nikog ne lisi tog zadovoljstva....

Dana 72 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (4.3.2013 21:51:25)

Cao Malina , glavu gore . Zivot se ne zivi unazad. SVI smo mi "gresnici" Nema toga ko u zivotu nije zgresio i pozeleo da je "drugacije" bilo.Ali zivot nema reprizu a mi nismo tu da sudimo sta smo "zasluzili" a sta nismo. Pa i onda kad uradimo nesto sto mnogi nece razumeti ima "neko" gore ko SVE razume i prasta. Zato se i ti potrudi da oprostis sebi i otvori srce i dusu za novi pocetak.Svako ima "pravo" na drugu sansu a ja ti od srca zelim da uspes i da budes najbolja mama na svetu.

Tvins -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (5.3.2013 0:31:46)

Malina,Dana ti je sve jako lepo rekla i veooooma se slazem snjom. Sad je najbitnije da budes opustena koliko god mozes i sve ce biti u redu.Drugi se racuna dan da su ti vracena,tako i meni,malo sam se i ljutila sto mi vratili drugi dan al kazu morali.

Alex 88 hvala na lepim zeljama,jesi i ti u Le radila ili sam te pobrkala???

Mene danas ceo dan boli glava otkida[sm=smiley29.gif]

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (5.3.2013 9:24:22)

radim u leskovcu u aprilu.

masa81 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (5.3.2013 10:30:20)

Tvins, dobrodosla, nadam se da ces nas obradovati lepim vestima!![sm=smiley1.gif]

lalojedac -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (5.3.2013 10:31:29)

drzim vam palceve zene[sm=bravo.gif]
jel ima neko ko radi u junu? Nas su upisali za tad i da im se javim u aprilskom ciklusu,e sad,sta mislite da li tad da odradim hormone one za 2 dc? sinoc sam dobila,i trebala da odradim hormone ali razmisljam da ih odradim u sledecem ciklusu,da bi bili sto sveziji? One sve sam odradila a ostali su mi jos ovi vezani za ciklus.

mine -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (5.3.2013 10:33:08)

IZVORNA PORUKA: Malina KG

..dr mi pokazao na minitoru ali ja sam od treme videla samo 2 embriona a ne i treci ali nisam nista rekla..posle sam bila budna kao sova ceo dan i noc ali danas sam vec bolje.

nemoj da se brines....na monitoru i ne mozes da vidis embrione vec samo "fluid" u kojem su. Embrioni se ne vide golim okom.

mine -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (5.3.2013 10:34:25)

uradi ih ovaj ciklus...u slucaju da nesto nije ok da mozes da sredis i ponovis...a ako budu ok, svakako ti vaze 6 meseci..
IZVORNA PORUKA: lalojedac

drzim vam palceve zene[sm=bravo.gif]
jel ima neko ko radi u junu? Nas su upisali za tad i da im se javim u aprilskom ciklusu,e sad,sta mislite da li tad da odradim hormone one za 2 dc? sinoc sam dobila,i trebala da odradim hormone ali razmisljam da ih odradim u sledecem ciklusu,da bi bili sto sveziji? One sve sam odradila a ostali su mi jos ovi vezani za ciklus.

lalojedac -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (5.3.2013 11:18:50)

sad sam ih zvala i kazu da to odradim u aprilskom ciklusu da bi bili sto sveziji nalazi,i da misle da je sve ok jer su mi do sad svi nalazi perfektni i hormonski i svi,sem tog papa nalaza koji moram da ponovim

nadjaa -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (5.3.2013 12:32:07)

IZVORNA PORUKA: Dana 72

Cao Malina , glavu gore . Zivot se ne zivi unazad. SVI smo mi "gresnici" Nema toga ko u zivotu nije zgresio i pozeleo da je "drugacije" bilo.Ali zivot nema reprizu a mi nismo tu da sudimo sta smo "zasluzili" a sta nismo. Pa i onda kad uradimo nesto sto mnogi nece razumeti ima "neko" gore ko SVE razume i prasta. Zato se i ti potrudi da oprostis sebi i otvori srce i dusu za novi pocetak.Svako ima "pravo" na drugu sansu a ja ti od srca zelim da uspes i da budes najbolja mama na svetu.

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

nadjaa -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (5.3.2013 12:34:14)

Tvins, zelim ti ogromnu beturinu[sm=smiley36.gif] Pratila sam te na temi VTO, drago mi je da si se i ovde pridruzila.

Tvins -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (5.3.2013 12:36:12)

Hvala svim curama divne ste [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

Alex88,radila je jos jedna Alex iz KG-a kod njih a sa ovih stranica i rodila je trojke,to zelim i tebi i ostalim curama[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Ljubav81 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (5.3.2013 13:21:06)

Devojke, ja danas ostala bez posla..posle 10 godina rada...tehnoloski visak...poludecu

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (5.3.2013 13:24:04)

Hvala tvins,takodje ti zelim isto kao i svim curama,i ne razmisljaj o proslosti,veci je greh kada cure rode nekom za koga misle da nije pravi i ceo zivot upropaste,muce i sebe i dete,glavu gore i za par dana da nas obradujes i ohrabris.[sm=smiley1.gif]

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (5.3.2013 13:28:33)

ljubav81 zao mi je[sm=smiley13.gif]

masa81 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (5.3.2013 14:03:20)

[sm=smiley13.gif] Ne mogu da verujem....

Tvins -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (5.3.2013 14:29:33)

Alex88 draga,malo si omasila,ja nikad nisam ostajala trudna[sm=smiley13.gif]. To je Malinina prica. Malinice samo hrabro draga,vidis da sve cure isto razmisljaju,samo se opusti mila[sm=rozica.gif].

Ljubavi 81,ko zna zasto je to dobro,mozda ti Bog uzeo to da bi ti dao nesto drugo. Mislim da ce to biti[sm=duda.gif]. Samo napred i misli pozitivno.

Cure,meni se danas pojavila braonkasta mrljica a danas mi je 10-i dan od E-a.[sm=zmeden.gif]

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (5.3.2013 14:36:27)

joj izvini htela sam to da napisem malini,uopste ne razmisljam[sm=zmeden.gif].izvini jos jednom,i da nam javis za koji dan pozitivne rezultate,kad radis betu?

masa81 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (5.3.2013 14:52:13)

To ne mora nista da znaci Tvins. Ne znam...moje misljenje je da je to iscekivanje najtezi deo procesa. Betu radis 14-i dan jel tako??

Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>