Diabla -> RE: Kako oblaciti novorodjence u ljetnjim mjesecima? (29.5.2014 9:26:28)
|
Klarita, vidim da su nase bebe istog uzrasta. A kapicu, tj sesiric kad izlazite napolje? Ja stavim sesiric iako su kolica prekrivena onim "krovom". Opet mi tu mama otvara glavu, a ja ne bih kapu nosila. A kako preko noci oblaciti? Ja nisam mjerodavna, meni je uvijek vruce, pa ne znam sta da radim. Ja uvece spavam u kratkim rukavima, dolje imam donji dio pidzame koju u toku noci skinem i budem u gacicama- jos nam otvoren malo prozor. Racunam, ako se ja kuvam sta li je sa njim. Jer se sad poceo buditi na 3 sata preko noci, stalno se koprca u snu. Obucen u bodi dugih rukava i preko ima zekicu. Carsafom mu samo nogice prekrijem... IZVORNA PORUKA: Klarita N je jos u stramplama, a ispod bodi kratkih rukava[sm=zmeden.gif] Ili bodi dugih rukava i trenerkica dole [sm=zmeden.gif] Nekako mi jos maleni, ne znam, a vreme nestabilno. K i golu da skinem ne pomaze, koliko se jadna znoji, to nije normalno. A, kape ne nosimo. N nijednom do sada, a K par puta tokom zime i to joj bude pretoplo. Oba deteta mi kosata[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|