Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, nov... 17.6.2011 21:50:54
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Redovno gubim sve nabrojano...dobro da jos uvek imam nesto u stanu ...inace pare ostavim u jakni od prosle sezone pa kad mi zatreba ja sve pretrazim i uvek se obogatim Dok sam bila u skoli redovno sam gubila svoje stvari pa pozajmljivala tudje i zaboravljala da im vratim sreca pa su svi znali gde treba da traze ovo kao da sam ja pisala strasno sam neodgovorna i ljuta sam na sebe zbog toga pokusavam da to promenim ali mi nesto ne ide
|
|
RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, nov... 17.6.2011 21:52:09
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: Alexis79 A jednom sam posla da izbacim kantu sa djubre i tek pored kontejnera sam se "setila" da kantu opste nisam ni ponela i da praznih ruku sisla sa cetvrtog sprata. a jooooj
|
|
RE: Da li gubite ili zaboravljate stvari, nov... 29.7.2011 13:05:08
|
|
|
|
Anoniman
|
No recite mi da li je normalno biti toliko rasejan da više ni stvar koja ti je pod nosom ne možeš da nađeš??? Ja sve posejem-ključ od stana, češalj, daljinski i ja se nalazimo po njuhu, samu sebe redovno zovem na mobilni , jedno jutro nisam mogla da nađem cipelu Kao senilna baba! Majko moja, šta će tek biti kad omatorim???
|
|
|
|
RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, nov... 29.7.2011 13:08:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Alexis79 A jednom sam posla da izbacim kantu sa djubre i tek pored kontejnera sam se "setila" da kantu opste nisam ni ponela i da praznih ruku sisla sa cetvrtog sprata. A pazi mene- uđem u radnju i korpu sa pijace zaključam u onaj sef u marketu, nakupujem 3 kese robe, sve lepo upakujem, i dođem do vrata od zgrade (inače prekoputa od radnje) i vdim da mi nešto puno ključeva u ruci-ja nosim ključ od stana, novčanik i ključ od sefa, a korpa i 3 kese ostale u radnji... Luda!
|
|
|
|
RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, nov... 2.8.2011 11:18:23
|
|
|
|
Olga75
|
samo da dodam , kad sam vodila zvercicu na prvu vakcinaciju u dz sam ostavila : knjizicu , flasicu , cebence , dobro pa nisam i nju ostavila
|
|
RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, nov... 2.8.2011 12:03:49
|
|
|
|
majared
|
Kako sam uspela da izgubim racun od kase do prijemnog pulta i pored izricite napomene kasirke da mi je potreban za overu garancije?????? To je cirka deset metara Izgubila knjižicu kada sam išla da vadim krv a skontala pred veliku komisiju za bolovanje
|
|
|
|
RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, nov... 5.8.2011 8:47:43
|
|
|
|
Alexis79
|
Ja sam danas etalon za glupost i smotanost . Prvo sam odvezla mm-a na posao i stala sam da kupim nesto. Po povratu sam sela na suvozacevo mesto i cekala mm-a da dodje. Dok se nisam setila da sam ja dovezla kola.Sama sam se smejala u kolima. Onda krenem kuci i tako zamisljena promasim skretanje ,pa napravim krug od nekolilo km da dodjem do kuce. Onda dodjem kuci i krenem da perem kosu i ispustim tus i napravim poplavu u kupatilu i tako sagnute mokre glave i zatvorenih ociju pruzam ruku za peskir i oborim posudu sa tecnim sapunom koja pada na pod i sapun se razliva po kupatilu i po istoj onoj vodi. E onda sam sela na wc solju i krenula da se smejem. Bolje da danas ne radim nista
|
|
RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, nov... 21.2.2014 20:58:26
|
|
|
|
NadaR
|
Telefon redovno. I mobilni I fiksni
|
|
RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, nov... 21.2.2014 21:04:48
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja sve zaboravljam!!
|
|
RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, nov... 21.2.2014 21:41:58
|
|
|
|
mali_mis
|
Mobilni redovno izgubim negde u stanu, pa se zovem sa fiksnog. Novac isto znam da "stavim u stek", pa posle ne mogu da nadjem. A zaboravna sam kao da imam 100 godina.
|
|
|
|
RE: Da li gubite ili zaboravljate stvari, nov... 20.7.2014 15:44:41
|
|
|
|
NadaR
|
Fiksni telefon gubim redovno
|
|
RE: Da li gubite ili zaboravljate stvari, nov... 20.7.2014 15:53:48
|
|
|
|
minnica
|
I ja isto. Kupila sam u te svrhe kod Kineza neki žični samo da mogu da se javim kad ne znam gde mi je bežični.
|
|
RE: Da li gubite ili zaboravljate stvari, nov... 20.7.2014 19:53:59
|
|
|
|
branki*
|
retko kad sta gubim ili zaboravljam.pare,kljuceve,mobilni,to mi se nikad nije desilo.ali,skoro sam izgubila naocare za sunce i bas mi je krivo.
|
|
RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, nov... 21.7.2014 12:21:00
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: Alexis79 Ja sam danas etalon za glupost i smotanost . Prvo sam odvezla mm-a na posao i stala sam da kupim nesto. Po povratu sam sela na suvozacevo mesto i cekala mm-a da dodje. Dok se nisam setila da sam ja dovezla kola.Sama sam se smejala u kolima. Onda krenem kuci i tako zamisljena promasim skretanje ,pa napravim krug od nekolilo km da dodjem do kuce. Onda dodjem kuci i krenem da perem kosu i ispustim tus i napravim poplavu u kupatilu i tako sagnute mokre glave i zatvorenih ociju pruzam ruku za peskir i oborim posudu sa tecnim sapunom koja pada na pod i sapun se razliva po kupatilu i po istoj onoj vodi. E onda sam sela na wc solju i krenula da se smejem. Bolje da danas ne radim nista Slatko su me nasmejali komentari. Ja isto ovako sednem pa se smejem sama sebi. Sreća da ne vozim auto, inače bi haos napravila.
|
|
|
|
RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, nov... 21.7.2014 12:46:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Redovno, kad je mm sa mnom a ja vozim, izađem iz auta a da ne uzmem ključ. Navikla da on vozi
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, nov... 21.7.2014 18:08:39
|
|
|
|
indy_25
|
Uvijek sam gubila stvari, ne obracam paznju gdje sta ostavljam. Ali isto twko ne ne brinem se ako je nadjem jer mi nije toliko bitno, izgubila pa sta :) Prije sam se uvijek svadjala sa BM oko toga uvijek me je kritikovao kako sve gubim i da cu jednom glavu izgubiti.
|
|
|
|
RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, nov... 23.7.2014 7:53:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Desavalo mi se par puta da ostavim kljuc u bravi od ulaznih vrata Otkljucam i gurnem vrata da deca udju i lepo samo zatvorim vrata, pa komsija kad dodje podseti me ! A jednom sam ih cak zaboravila na ulaznim vratima u zgradu
|
|
|
|
RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, nov... 28.7.2016 17:17:16
|
|
|
|
NadaR
|
Kisobrane, olovke , telefone , snale I gumice za kosu ...
|
|
RE: Da li gubite ili zaboravljate stvari, nov... 28.7.2016 19:48:03
|
|
|
|
Khaleesi
|
Sve za kosu i kisobrane ozavezno
< Poruku je uredio branki RR -- 28.7.2016 20:02:59 >
|
|
|
|
RE: Da li gubite ili zaboravljate stvari, nov... 29.7.2016 8:16:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Najgore mi bilo kad sam navodno izgubila LK, i mesecima je trazila dok mi je ne secam se zbog cega, ustrebala bas pa sam morala da izvadim novu. I polse mesec dva nadjem je u dzepu neke trenerke
|
|
|
|
RE: Da li gubite ili zaboravljate stvari, nov... 29.7.2016 8:23:31
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja ne tako cesto, dok mm nikad ne zna gde su mu kljucevi od auta i telefon.
|
|
|
|
RE: Da li gubite ili zaboravljate stvari, nov... 30.7.2016 14:05:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja ne zaboravljam. Vrlo retko mi se desi. Od onih sam sto i upaljac imaju dok se ne istrosi
|
|
|
|
RE: Da li gubite ili zaboravljate stvari, nov... 30.7.2016 14:14:01
|
|
|
|
nikiteki
|
Ja sam pocela da zaboravljam katastrofa.
|
|
|
|
RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, nov... 30.7.2016 21:14:06
|
|
|
|
isidora88
|
Gubim, zaboravljam, uzas, ja sam hodajuci baksuz. Nikad ne znam gde su kljucevi, telefon, cim udjem u ulici krenem da kopam po tasni ne bi nasla kljuceve, u prodavnici redovno spustim novcanik u korpu i spakujem ga u kese pa onda slog dobijem kad krenem da ga trzim na putu do kuce po torbi, pa se vracam u prodavnicu i tamo peavim haos misleci da su mi ukrali, ma cirkus
|
|
RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, nov... 30.7.2016 22:27:49
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja se mnogo gubim u zadnje vreme.. Podjem po jedno i ne uzmem ne uzmem ni nesto drugo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?