Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, nov... 2.7.2009 23:02:54
|
|
|
|
simke
|
Postala sam rasejana u trudnoci i josh me drzi Krenem po neshto i stanem na pola puta...totalna blokada...ne znam shta sam htela da uradim Ne gubim i ne zaboravljam stvari[kishobran,novchanik,mobilni...],ali mi chesto nastupa blokada kad npr.odem do kuhinje i stanem-ne znam shta sam htela,pa se vratim na pochetak i vrtim se oko svoje ose totales izgubljena Prodje koji minut dok se ne setim
|
|
|
|
RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, nov... 3.7.2009 11:00:45
|
|
|
|
Tara
|
Gubim stvari cesto od novcanika ,naocara, telefona , rokovnika ..... Uzas , i to me strasno nervira , zaboravljam da pozovem ovog - onog , iako mi je to vazno ..... To je zato sto radim sto stvari odjendom
|
|
|
|
RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, nov... 15.7.2009 20:21:06
|
|
|
|
ljubičica
|
IZVORNA PORUKA: gagi Nikad nista nisam u zivotu zaboravila Nikad ne reci nikad
|
|
RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, nov... 15.7.2009 20:28:02
|
|
|
|
ljubičica
|
Ja stalno zaboravljam šta sam htela da kažem! Zaustim i zaboravim I onda da me beš ja ne mogu da se setim
|
|
RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, nov... 15.7.2009 20:48:03
|
|
|
|
marince1
|
Znate onu foru: ''Sine kako se zvase onaj Nemac sto mi stalno skriva stvari po kuci?'' ''Alchajmer baba!'' E,ja se stalno zezam da nam se taj Nemac uselio u kucu i da na s stalno zafrkava! Mi smo od silnih obaveza svi zaboravni,ali ja sam nasla resenje,napravim spisak,pa precrtavam. Mm me poslusao pa i on to radi, i kad krene na posao on ZABORAVI SPISAK!!! Legenda,on ima problem za svako resenje
|
|
|
|
RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, nov... 15.7.2009 20:49:15
|
|
|
|
ljubičica
|
|
|
RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, nov... 15.7.2009 21:13:01
|
|
|
|
gagana83
|
ja odkako sam trudna stalno zaboravljam. pre neki dan u kaficu prilazi konobarica,pita sta cemo da popijemo a ja kazem"meni jedan..........(pauza pola minuta) ono u kesici sto se rastvara u casi vode........",ona me gleda belo, MM vadi stvari:"cedevita"
|
|
|
|
RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, nov... 15.7.2009 22:08:21
|
|
|
|
Lu
|
Meni Roko jutros u autu reče:mama zaboravila si naočale...ja stvarno zaboravila Šta će jadno dijete sa svojom starom majkom,još malo nabrajaće,mobitel mama,novčanik mama,pazi crveno mama
|
|
|
|
RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, nov... 16.7.2009 9:30:57
|
|
|
|
NadaR
|
Ja planirala svaki dan platiti telefon kad krenem u setnju sa Miloshem, posta mi je blizu. Tako jutros uzela tel da nazovem mamu ... cvrc... kaze teta > VAS TELEFON JE ISKLJUCEN<
|
|
RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, nov... 16.7.2009 13:44:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Nije bas da gubim i zaboravljam, vise bih rekla da se ja gubim u nekim momentima. Npr, cesto mi se desi da stavim u frizider sve i svasta, od stoljnjka koji je pun mrva(umjesto da ga istresem), podjem u sobu a nemam pojma zasto sam otisla, trazim kljuceve a oni u rukama, itd...
|
|
|
|
RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, nov... 19.2.2011 0:27:35
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman ih pa ja kišobrane ne računam u gubljenje ni ja to se podrazumeva a inace gubim ponekad ali to su obicno kisobrani,sal,olovka...a pare ne to uvek cuvam
|
|
|
|
RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, nov... 19.2.2011 8:19:24
|
|
|
|
Ana007
|
Ja nikad ništa nisam izgubila.Čuvam stvari,a pare pogotovo .One ne mogu da se zagube nikad
|
|
RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, nov... 27.2.2011 12:34:46
|
|
|
|
bebać
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR IZVORNA PORUKA: Sneža (da mu njegova lepa glava nije prišrafljena za vratić,ko zna gde bi je jednog dana našli -ma tipičan Strelac u horoskopu!) A šta ti molim te lijepo imaš protiv Strelaca evo ja sam strelac i totalno sam anti od gore navedenog,ali totalno ja se ne sjećam da sam ikad išta zaboravila,izgubila,da mi je ostalo itd(baš bi se trebala zamisliti da nešto skontam) ALI meni zato ukradu 2008 bila sam u manjku čitavih 800km(400 eura) zbog kradje prvo su mi negdje po buticima sunuli PRACTICA novi fotić(oko 250 eura) i to onaj sa led ekranom,tek izašao...nisam sa njim slikala 10 slika,samo što smo ga kupili...ja ga ponijela u grad da fotkam Sergeja....m me htio objesiti,poludio je bio a zatim mjesec posle ukradu mi dječija kolica(150 eura)...ja ih ostavila u haustoru i popela se kod prijateljice na kafu,kad sam se vratila nema kolica,,,,užas....još pamtim svoj očaj....više mi je bilo žao kolica nego fotića,valjda zato što su bebeća Jadan moj m opet je to sve pokupovao u istom mjesecu,što jest jest
|
|
RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, nov... 27.2.2011 15:05:43
|
|
|
|
lanajelena
|
Redovno gubim sve nabrojano...dobro da jos uvek imam nesto u stanu ...inace pare ostavim u jakni od prosle sezone pa kad mi zatreba ja sve pretrazim i uvek se obogatim Dok sam bila u skoli redovno sam gubila svoje stvari pa pozajmljivala tudje i zaboravljala da im vratim sreca pa su svi znali gde treba da traze
|
|
|
|
RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, nov... 27.2.2011 15:12:16
|
|
|
|
Alexis79
|
Ja sve i svasta zagubim na neki odredjeni period ,a onda to isto se misteriozno pojavi. Sakrijem od same sebe nesto ponekad i pojme nemam gde sam to stavila. A jednom sam posla da izbacim kantu sa djubre i tek pored kontejnera sam se "setila" da kantu opste nisam ni ponela i da praznih ruku sisla sa cetvrtog sprata.
|
|
RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, nov... 27.2.2011 15:18:05
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
to mi se jako cesto u poslednje vreme desava...pretpostavljam da je zbog preokupljenosti drugim starima
|
|
RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, nov... 27.2.2011 15:23:11
|
|
|
|
lanajelena
|
Alexis ja ponesem djubre da bacim i donesem ga kod mame u stan sreca pa zivimo blizu da ne nosim djubre korz autobus
|
|
|
|
RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, nov... 27.2.2011 15:23:44
|
|
|
|
liliana
|
Ja sam, sve češće i češće kao ona baba iz vica: "Da l sam pošla il sam došla!!!"
|
|
RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, nov... 27.2.2011 15:26:10
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Alexis ja ponesem djubre da bacim i donesem ga kod mame u stan sreca pa zivimo blizu da ne nosim djubre korz autobus
|
|
RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, nov... 27.2.2011 15:26:27
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
IZVORNA PORUKA: liliana Ja sam, sve češće i češće kao ona baba iz vica: "Da l sam pošla il sam došla!!!"
|
|
RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, nov... 27.2.2011 16:02:18
|
|
|
|
Olga75
|
nikad , ne znam gde su mi kljucevi , novcanik , rukavice , kaput , cipele sto rece Iliana da l' sam dosla il' sam posla
|
|
RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, nov... 27.2.2011 16:45:36
|
|
|
|
bebać
|
meni moj m često kaže 'ti si vazda 'našpanovana'' ne dao Bog da ti se desi nešto neplanirano i tu je 100 % upravu .. a on je totalno anti od mene....svako jutro pita gdje su mu ključevi,upaljač nikad nema....nekad upali i po 2 cigare i puši jednom je bio izgubio kreditnu karticu i našao neki djedica penzioner i odnio u banku ... to kad se desilo ja sam mu držala predavanja kako ne čuva svoje stvari i da se ponaša kao dijete i tako to
|
|
RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, nov... 28.2.2011 8:04:18
|
|
|
|
jabudic
|
Nikad nista ne gubim i ne zaboravljam, uvjek znam gdje mi je sta, a ponekad imam osjecaj da sam nesto zaboravila, pa nikako da se vratim u normalu iako nisam nista...
|
|
|
|
RE: Da li gubite ili zaboravljate stvari, nov... 17.6.2011 16:51:35
|
|
|
|
Mishica 77
|
To je moja stvarnost Stalno nešto negde zaturim, zagubim, izgubim, zaboravim. Po prirodi sam dosta rasejana i navikla da se oslanjam na druge koji misle za mene. Loše, jbg, znam ali tako je. Rekli su mi kada dobiješ dete i to će se promeniti. Jeste ali samo kada je Isidora u pitanju nikada ništa ne zaboravim, a ostalo je sve po starom...
< Poruku je uredio Ana RR -- 17.6.2011 17:03:19 >
|
|
RE: Da li gubite ili zaboravljate stvari, nov... 17.6.2011 21:40:26
|
|
|
|
smeskicTB
|
najcesce zaboravim naocare za sunce ili kisobran.
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?