bebać -> RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, novac, itd??? (27.2.2011 12:34:46)
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR IZVORNA PORUKA: Sneža (da mu njegova lepa glava nije prišrafljena za vratić,ko zna gde bi je jednog dana našli[sm=smiley29.gif] -ma tipičan Strelac u horoskopu!) A šta ti molim te lijepo imaš protiv Strelaca[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] evo ja sam strelac i totalno sam anti od gore navedenog,ali totalno[sm=smiley1.gif] ja se ne sjećam da sam ikad išta zaboravila,izgubila,da mi je ostalo itd(baš bi se trebala zamisliti da nešto skontam)[sm=zmeden.gif] ALI meni zato ukradu[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] 2008 bila sam u manjku čitavih 800km(400 eura) zbog kradje prvo su mi negdje po buticima sunuli PRACTICA novi fotić(oko 250 eura) i to onaj sa led ekranom,tek izašao...nisam sa njim slikala 10 slika,samo što smo ga kupili...ja ga ponijela u grad da fotkam Sergeja....m me htio objesiti,poludio je bio[sm=smiley1.gif] a zatim mjesec posle ukradu mi dječija kolica(150 eura)...ja ih ostavila u haustoru i popela se kod prijateljice na kafu,kad sam se vratila nema kolica,,,,užas....još pamtim svoj očaj....više mi je bilo žao kolica nego fotića,valjda zato što su bebeća[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] Jadan moj m opet je to sve pokupovao u istom mjesecu,što jest jest[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|