prase -> RE: Da li gubiti ili zaboravljate stvari, novac, itd??? (2.7.2009 9:44:13)
|
Ja sam šampion u disciplini zaboravljanja kišobrana gde bilo, onih što ih ja zovem "štap" kišobrana što ne staju u tašnu... ali osim toga retko mi se desi da nešto negde "posejem". Desi mi se da zaboravim novac u džepu garderobe, pa se toga setim kada mi isti zatreba van kuće, da preselim sve osim mobilnog telefona iz jedne tašne u drugu. Čini mi se da je sva moja zaboravnost (osim ovoga sa kišobranom) vezana za novac - imam i jednu jako ružnu osobinu, da ne pamtim kada mi neko da novac i uvek molim ljude da me potsete jer se ja sigurno neću setiti. Evo sad dok ovo pišem, setim se da mi je kolega pozajmio 200 din za parking na aerodromu, nisam imala dinare kod sebe a bilo je neko zlo doba noći kada smo sleteli... pre jedno 2 godine... Sa druge strane, zaboravim i kada sam dala nekome novac, što se valjda potire sa ovim prvim [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Upravo sam se setila da mi oba kuma duguju pare i to jedan, da je uzeo od zelenaša, sad bi prodavao stan koliko je vremena prošlo...
|
|
|
|