Tiziana -> RE: dete kod psihologa (3.5.2020 22:31:34)
|
Ljiso ja sam na ovu temu pisala i davno i skoro, to je negde i razlog zasto sam se i uclanila na Ringeraju. Imam jednog takvog.. doduse od 10,5,ali i sa 2 je bio takav.. on je sa dve i pricao i skinuo pelenu i sve i svasta ali je vec sa 2 imao napafe besa da sam htela da ga zgromim. To na zalost nije proslo. i isli smo i idemo kod psihologa. I lako je reci budi dosledan, i to je ispravan savet, ali nekada je toooolikoo tesko! jednostavmo ne znas sa koje strane da mi pridjes. Uopste nije lako, a tek ne znam sta nas ceka za godinu dve kad udje u pubertet. I da, i nama od jasli govore koliko je pametan, sta sve zna, retko su imali takvu decu, bla bla, sad u skoli je fantastican, ali dzaaaba sve to kada ima tako tesku prirodu. Pedagog u ski mu je poslednji put rekla tvoja jedina sreca je sto si pametnjakovic i osvajas nagrade na takmicenjima i svi nastavnici vole da imaju takvog djaka inace bi leteo iz skole... ja sam obicno na ivici suza kad me pozovu. On je u biti dobro dete, nije zao, nece da se tuce ili da nekog maltretira, ali ima te burne reakcije kad place, pocrveni, izadju mu zile na vratu i na kraju pocne da kaslje kao lud.. sta da ti kazem kad ga je trener na kosarci hvatao za noge i izvrtao ga naopacke da ga dobro rastrese.
|
|
|
|