Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Posao kod kuce, preko interneta 1.3.2016 15:42:43
|
|
|
|
Gotikcicamaca
|
Cao svima! Ne znam da li je ovde pominjan NeoBux sajt, ali je jako dobar za posao od kuce i radi se bez ikakvog ulaganja. Ono sto se ocekuje od vas jeste da pregledate reklame koje su ponudjene, i za svaku pregledanu reklamu se dobije 0,001$. Medjutim, kada posle odredjenog broja pregledanih reklama dobijete dovoljno novca, iznajmite ljude koji ce isto to raditi za vas (referali). Posao je jako lak, ali je vrlo vazno svakog dana pregledati sve reklame, reciklirati referale koji su nekativni i za to odvojiti manje od sat vremena dnevno. Postoji jedan dodatak koji se zove AdPrize i klikom na tu opciju imate mogucnost da zaradite dodatni novac od 0.20 pa na gore, ili cak mozete dobiti poene kojima cete kupovati, reciklirati i produzivati svoje referale. Sve je jako prosto Ovaj posao radim vec nekoliko meseci i jako mi se dopada i moze se videti da nije prevara. Jedino je potrebno imati internet, volju i strpljenje. Eto linka ukoliko zelite da se oprobate i zaradite novac uz minimalni trud Ako imate nekih nedoumica mozete mi se javiti na mail: Nije dozvoljeno reklamiranje.
< Poruku je uredio Ana RR -- 1.3.2016 16:23:13 >
|
|
|
|
RE: Posao kod kuce, preko interneta 5.3.2016 13:55:46
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja ovih dana opet aktivno saljem ponude na Upworku i Freelencer-u. Verujem da samo tako moze da se zaradi koja para na netu. Ovo ostalo sto nude u ovoj temi su po meni prevare. Ankete ne radim. Bas su mi pre neki dan poslali da popunim anketu, a pre toga mozda pre godinu dana.
|
|
RE: Posao kod kuce, za trudnice 5.3.2016 15:10:42
|
|
|
|
aleksandrici
|
Ja sam mama dvoje dece .Tražim posao preko internete.Za divno čudo meni ide super.Počelo je i te kako spontano.Inače sam medicinski tehničar koji ima solidnu platu,ne mogu da se žalim,bar je redovna.Ali svima nama treba neki dodatni dinar !Učestvovala sam u jednoj igrici pripremanja i aranžiranja hrane i naravno osvojila prvo mesto i dobila vrednu nagradu.To me je podstaklo da krenem tim stopama.Verujte ,da svaku hrahu koju spremim ja slikam i to gledam da fotografija bude lepa,kao prava profi.Šaljem svoje recepte raznim novinama,stranicama gde spada i Vaša.Mogu Vam reći da se nekako to svima sviđa.Mene to vuče da budem još bolja.Želim reći mladim mamama da je ovo odličan potez u kućnim uslovima.Jedino ne znate do kraja ishod,neizvesno je ali ne bi bilo ni zanimljivo da se ishod zna.Da se ne lažemo,nije to neka velika zarada ali sasvim pristojna za dnevni trošak,poneki proizvod,malo hemije a priznaćete da svina nama ti preko treba.Odlučila sam i da otvorim svoju stranicu kuhinje gde će biti svi recepti na jednom mestu sa priloženim fotografijama.Malo je reći da sam oduševljena.Žao mi je sto nisam počela sa ovim pre.Ko zna koliko bih imala članova i naravno pripremljenih jela.Hteli mi to da priznamo ili ne,hrana je naša svakodnevna briga,razmatranje,pokušaji.Predstoji mi reklamiranje nekog proizvoda.Unapred se radujem.Nekako stalno se susrećem sa stim da nema posla.Slažem se sa tim ,ali dok čekate nešto bolje,ili dok čuvate mali dečicu,evo dodatnog.Meni je bar doneo i još uvek donosi dodatnu zaradu.Hrana za bebe je odlična tema za početak.Pa izvolite mlade mame,pokušajte i javite utiske.
|
|
|
|
RE: Posao kod kuce, za trudnice 5.3.2016 15:17:54
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Bravo za ideju! Svaka cast.
|
|
RE: Posao kod kuce, za trudnice 5.3.2016 18:53:12
|
|
|
|
dddaca
|
Stvarno svaka cast. Sa odusevljenjem sam procitala post
|
|
|
|
RE: Posao kod kuce, preko interneta 21.3.2016 18:44:40
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: dddaca Evo da probam ja. Ides na depositphotos i ulogujes se sa svojim korisnickim imenom i sifrom koju si definisala prilikom registracije. Nakon toga imas opciju Seller Menu, u okviru koje se nalazi file uploader. Klikom na taj file uploader ti se otvara novi prozor (mislim da add ons treba da budu omoguceni da bi ti se on otvorio). U tom novom prozoru, u donjem levom uglu imas opciju Add Files koja ti omogucava da izaberes slike iz svog racunara. Nakon odabira zeljenih fotografija klik na Upload files . To moze malo da potraje u zavisnosti od broja fotografija koje saljes. Imas i opciju FTP Uploader, ali ovo je jednostavnije sto sam ti napisala. Kada je zavrsen upload, fotografije se nalaze u odeljku Unfinished Tu definises kljucne reci i kategorije koje ce kupcima olaksati pretragu. Ako treba jos neka pomoc pisi. Nisam sigurna, ali za svaku odobrenu fotografiju ili ilustraciju ranije su placali odredjeni iznos. Posto sam ja odavno pocela, ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim, ali mislim da je to 0.2 usd Pokusacu da ubacim sliku kasnije, ako treba Uopste nemam seller menu, samo buyer.
|
RE: Posao kod kuce, preko interneta 21.3.2016 19:40:31
|
|
|
|
dddaca
|
Pa onda ne znam, verovatno si se registrovala kao seller. Ne znam kako to da proveris, jedino da se mozda kliknes na Become contributor opciju koja se nalazi u donjem levom uglu... Ako se ni ne desava dok si ulogovana, probaj da se izlogujes, pa registrujes preko te opcije. Nista mi drugo ne pada na pamet
|
|
|
|
RE: Posao kod kuce, preko interneta 22.3.2016 9:16:07
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
A sta je tacno depositphotos?
|
|
RE: Posao kod kuce, preko interneta 23.3.2016 9:55:05
|
|
|
|
jocajaca
|
Sanjalice to ti je sajt gdje se registruješ I prodaješ fotografije koje si ti slikala. Ja sam pokušala ali nisam prošla ni onaj probni test . Meni su sve fotografije slikane sa telefona tako da niti imaju dovoljno pixela niti su nešto baš profesionalne tako da su me odbili .
|
|
|
|
RE: Posao kod kuce, preko interneta 23.3.2016 10:15:09
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Mi imamo puno slika. MM bas voli da slika. To su hiljade i hiljade fotografija. Mozda moze da se iskoristi. Pogledacu sajt kad budem imala malo vremena. Inace, juce sam dobila neki posao na UpWorku. Prijavilo se bilo 78 kandidata. Bas sam bila srecna, medjutim, jos ih nema da se jave
|
|
RE: Posao kod kuce, preko interneta 23.3.2016 10:20:38
|
|
|
|
Ana RR
|
Jocajaca, mora se ispoštovati kriterijum. Mi radimo na iStock, Shutterstock, Dreamstime, Fotolia itd. iStock nam recimo nije odbio ni jednu jedinu fotku poslednjih meseci, što je vrlo čudno. Sa druge strane, shutter je počeo baš da zeza. Ali ide polako, trebalo bi se mnogo više posvetiti tome. Naš drug je na slikama travki i cvetića zaradio dobre pare, mesečno dobije minimum 1000 dolara.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Posao kod kuce, preko interneta 23.3.2016 10:51:02
|
|
|
|
jocajaca
|
Sanjalice super za posao ja nikako nemam vremena od ovog regularnog posla da se malo posvetim freelenceu a imala sam ozbiljnu namjeru. Ana ma da znam da se moraju ispoštovati kriterijumi ali ja pokušala da vidim. Imala sam predivne slike nekakvih manastira I prirode ali kako su slikani preko moba nisu dovoljne veličine. MOram pogledati I ove ostale sajtove eto sad će proljeće mogla bi početi slikati cvjetiće. Hvala na ideji.
|
|
|
|
RE: Posao kod kuce, preko interneta 23.3.2016 11:29:01
|
|
|
|
emicaa
|
Anči ajd pošalji mi u pp kako funkcioniše to sa fotkicama jer ja ih imam mali milion pa da pokušam iskoristiti
|
|
RE: Posao kod kuce, preko interneta 23.3.2016 11:35:53
|
|
|
|
Ana RR
|
Emice, važi, videću večeras da sednem i napišem. Evo možeš ovde pročitati suštinu klik Ne znam kada je to pisano ali čisto da imaš predstavu. Jocajaca, slike proleća su već odavno trebale biti postavljene, sad je već kasno. Sad postavljaš letnje fotke. Recimo, da bi imala neku prodaju uskršnjih fotki njih si trebala još u februaru postaviti. I to negde početkom meseca.
< Poruku je uredio Ana RR -- 23.3.2016 11:42:23 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Posao kod kuce, preko interneta 23.3.2016 12:43:46
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ana, ako ti nije problem napisi ovde u temi, i mene zanima.
|
|
RE: Posao kod kuce, preko interneta 23.3.2016 13:05:39
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Nesto razmisljam, da obradjujete/doterujete fotografiju pre nego sto je okacite? Da li jednu istu fotografiju mozete da okacite na vise sajtova ili samo na jedan?
|
|
RE: Posao kod kuce, preko interneta 23.3.2016 14:11:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Naravno, fotke se obrađuju. Fotke možeš staviti na sve sajtove, sem ako nisi ekskluzivac na iStock-u (u tom slučaju slike možeš stavljati samo kod njih). Sanjalice, u suštini sve piše na onom linku što sam gore stavila.
|
|
|
|
RE: Posao kod kuce, preko interneta 23.3.2016 14:24:51
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ok, Ana. Hvala. Videla sam link, no procitacu veceras u detalje.
|
|
RE: Posao kod kuce, preko interneta 23.3.2016 20:54:12
|
|
|
|
seledeju
|
Odlićna stvar ! Cashfiesta je web stranica i kompanija koja vam nudi zaradu da surfate internetom normalno kao što to svakodnevno radite, morate skinuti njihov viewbar koji prikazuje njihove oglase,velik je kao dva taskbara(alatne trake) i integrira se na vašu radnu površinu(desktop) i možete početi zarađivati.Morat ćete pomaknuti miš s vremena na vrijeme da viewbar regstrira vašu prisutnost.Cashfiesta nudi jednu iznimnu priliku korisnicima a to je plaćanje do 8. levela u stupu preporučenih korisnika!!!! Rade i plaćaju od 2000. godine tako da su vrlo stabilna kompanija. Plaćanje po satu : ~0.60 $ (može biti do 1.6$) Limit surfanja : Nema limita Metoda Isplate : Bankovni Ček može biti isplaćen u bilo kojoj banci!
< Poruku je uredio Ana RR -- 23.3.2016 21:22:05 >
|
|
|
|
RE: Posao kod kuce, preko interneta 23.3.2016 21:14:14
|
|
|
|
seledeju
|
Cashfiesta je web stranica i kompanija koja vam nudi zaradu da surfate internetom normalno kao što to svakodnevno radite, morate skinuti njihov viewbar koji prikazuje njihove oglase,velik je kao dva taskbara(alatne trake) i integrira se na vašu radnu površinu(desktop) i možete početi zarađivati.Morat ćete pomaknuti miš s vremena na vrijeme da viewbar regstrira vašu prisutnost.Cashfiesta nudi jednu iznimnu priliku korisnicima a to je plaćanje do 8. levela u stupu preporučenih korisnika!!!! Rade i plaćaju od 2000. godine tako da su vrlo stabilna kompanija. Plaćanje po satu : ~0.60 $ (može biti do 1.6$) Limit surfanja : Nema limita Metoda Isplate : Bankovni Ček može biti isplaćen u bilo kojoj banci!
< Poruku je uredio Ana RR -- 23.3.2016 21:22:24 >
|
|
|
|
RE: Posao kod kuce, preko interneta 24.3.2016 12:27:14
|
|
|
|
nata11
|
I gde je racunica da za 8 h zaradim 4.8 dolara
|
RE: Posao kod kuce, preko interneta 13.4.2016 22:03:40
|
|
|
|
Rienn
|
Cao svima! Evo i ja sam mama, i stvarno sam dugo trazila nesto na internetu da radim od kuce.Probala sam i Neoubx i Clixense posao za kliktanje, ali se tu nisam nasla. Prodajem vectore na Depositfotos i Dreamstime, kad imam vremena da ih napravim. Nazalost nemozete bilo kakve fotografije da prodajete. Fotografije moraju biti bas profesionalne da bi prosle. I pre 6 meseci sam naisla na posao internet affiliate marketinga.U pitanju je americka kompanija koja od 1998. godine posluje na internetu a prisutna je u blizu 200 zemalja sveta. Posao stvano moze raditi bilo ko, jer nije bitno dali neko ima iskustva.Dobija se kompletna besplatna obuka da se zapocne sopstveni biznis.Nemora ni da se zna engleski, jer postoji sve prevedeno na nasem jeziku.Jednostavno se treba ukljuciti u njihov sistem koji provereno funkcionise i raditi. Kompanija Strong(S) Future(F) International(I) se bavi prodajom fizickih i digitalnih proizvoda u svojoj velikoj on-line prodavnici TripleClicks (https://www.tripleclicks.com) koja posluje u okviru Kompanije od 2009. god. U svojoj ponudi ima preko 80 000 razlicitih proizvoda i usluga i taj broj se stalno povecava, a promet se obavlja u preko 190 zemalja sirom sveta. Kompanija se ne finansira od registracija i clanarina. Registracija u SFI Kompaniju je besplatna i nema obavezne clanarine. Besplatnom registracijom mi kao saradnici kompanije ( affiliate) dobijamo pristup svojoj on-line kancelariji ( SFI nalogu) gde imamo sve potrebne alate i obuku za rad. Zdrav izvor novca koji potice od prodaje fizickih proizvoda predstavlja realan izvor profita Kompanije. Ovo omogucava redovnu isplatu zarada zaposlenim partnerima Kompanije. Zarada se isplacuje redovno svakoga meseca na Payoneer Master Card koju dobijete od Kompanije na kucnu adresu kada zaradite svojih prvih 20$. Kompanija vec godinama clan Better Business Bureau ....., akreditovane organizacije za ocenu kvaliteta kompanija ( SFI je ocenjena ocenom A+ od strane Better Business Bureau). Ako vam stvarno treba zarada a zelite da radite od kuce,eto primer, mozete probati. ja radim i zadovoljna sam.Pa ako ste zainteresovani evo link i probajte, nemate sta da izgubite. .... Obrisani linkovi
< Poruku je uredio Nada RR -- 14.4.2016 6:58:54 >
|
|
|
|
RE: Posao kod kuce, preko interneta 14.4.2016 9:46:34
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja dobih danas poziv za intervju za neku Japanksu kompaniju. Prosla sam kao prvi krug, a sad intervju je drugi. Radi se od kuce preko aplikacije. Ne nadam se puno, kazu da je bilo preko 500 prijava. Dobro, ipak se malo nadam.
< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 14.4.2016 9:47:19 >
|
|
RE: Posao kod kuce, preko interneta 14.4.2016 10:03:32
|
|
|
|
Mariya
|
Sanjalice, držimo fige možda bude dobro
|
|
|
|
RE: Posao kod kuce, preko interneta 14.4.2016 10:21:10
|
|
|
|
jocajaca
|
Bravo Sanjalice. Držim ti fige!!!!!! Javi kako je prošlo.
|
|
|
Anketa
Koje ime dati?ivancica982Koje vam je ime najlepše?Strahinja (
25%)
Nemanja (
28%)
Relja (
30%)
Bogdan (
17%)
Ukupan broj glasova: 179Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!