Lady412 -> RE: Posao kod kuce, za trudnice (31.1.2010 13:44:27)
|
Drage moje, Kao i vecina Vas i ja sam razmisljala o dodatnom poslu kod kuce. Svasta moze da se nadje na internetu. A cula sam i citala tudja iskustva povodom istih. U glavnom to je zarada na KLIK za koju kazu da je ne pouzdana,... Ima i onih varijanti sklapanja raznih igrackica, nakita, predmeta,... Koje zvuci divno i lako, ali...Naravno nije tako. Traze od Vas da im posaljete odredjenu sumu novca da bi Vam poslali katalog proizvoda. Kada stigne, onda u slucaju da zelite da prihvatite taj posao, opet saljete, naravno vecu sumu novca, kako bi ulozili u posao i dobili na sklapanje proizvod,... Kada ga posaljete, naravno, nikada Vam nista ne posalju, niti vrate novac.. Znaci klasicna prevara,... Mozda bi najbolje bilo da nadjete nekoga ko Vam je pouzdan za prodaju. Recimo mozete nesto da pletete, da pakujete, da pravite,... Npr. Mozete praviti sede za stolice, kao i jastucice,... Treba da imate sivacu masinu, da ulozite novac u materijal. Nemojte previse, prvo da isprobate moguce trziste. Videla sam da obicne sede prodaju po 100 din po komadu, a one malo bolje (finije uradjene i od boljeg materijala) po 200 din. Nadam se da sam Vam ovim predlogom pomogla? [sm=rozica.gif]
|
|
|
|