nina26 -> RE: Endometrijum (22.12.2010 12:30:21)
|
IZVORNA PORUKA: *Maki* Ovog meseca mi je endometrijum 10dc bio 6,74mm. Dr mi je rekao da je pozeljno da bude oko 9mm. Danas mi je 18dc a endometrijum debljine 11.42mm, imala sam 2 folikula jer smo radili stimulaciju klomifenom i dali su mi pregnyl 10 000j. Dr kaze da je debljina endometrijuma odlicna, da sam odlicno reagovala na terapiju i opet je rekao da je endometrijum odlican i da nece nista vise da kaze Procitala sam sve odgovore na ovu temu i shvatila da ustvari to govori da su sanse za trudnocu dobre ali da ne mora da znaci. Kog dana moze da se pogleda endometrijum i koje velicine treba da bude da bi moglo da se kaze da bar ima sanse da je to trudnoca?? Maki, gore je napisao neko da joj je endometrijum kad je zatrudnela bio 22mm, samo ne znam koji dan ciklusa joj je bio. Ja bih rekla, da je to ok, ali da je jako rano da se kaze bilo sta vise, zato i Dr nije hteo nista vise da ti kaze. Koji dan ciklusa si imala ovulaciju? Treba da prodje bar 12 dana od ovulacije, tako ja bar znam, da bi moglo da proveri da li si T ili ne. U svakom slucaju zelim ti da to bude jedna velika i lepa [sm=duda.gif] [sm=bravo.gif]
|
|
|
|