Peace* -> RE: Pubertetlije (25.8.2017 11:42:58)
|
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Kralj! Jasno je meni da oni sa interneta saznaju sve i mnogo pre nego što mi mislimo, samo nisam pomislila da će mi baš tako to najaviti. [sm=smiley36.gif] Moj je nedavno kroz neobavezan razgovor dok se tuširao, a ja iz nepoznatih razloga ušla u kupatilo, pitao "Šta su to mesečna krvarenja i mokri snovi?" Ja krenula od kulina bana da objašnjavam mesečni ciklus žene... on se smorio posle 5min i pitao jel može to kraće pa je moj odgovor bio tipa: "Žena može da ostane trudna svaki mesec, ako ne ostane trudna, odnosno nema bebe u stomaku, unutrašnjost materice se oljušti i izlazi u vidu krvi (na podpitanja smo se objasnili da se to i meni dešava [sm=smiley29.gif]) A za mokre snove sam objasnila da može da se desi da sanja neke čudne snove pa da jajašca iz jaja izađu iz piše u snu, pošto se izbečio u mene objasnih da nisu kokošija jaja [sm=smiley36.gif] već da je to kao da se malo upiški samo malko lepjivije. Jao što ne volim ta neplanirana pitanja kada nisam spremna, a želim da odgovorim ne pridajući značaj nego kao da je to normalan razgovor ...
|
|
|
|