Peace* -> RE: Strani jezici, kada? (29.10.2014 10:38:43)
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Moja ćerka bi htjela da uči ruski, ali nažalost kod nas nema dobrih profesora. Ima u sklopu Radničkog univerziteta, ali kad čujem iskustva mislim da ne treba da ide...A žao mi da vrijeme prolazi, ako već ima želju[sm=zmeden.gif] IZVORNA PORUKA: Peace* Ja sam sada jedva našla nastavnika mađarskog (pisala sam u temi "Strani jezici"). Dvoje iz Lukinog razreda uče kineski - jer tako žele. Ako imaš mogućnosti, upiši je privatno. Sigurno neko drži individualne časove, a da je dobar nastavnik. IZVORNA PORUKA: choopa choops Vidiš to nije loša ideja. Ima tih Rusa sada kod nas čudo [sm=smiley36.gif] Moraću da se raspitam. Ona stalno ide po kući i mlati tim nekim svojim ruskim [sm=smiley36.gif] , a ja ne mogu da joj pomognem jer ne znam. No, to je za drugu temu... Nama nastavnica dolazi kod nas. Imaju časove zajedno. Nekada Marko ima više pažnje, ali iskreno, češće Luka, koji je do nedavno kompletno odbijao mađarski kao opciju. Imali su do sada oko 5 časova, broje, znaju boje, prepoznau jednostavna pitanja pitanja tipa Kako se zoveš i Koje je boje, i odgovaraju na njih. Juče su se igrali igre memorije, i tako učili nove reči. Slažu kocke, pa kroz to uče Daj mi, Evo ti, Hvala.
|
|
|
|