isidora88 -> RE: Šta mrzim u taxiju? (24.6.2012 12:57:50)
|
mene kd krenu da voze okolnim putevima ja im ne platim celu voznju nego kazem da je cena od tacke A do tacke B npr.100 dinara i toliko im dam i kazem da nisam idiot da me prave budalom vozeci me duplo duzim putem. jednom sam imala okrsaj sa taksistom,ja se oko 2 ujutru vracam od drugarice(trudna 8-mesec,jedva se krecem jer sam bila kao trut) i dovede me pred zgradu i on nema sitno da mi vrati,voznja je bila oko 150 dinara,ja mu dala 1000 i on kao aj da idemo da najdemo negde nesto sto radi u to doba da ja usitnim pare,i tako sam ja isla po birtijama po kraju koje su radile u to vreme jer debil od taksiste nije hteo da izadje iz kola(valjda je mislio da cu da mu ukradem auto ili pobegnem a kretala sam se kao ranjeni puz al ajd)i tako je on mene vozao nekih 15 minuta po razlicitim delovima grada ne bi li ja nasla negde da usitnim,pri tom taksimetar je sve vreme bio ukljucen i dovede on mene nazad pred zgradu (jedva jer je hteo da me otavi kilometar dalje od moje zgrade pod parolom znam sama put do kuce) i trazi da mu platim 490 din jer je toliko taksimetar otkucao[sm=hudicek1.gif].malo mi je falilo da ga ubijem,pruzila sam mu 100 dinara i rekla da vise nece dobiti,da moze samo tuzbu da dobije,svadjali smo se mi sigurno 10-ak minuta,malooje falilo da policiju pozovem(sad mi krivo sto nisam)
|
|
|
|