Anoniman -> RE: Šta mrzim u taxiju? (4.6.2012 14:00:16)
|
Ja ssm umalo dobila batina od nekog taksiste pre mesec dana. Pokupio kumu i mene iz izlaska, tj mi smo same uletele, pošto znam da na Trifkovićevom trgu vikendom uvek budu ovi regularni iz udruženja, jer je jako velik promet i divljaci ne smeju da rizikuju. Znači, do kume je otkucao 120 din, ona živi na dve ulice od centra, a do mene 360, a inače, po gužvi preko dana, od centra do mene bude 120-150 max. Ja mu kažem da neću da platim toliko, dam mu 150 din i izađem, i on se zaleti i preseče mi put kolima na pešačkom i legne na sirenu. Ja mu lepo staloženo zatražim račun, da bi mi on dao onaj isečak na koji je napisao ovako: 3x80=240, tvrđava. Ja počela da se smejem, dala mu još 100 din i rekla da ću sledeći put pozvati policiju, na šta je on odgovorio da sam trebala da razmišljam pre nego što sam sela u nelegalni taksi i da mi ne padne na pamet da zovem policiju. Sutradan mi je bilo i smešno, u datom momentu sam se baš uplašila, pošto je bilo oko 3 ujutru i nije bilo ni žive duše napolju. Iskreno, on zna gde ja živim, zna i kako izgledam. Nema šanse da ga prijavim, koliko god to glupavo zvučalo, ne mogu sebi da dozvolim da dovedem N u opasnost, a ovaj ne deluje uopšte baždareno.
|
|
|
|