Zemunka85 -> RE: Inhalacije (20.1.2015 10:13:25)
|
Eto, uopste to nisam znala. Hvala. Ona nekada toooliko bude zapusena da su noci horor. I jedino sto radim je - fiziomer i da duva nos, jer ume i hoce, ali mi inhalacije nisu na pamet pale. Za sva ova imena kapi/lekova sta li su tek sada cujem. Znaci to se generalno koristi i kod "samo" kaslja i zapusenog nosa? Ja sam mislila da je to za neke ozbiljnije slucajeve, tek pri temperaturi i sl. Moja Lara, koliko se napatila sa eserihijom, toliko sa tim disajnim putevima nemamo problema pupupu. Ti bronhitisi i upale pluca - nikada. A sve kontam kaslje i slini - mora zbog vrtica. A cim se oduzilo, a nema ni tempeerature, ni pogorsanja, proci ce .. samo od sebe .. glupaca! E evo nas kumic od preksinoc u bolnici - upala pluca, opet. Dete izaslo pre mesec i po dana tek, iz bolnice, zbog iste stvari. Jos jedna drugarica ima malu koja je na profilaksi, ne znam cime, iz istog razloga - zakaslje se, odmah bronhitis. Zato i udjoh na temu, usput onako .. i svasta vidim. A kako ja da znam da ona nema nesto od toga - taj bronhitis? Laringitis? I sl ... Aha ok - imali DR juce, zaboravih na to :D. Pise "Zdrava devojcica". Inace ja je nisam vodila DR, nisam znala da treba, dok nema temperature. Oooooooo svasta!
|
|
|
|