Azra_ -> RE: Pomoć bebi sa grčevima (4.6.2014 16:15:06)
|
Jole, ne bih da te obeshrabrim, ali mi smo sve probali. Od biogaje i espumisana nam je bilo još gore, ako je moglo biti. Dčak je imao grčeve puna četri meseca! Prevrištao on, a Boga mi i ja sa njim. Ništa nije pomagalo. Pazila sam šta sam jela, pila onaj Hipov čaj za mame koje doje, njemu i čajevi i razni preparati i ništa. Nije mogao da veže da spava duže od pola sata ni dan, ni noć. Davali smo mu ampule Liobif. Domaći proizvod, to mi je dr sa ginekologije koji me je porodio preporučio i to je jedino koliko-toliko pomoglo. On je od 2.meseca bio na mom mleku i dohrani. Do 4. mesecaa kakio je svaki 5-6 dan. To je bilo da skreneš! Dobra strana svega, iako ti to sada zvuči kao predugačak period je da će proći. Uostalom, kod vas verovatno i ranije. Mi smo spojili grčeve i zube pa je bilo veselo. Dakle, koliko god ti se činilo da je strašno, jednog dana, prestaće da je muči. Ti se drži, organizuj ako možeš malo da odmoriš. Ja sam ga dojila uveče oko 12h, pa mu je mm davao flašicu oko 2-3h i budio me za naredno dojenje-to mi je bio spas.
|
|
|
|