Diabla -> RE: Pomoć bebi sa grčevima (8.5.2014 8:46:27)
|
moze li neko da me prosvijetli, posto ja ne znam da li moja beba ima grceve ili ne. Do 20og dana je bio prava knjiska beba. budi se na tri sata, pojede onoliko koliko mu napravimo, spustam ga u krevetac, ili zaspi iodmah, ili malo cuti pa zaspi. U zadnjih 10 dana se sve mijenja. Prvo, da naglasim, preko noci odlicno spava, budi se dva puta. Zaspi oko 8-9, pa spava do 9 ujutru sa dva budjenje da jede. Ali onda kad se probudi ujutru on ne spava punih 3 sata. Prvo jede, i ne pojede sve sto mu se napravi. Malo cuti, i onda pocinje da se buni, pa ga uzmemo na kratko, pa ga spustim recimo na trosjed, pa se opet buni, pa ga stavim u onu auto-sjedalicu jaje, kako li se vec zove, pa kad se opet pobuni, stavljam ga u krevetac, obrni, prevrni, ali minimalno na ruke. On se buni, negoduje, ali zna i da popi*di[sm=smiley13.gif]. Ali se na rukama smiri. Kad ni na ruke ne miruje, krene da trpa rucice u usta, sisa bekicu, i onda mu dam onu razliku sto nije pojeo. Ali to se kosi sa onim mojim principima da ga uobrocim. (jedino je preko noci vremensi uobrocen). I onda ga opet spustim u krevetac i opet obrni na bok, pa na stomak, malo cuclu, i onda jedva zaspi. Spava sat, sat i po pa opet isto. napominjem, da u popodnevnim casovima, kada jede, na pola flasice krene da stenje i da se grci, nateze se da prducka... Ja bih rekla da ima neke blage grceve koji mu poremete ritam, jer mi je cudno da tako mala beba budna cijeli dan. Spava sve ukupno 4, 4i po sata dnevno. Prvi sin mi je bio hipotona beba i on je po cijele dane spavao, nije imao grceve i bio je uobrocen. Mozda sad nisu grcevi. mozda je prgave naravi [sm=hudicek1.gif] Dajemo mu biogaiu ujutru. Da li smijem kombinovati Espumisan?
|
|
|
|