|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pomoć bebi sa grčevima
17.5.2013 14:52:42   
bea83
meni su te dve stvari (jelo i plastičnu kašičicu) naglasili kao jako bitno kad sam lečila alergiju (uspešno) homeopatijom, da me pitaš za objašnjenje pojma nemamuser posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1526
17.5.2013 14:53:06   
Snelle
Ja dajem na plastičnu, imam ih koliko hoćeš, ostalo mi od velikog deteta. A i njom mi je lakše da mu kapi razmrljavim po ustima jer je savitljiva.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1527
17.5.2013 14:53:46   
Sanjica26 RR
Meni se tako Teodora budila. Zaspi i spustim je u krevetac. Probudi se sa 5-10 minuta.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1528
17.5.2013 15:55:37   
Rosita
Snelle, homeopatija je cudna rabota. Po ovom osnovu, mi ne bismo trebale piti cajeve za njihove grceve... pise i za plasticnu k. Ma ja cu ipak piti caj.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1529
30.5.2013 8:07:52   
lady_b
Drage mamice, pronašli smo "lijek" za grčiće. Juče je kod nas bio prelijep dan pa smo bili napolju skoro pa cijeli dan, čak smo vani i papali i bebica nije nijednom zaplakao a prespavao je cijeli dan, samo se budio da ručki. Al zato nam danas kiša pada i od izlaska napolje nema ništa user posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1530
30.5.2013 21:42:41   
lady_b
Ljudi!! Malo čitam po netu, i nađem na nekoliko sajtova da D3 kapi, proizvođača Plivit, uzrokuju grčeve user posted image a mi baš koristimo te..Pa zar je to moguće?!? I mame kupe neke druge D3 kapi, mislim da sam pročiala Oleovit i kao prestanu grčevi...Pa zar mogu 2 kapi dnevno uzrokovati takve muke?

(odgovor članu lady_b)
Direktna veza do poruke: 1531
31.5.2013 16:39:05   
majared
Mi koristimo Galenika 3d kapi jer su u vodenom rastvoru. Patronazna nam je spomenula jos neke ali je to uljani rastvor koji izaziva grceve. Taj koji ti koristis je verovatno uljani rastvor

(odgovor članu lady_b)
Direktna veza do poruke: 1532
31.5.2013 21:21:32   
lady_b
Jeste Majo, uljane su ove kapi.. Nisam ih danas dala i neću mu dati još 2 dana pa baš da vidim..A danas su grčevi katastrofa...

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 1533
1.6.2013 13:22:21   
Snelle
Nije tema, ali i ja sumnjam na AD vodene kapi. Mi imamo one čiji je proizvođač Loznica. Tri dana ih nisam dala, i stolice ok, nema grčeva. Počnem opet da ih dajem, grčevi opet krenu, stolice žuto-zelene. Pogledam sastav, imam šta i da vidim. Između ostalog dve vrste emulgatora i jedna vrsta antioksidansa. Šta će bebi emulgatori user posted image

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu lady_b)
Direktna veza do poruke: 1534
1.6.2013 13:32:20   
Rosita
Hm, ja koristim vigantol... Osim D, ima: trigliceride user posted image - ja l to znaci da je uljani?, azot i ugljendioksid. Svasta.... Da l utice na grceve ne znam, dajem svaki dan.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1535
1.6.2013 13:38:20   
Snelle
CO2? Gazirani napici imaju CO2 i ja znam kako na moj stomak deluju ti napici.....

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1536
1.6.2013 13:40:56   
Rosita
Evo jos jednog PRIMERA

Ja sam prestala da koristim bilo sta protiv grceva, iliti ne koristim vise nista! I cekam.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1537
1.6.2013 14:30:27   
lady_b

IZVORNA PORUKA: Snelle

Nije tema, ali i ja sumnjam na AD vodene kapi.

Pa nije valjda da i vodene izazivaju grčeve?
Ja ih nisam dala juče a ni danas. Juče je isto preplakao skoro cijeli dan, a danas je dobar, samo spava i jede..pu pu user posted image Sad da li je to zbog kapi ili ne, ne znam user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1538
1.6.2013 17:22:36   
majared
Ja ih dajem samo nocu kad ne moze da se zaustavi od placa. Kako je moglo da bude nije strasno, veci mi je problem sto se napreze pa izbljucka mleko koje je popio

< Poruku je uredio majared -- 1.6.2013 17:23:35 >

(odgovor članu lady_b)
Direktna veza do poruke: 1539
12.6.2013 17:57:20   
igorino
KAPI NE DOLAZE U OBZIR.
TERMOFORCIC ZA BEBICE,GREJANJE STOMACICA I PREZIVI SE NEKAKO TAJ KRATKI PERIOD.user posted image

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 1540
12.6.2013 17:59:12   
Olga75
Ignorino dobrodosla user posted image
molim te da ne pises velikim slovima , protiv pravila portala je

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu igorino)
Direktna veza do poruke: 1541
12.6.2013 18:01:57   
Figaro88
Zasto ne kapi?Nama je espumisan mnooogo pomogao.

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1542
13.6.2013 14:25:00   
igorino
Nema problema Olga. Izvinjenje za velika slova.Obicno nemam naviku ali eto juce prvi dan ovde pa se nekako snalazim.Moja cerkica nije imala grceve ali sa sinom je to bila prava nocna mora.Isprobali sve moguce i nemoguce .. iskreno samo bacanje novca,nista tu nije pomoglo.Jedino sto sam mogla primetiti jeste da je termofor ublazio grceve ali kad smo ga mi kupili grcevi su vec i prestajali.Polovinom cetvrtog meseca ,vise ih nije bilo.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1543
7.7.2013 11:45:46   
Ivanka 75
Kuma mi juče reče za ove kapi protiv grčeva i kaže da su odlične, beba nema grčeve uopšte!

COLIEF, KAPI ZA BEBE
COLIEF, LINK 2

(odgovor članu igorino)
Direktna veza do poruke: 1544
18.7.2013 18:35:01   
minnica
Nas su počeli da muče gasovi/grčevi, nisam sigurna šta tačno pre jedno nedelju dana. Neki dan bude skroz ok, a neki dan baš bude čupavo. Ono što je super je da noću lepo spava i ne plače. Zasad mu mnogo pomažu biogaia kapi, koje mu dajem svakodnevno i termofor na stomačiću, kad ga baš jako počne mučiti. Pomaže mu i da ga držim uspravno, licem prema sebi i pevušim.

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1545
26.7.2013 14:00:36   
janabons
NAma je najgore bilo od neke 3. do 6. nedelje,sad je mnogo manje.Davala sam nesto malo espumisan kapi i ja sam pila hippov caj od komoraca, ali mislim da joj je kad naidje talas najvise pomagala masaza stomacica i termofor
Generalno,slusajuci iskustva drugih mama, izgleda da to sto smo mi imali je bilo slabijeg intenzitetauser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 1546
26.7.2013 18:02:28   
Meisje
I kod nas sve nesto naidje,drzi kratko i prestane. Cim je uzmemo u ruke smiri se,pomislila sam da nas ne farba,ali bas sve ima i nogicama radi onako stisne pa naglo ispruzi,savija se,crveno lice,al eto cim je uzmemo u ruke a jos ako ustanes i setas,odmah sve prolaziuser posted image

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 1547
27.7.2013 13:36:23   
mali_mis
Mi koristimo espumisan. Probali smo i onaj Humanin caj od komoraca, ali ne pomaze, samo mu bude jos gore. I cini mi se da ga svaki drugi dan spopadnu grcevi.

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1548
27.7.2013 14:14:45   
Anoniman
Nas su grcevi mucili 3 meseca,i to jaki. Pre dve nedelje opet poceli,al zato sto sam jela paradajz. Otkad sam prestala jesti paradajz nema grceva!

(odgovor članu mali_mis)
  Direktna veza do poruke: 1549
27.7.2013 23:21:11   
madamme
danas je bio bas dobar napad grceva...trajao je skoro citav sat i bio je intenzivan...posle jela...dala sam joj espumisan...zaslapala je, ne znam ni sama da li su pomogle kapi ili se sama iscrpela..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

dok beba spava
VVVV

Same ste kod kuce a beba spava. Sta najcesce radite?

Gledam TV (14%)

Citam (6%)

Obavljam kucne poslove (53%)

Telefoniram (2%)

Radim (3%)

nista od navedenog... Sta? (21%)

Ukupan broj glasova: 133

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here