marija17 -> RE: Pomoć bebi sa grčevima (9.11.2009 21:25:23)
|
kao sto sam rekla koristili smo espumisan kapi, onako nisu lose,ali posle prve bocice cinimi se nista posebno,pa bibilibi caj,koji je presladak isto onako uiri ga ali posle par dana jovo na novo, pa hipp caj komorac on je dobar nije da se budi na 10-15min,a sad posto je moj mali na adap.ml. i pije novalak, do sada mo uzimali za lakse praznjenje IT, i ja u apoteci uzela novalak AC protiv grceva danas nam drugi dan,stim da sam mu juce popodne dala prvi put, sinoc je urlao,ali mozda vise jer mi se cini da se navuko na moj stomak,pa smo sinoc imali okrsaj da li ce spavati u svom krevetu, danas je bio dobar,popodne malo kenjko,ali pripisujem dosadi to, i termofor sam uzela, tako da mu ujutro i uvece preventive redi dajem espumisa, preko dana i noci pijucka hipp-ov caj komorac,jede taj novalak protiv grceva,upila sam mu i aventove flasice koje smajuju grceve,i stavljam mu termofor..pa se umiri, mukicaa kad pocnem da ga zatrpavam sa svim i svacim samo da ga prodju grcevi,jer mi imamo bas,ali bas,bas gadne grceve od 10 og dana, a mali ima 6 nedelja.
|
|
|
|