Makica99 -> RE: Pomoć bebi sa grčevima (1.6.2012 10:31:33)
|
Ovo sto New Mom kaze za siroki povoj je skroz tacno i mom malom vrlo cesto pomaze. Inace, on ima grceve, ili bolje receno stravicne gasove od pocetka, njemu u stomaku toliko krci i zavija da je meni deteta zao nenormalno. Nama generalno nista nije pomoglo, a probali smo sve osim Nurse Harvey's, ali evo Crazy kaze da ne moze ni da se nadje. Znaci, espumisan, BioGaia, Babyfen, plantex caj, bibilibi caj, senjacki caj, termofor i nista. Ovi svi cajevi bi pomogli trenutno da podrigne ili izbaci gasove, ali posle 10 minuta sve ispocetka. BioGaia i Babyfen nista, popili smo po dve bocice od svakog, ama bas nista, espumisan pomogne da podrigne, ali kao sto rekoh to je kod nas samo privremeno. Sta mislite, da li je normalno da ima tolike gasove, ja sam iskreno vec pocela da brinem. Sad ce tri meseca i situacija je samo neznatno bolja nego pre. Lekari nista, samo odmahuju, vidim da kao da mi ne veruju da mi dete zbog toga place, ko zna sta misle. Mi ne mozemo ljudski ni u setnju da odemo, smeje se jednog trenutka, a u sledecem place i sve tako u krug. Ozbiljno se pitam hoce li ikad proci. Da li postoji mogucnost da je problem dublji od grceva? Mukica moja, kad ga ne boli on se samo smeje i guce, ponekad mi se cak osmehuje i kroz plac, a meni se srce cepa.
|
|
|
|