Anoniman -> RE: Pomoć bebi sa grčevima (26.2.2012 22:54:10)
|
IZVORNA PORUKA: Azra_ Nama Bio Gaia nista nije pomogla, cak nam je bilo i gore od njih. Za sada jednino LioBif nesto radi...tek da ublazi, nista posebno... BioGaia-u nisam probala, ali sam sa prvim detetom tako prošla za Espumisan koji je svima pomagao, mi smo imali horor od njega. Starijem detetu je pomagao slovenački Plantex čaj. A mlđem je jedno vreme radio Liobif, ali nisam ga mogla davati u nedogled, pa kada prestanem - haos. Tada sam shvatila da je najbolje da ga spustim na leđa na stomak (da bi mogao da mlati nogama, tada gasovi najbrže izlaze) a na stomak onaj termofor što se otkuvava. 6 meseci je spavao sa termoforom cele noće, imala sam dva, pa jedan koristimo prvi deo noći, drugi koristimo drugi deo noći. Punih 6 meseci je imao grčeve svaku noć, onda u 7om mesecu svaku 2-3 noć, i onda je lagano prošlo. Mada i dan danas (ima godinu i po skoro) ume da se probudi noću, cvili, vrti se, i smiri se kad prdne. Jednostavno, kod nekih beba je to malo izgleda komplikovanije nego "obični bebeći grčevi". Držite se ženice. [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|