|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   kanadska pita od jabuka
26.9.2010 12:59:28   
maslachak
evo ja bih dala svoj doprinos jednim receptom user posted image
idealan za ovo i zimsko vreme ko voli jabuke i cimet kao ja user posted image user posted image

kanadska pita od jabuka

5-6 jabuka vecih iseci na tanje reznjeve
testo:
1 solja mekog brasna
1 solja obicnog secera kristal
2 k.k. praska za pecivo
1/4 k.k. soli ili na vrh kasicice soli ako vam je lakse
2 k.k. cimeta
1/2 solje mleka
1 vanilin secer

sjedinite sastojke i zamesiti za pola solje mleka,moze zicom slobodno posto nije pregusto

vatrostalnu ciniju namazati sa malo putera,poredjati bez posebnog reda jabuke i preliti testom..rasporediti testo ravnomerno preko cele povrsine i zaliti sve prelivom..

preliv:

2 solje tople vode
1 supena kasika putera
1 solje zutog secera
sve to topiti na ringli dok se secer skroz ne otopi..kad se sve otopi preliti jabuke i testo..

peci u zagrejanoj rerni na 200 stepeni 30 minuta do 40 minuta zavisno od rerne..

ja sam za solju uzimala solju za caj,ne onu ogromnu ali otprilike kao za nes kafu user posted image

pita se moze jesti topla ili hladna..ne mora se drzati u frizideru user posted image


Direktna veza do poruke: 1
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Posna pesak torta
Ringerajin kuvar: Maraj
Slana torta sa krekerima
Ringerajin kuvar: Maraj



image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here