|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   kanadska pita od jabuka
26.9.2010 12:59:28   
maslachak
evo ja bih dala svoj doprinos jednim receptom user posted image
idealan za ovo i zimsko vreme ko voli jabuke i cimet kao ja user posted image user posted image

kanadska pita od jabuka

5-6 jabuka vecih iseci na tanje reznjeve
testo:
1 solja mekog brasna
1 solja obicnog secera kristal
2 k.k. praska za pecivo
1/4 k.k. soli ili na vrh kasicice soli ako vam je lakse
2 k.k. cimeta
1/2 solje mleka
1 vanilin secer

sjedinite sastojke i zamesiti za pola solje mleka,moze zicom slobodno posto nije pregusto

vatrostalnu ciniju namazati sa malo putera,poredjati bez posebnog reda jabuke i preliti testom..rasporediti testo ravnomerno preko cele povrsine i zaliti sve prelivom..

preliv:

2 solje tople vode
1 supena kasika putera
1 solje zutog secera
sve to topiti na ringli dok se secer skroz ne otopi..kad se sve otopi preliti jabuke i testo..

peci u zagrejanoj rerni na 200 stepeni 30 minuta do 40 minuta zavisno od rerne..

ja sam za solju uzimala solju za caj,ne onu ogromnu ali otprilike kao za nes kafu user posted image

pita se moze jesti topla ili hladna..ne mora se drzati u frizideru user posted image


Direktna veza do poruke: 1
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica
Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Баби.
пеперутка16

За доњи део ваше бебе, да ли користите само крему или само пудер или обоје у исто време?

Click Here