Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 15.9.2014 9:57:06
|
|
|
|
Anarunika
|
Sećam se da sam svojoj sestri, dok je stariji sestrić bio beba a ja još devojka,otpetljavala švedske pelene jer ona nije imala živaca. A za moju decu ih nisam ni koristila tako da su me te muke zaobišle
|
|
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 15.9.2014 15:27:23
|
|
|
|
dunja RR
|
Meni su se samo kod prvog pranja umrsile ali ne samo švedske, nego švedske + končići od tetra, užas. Kasnije je sve bilo ok.
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 15.9.2014 17:33:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Prala sam na 60 , nisu mi se mrsili konci
|
|
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 13.2.2015 13:11:04
|
|
|
|
branki*
|
covece,ja ludim od ovog...perem na 90 stepeni i bukvalno sve trakice se zamrse,jedva ih odmrsim posle
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 14.2.2015 12:06:30
|
|
|
|
Anarunika
|
Ja sad imam neke švedske sa kratkim trakama za vezivanje pa se ne zamrse. A ja ih vežem u čvor za svaki slučaj. Ne jako, tek da se ne razleću po mašini. Možda to pomogne
|
|
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 14.2.2015 12:42:24
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja sam ih stavljala u mrežicu za pranje u masini i nikad se nisu umrsile.
|
|
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 14.2.2015 12:56:41
|
|
|
|
branki*
|
videcu i ja nekako da umotam te trake,moje su duge..
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 16.9.2015 10:04:45
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Pocele pripreme za dolazak bekana pa sam ja tako jutros oprala u masini švedske pelene. A jaoj. One vrpce su se toliko uvezale.... ja sam imala jedno 15-20 tih pelena i zajedno stavila da se peru. Pola sata je mm otpertlavao to zapertlano.... tako da znate ko nije prao svedske pelene do sad. Verovatno se svaka posebno treba vezati u masnu da se ne bi među sobom uvezale. ako neko ima savet jos kako prati švedske a da se ne uvežu
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 16.9.2015 12:59:15
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Maraj, meni je M 8m nosila povoj, zbog preosetljivosti kože na jednokratne, imali smo ih baš puno i svako drugo veče se prao njen veš, a ja sam kad je presvlačim i skinem švedsku trakice odmah vezivala u mašnu i tako bacala u korpu i prala posle.
|
|
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 16.9.2015 14:04:17
|
|
|
|
Maraj
|
Hvala mamamaj. evo oprala sam jos jednu turu vesa za zavezanim pertlama na svakoj peleni i nisu se odpertlale ni umrsile
|
|
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 17.11.2015 11:18:14
|
|
|
|
dijana1*
|
Sva sreca pa znam da postoji ova tema inace bi bilo veselo upravo ih vezem i spremam za pranje
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 17.11.2015 14:24:15
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Sva sreca pa znam da postoji ova tema inace bi bilo veselo upravo ih vezem i spremam za pranje
|
|
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 4.12.2015 17:13:09
|
|
|
|
dddaca
|
I ja sam ih vezivala u cvor. Uzmem 3-4 svedske i vezem tracice u cvor i nije bilo problema sa pranjem
|
|
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 28.12.2015 21:47:08
|
|
|
|
Sunce_ljubavi
|
Ja sam ih prala u onoj mrezici, pa se nisu mrsile.... i sada cu tako...
|
|
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 28.12.2015 23:18:19
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Uzela pet novih, a trake im dugačke, brate dragi, da ću moći sebi oko struka da ih vežem kad se porodim, i ja lepo uzmem jednu od starih, izmerimpo njoj i skratim ih.
|
|
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 3.3.2016 14:20:18
|
|
|
|
Animsaj9
|
sta raditi dobro pitanje ? a da se ubace u neku jastucnicu sa zipom ipak je manja verovatnoca da ce se umrsiti ?
|
|
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 3.3.2016 14:24:55
|
|
|
|
Kata90
|
IZVORNA PORUKA: Animsaj9 sta raditi dobro pitanje ? a da se ubace u neku jastucnicu sa zipom ipak je manja verovatnoca da ce se umrsiti ? joj kad se setim,i ja sam samo tako ubacila u masinu pa posle jedva odpetljas trake...... neznam stvarno koja bi ideja bila najbolja da resi taj problem. ali probaj u svakom slucaju,sa jastucnicom.
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 3.3.2016 14:29:44
|
|
|
|
Animsaj9
|
kato treba mi dva sata da rasirim ves
|
|
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 3.3.2016 14:31:19
|
|
|
|
Kata90
|
pa odprilike
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 28.10.2016 15:08:06
|
|
|
|
Animsaj9
|
ni jastucnica puno tu ne pomaze , opet se zapetljaju
|
|
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 28.10.2016 15:27:50
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
zavezete ih , ja tako trakastu zavesu, zavezem pa u jastucnicu
|
|
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 28.10.2016 17:22:33
|
|
|
|
Maraj
|
Mame pisala sam gore , samo ih vezite , svaku pojedinacno Kao da ih vwzete na bebi a ustvari ih same vezite. I nece se umrsiti
|
|
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 28.10.2016 17:24:19
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Menu se nikada mrsile nisu, ni u masini ni u susari, nisam vezivala.
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 28.10.2016 18:07:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa.nisu ni meni nesto posebno
|
|
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 22.10.2017 12:40:45
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Kod mene su se mrsile jedino ako pretrpam masinu.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?