Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 19.5.2009 8:37:18
|
|
|
|
Anoniman
|
uh ...muka me hvata kad vidim ove pelene
|
|
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 19.5.2009 8:38:44
|
|
|
|
Lu
|
I za onu prvu piše da je švedska Nema veze ja ovu donju nisam ni imala i nemam pojma zašto se se koristi,ove gornje sam imala ali ih nisam nikad koristila,jednom pokušala da zamotam dijete i kad sam vidjela kako izgleda rasčavrljeno nikad više
|
|
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 19.5.2009 8:40:19
|
|
|
|
prolece
|
da, a za par meseci cu se opet druziti sa njima,. prezivecu samo nek je moja beba dobro
|
|
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 19.5.2009 8:41:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lu rasčavrljeno Šta ovo znači?
|
|
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 19.5.2009 8:43:11
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: lu rasčavrljeno Šta ovo znači? Ne znam ni ja Joj odkud mi ova riječ...htjela sam reći nešto u smislu jako raširene nogice,nenormalan izgled bebe kad ga obučem preko toga
|
|
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 19.5.2009 8:47:58
|
|
|
|
Anoniman
|
lu, draga, pa to je poenta širokog povoja, za koji služe ove pelene.
|
|
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 19.5.2009 8:52:53
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR lu, draga, pa to je poenta širokog povoja, za koji služe ove pelene. Dobro,meni su na pregledu kukova rekli da ne teba široki povoj,a ovo sam pokušavala prije na nagovor mame
|
|
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 19.5.2009 21:44:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: prase Hehehe... Pa neće one da se umrse kada ih opereš tek onako, sa tim da imaš sve vreme ovog sveta da ih odmrsiš. One se zamrse onda kada imaš 15 minuta da izbaciš veš iz mašine i prostreš ga, odnosno kada imaš sat vremena da ga opeglaš ako imaš mašinu za sušenje veša
|
|
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 14.8.2009 14:51:55
|
|
|
|
sneza24
|
Danas smo prali bebin ves.I svedske pelene se nisu umrsile a bas sam ocekivala da ce se umrsiti.
|
|
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 25.5.2010 20:46:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja trazila ovu temu....jer sam josh pre videla da postoji,....pa rekoh da prochitam u chemu je fora da se ne zamrse...pre nego shto ih budem prala.... kad ono nema fore... il imash sretje ili nemash
|
|
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 25.5.2010 22:06:43
|
|
|
|
lanajelena
|
Smeskice i ja sam se ukljucila da vidim sta se to desava jer se meni jos nijednom nije desilo da se umrse trakice na svedskim gacama
|
|
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 17.5.2013 12:20:35
|
|
|
|
janabons
|
Sad sam oprala jedno 20 svedskih pelena i vec pola sata mucim muku da ih razmrsim Pokusacu da ih vezem u cvor, ako ne upali, onda cu kupiti tu mrezicu o kojoj pricate
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 18.5.2013 12:52:53
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Smeskice i ja sam se ukljucila da vidim sta se to desava jer se meni jos nijednom nije desilo da se umrse trakice na svedskim gacama Isto.
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 18.5.2013 13:56:05
|
|
|
|
Snelle
|
Kakve su vam to onda mašine I meni se to stalno dešava, ja sam oguglala na to.
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 18.5.2013 14:22:42
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Kakve su vam to onda mašine I meni se to stalno dešava, ja sam oguglala na to. Snele, moja je "Indesit"-ako ti to nešto znači.
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 18.5.2013 15:36:54
|
|
|
|
Anoniman
|
moja samsung pa mi se opet isto desavalo. ja sam svaku pelenu vezivala posebno, sve 4 trakice vezem par puta u masnu i tako perem.. pa posle razvezem.
|
|
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 18.5.2013 17:04:48
|
|
|
|
janabons
|
Moja je gorenje, da li je moguce da to ima veze?
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 13.11.2013 15:10:08
|
|
|
|
Noelia
|
Kakava petljancija sa tim zapetljnim trakicama Jos kad gledam da ustedim struju i masinu ukljucim posle ponoci pa trakice raspetljavam oko 2-3 ujutru, a nase svedske su one sa po 4 trakice ajaooo U tom ocaju sinulo je i meni da ih sledeci put vezem u cvor i tako sam i uradila, za svaku pelenu posebno i mogu reci da sam zadovoljna rezultatom
|
|
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 13.11.2013 15:15:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Meni se nikad nije desilo da se umrse a samo sam ih poubacivala u masinu.
|
|
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 13.11.2013 15:20:11
|
|
|
|
vikiveki
|
Jao kad se samo setim koliko su meni muke zadavale te švedske pelene kada treba da ih razmrsim,sednem i polako razmrsujem čitavo klupče
|
|
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 13.11.2013 17:49:09
|
|
|
|
Žapkić
|
Nikada mo se nisu mrsile trakice na pelenama i nikada ih nisam vezivala
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 13.11.2013 21:28:14
|
|
|
|
smeško
|
Ja sam davala mm da se igra!
|
|
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 13.11.2013 21:36:01
|
|
|
|
Didy
|
Ja nisam imala taj problem jer nisam koristila široki povoj za decu. Pampers i vozi.
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 13.11.2013 21:54:48
|
|
|
|
Moiraina
|
Isto kao Didy. Oprala sam ih samo jednom, pre nego što se stariji sin rodio (kupila 5 kom), i upotrebili smo samo jednu, tj. patronažna ga je upakovala u to kad je prvi put došla. Posle toga sam mu skinula i više nikad ih nismo koristili.
|
|
|
|
RE: Kako prati svedske pelene a da se ne umrs... 14.9.2014 22:44:07
|
|
|
|
New Mom
|
Kod mene je bilo ovako:
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?