Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 1.7.2014 13:29:00
|
|
|
|
Žapkić
|
Eeeeej, društvance!!!! Evo i mene!!! Joj, i ja se radujem moru!!!! U stvari, s jedne strane se radujem baš, baš, kao malo dete ( i gore ), a sa druge strane mi se ne ide... Ali, preovladava ova prva strana!!!!
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 1.7.2014 13:40:41
|
|
|
|
ivaMark
|
Dobar dan... meni ne treba koktel, dovoljno je mooooreeeeee
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 1.7.2014 15:58:13
|
|
|
|
mali_mis
|
Dan Bez koktela, odmaram od subote Samo da prijavim da nisam muza sutnula u Dunav, bilo mi zao da prljam tako lepu reku sa nekom budalom, a i bila sam super raspolozena (brat mi se ozenio), tako da nisam imala kad da se zamaram nebitnim stvarima. Bitno da sam se ja veselila, i igrala vecinu vremena, puko me adrenalin, jer zaista nemam obicaj da igram na svadbama I tako...
|
|
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 2.7.2014 8:03:06
|
|
|
|
big mum
|
Dobro jutro drage moje dame Evo sad sam upravo doručkovala ima li iko pivce da zalijem Danas ide u zamrzivač ostali smo bez mesa,mm me zove da perem crjeva Naravno zeza me jer zna da povraćam od same pomisli na to. Klinci poustajali biće žurka
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 2.7.2014 8:06:47
|
|
|
|
branki*
|
uh,uh,big mum,krkenzi sad mi se jede neki sendvic sa suvim mesom i pavlakom i salatom i da je topao i ogroman
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 2.7.2014 8:20:01
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro...ja popila prvu jutarnju kaficu i sada bih mogla ovaj jedan sendvič očima bih ga sigurno pojela a ustima ne znam da li bi mogla
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 2.7.2014 8:25:35
|
|
|
|
lesica
|
Dobro jutro drage moje, poslednje pripreme u toku a posle brm brm, pa pa, sunč sunč, kup kup.
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 2.7.2014 8:27:56
|
|
|
|
Klarita
|
Dobro jutro i od mene! Lesice, vodite i meeeeeneeeeee BM, pazi kakve slike ubacujes, vidis da pola kafane
|
|
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 2.7.2014 8:34:43
|
|
|
|
big mum
|
Sad ću vam napraviti još po jedan pa da doručkujemo zajedno Evo upravo sam sad po ila .Sofi im je napravila čokolino te sjede i brljave(znam da ga neće pojesti jer ga nikad nisu ni voljeli)Sjede za stolom,svađaju se,sipaju mlijeko ,mješaju, prosipaju. Opominjem ih da prestanu i završe sa jelom a oni se i dalje igraju sa hranom.Te je na kraju Strahinja zapeo za zdjelicu i prosuo.Onda sam ga isprašila po guzi jer su se i dalje smijali.A mrzim kad se hrana rasipa i baca.To je grehota. Nema im ništa do ručka u 15h,pa će se naučiti pameti.
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 2.7.2014 8:39:36
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Dobro jutro i od mene! Lesice, vodite i meeeeeneeeeee BM, pazi kakve slike ubacujes, vidis da pola kafane Ja sam pomalena,taman stanem u kofer ,ne jedem puno spavaću na plaži. A ove samo nek jedu ima da budu lijepe ugojene snajke a ne
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 2.7.2014 8:45:36
|
|
|
|
Klarita
|
BM, Da ne zeljuju, kako se kod nas na jugu kaze (objasnila bih ti akcentovanjem, ali ne UmEm ) I, znas sta, primer sa cokolinom ti je skroz za nesavrsene majke, sram tebilo...sedis ovde i kuckas, a deca ce ti trpe gladna
|
|
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 2.7.2014 8:57:55
|
|
|
|
big mum
|
Bolje da ljulja nego da žulja Uvjek bilo i vodim se tom starom izrekom. A vidiš mogla bih ovo sa čokolinom da prebacim na Vuki.Sram me i stid bilo dok djeca gladuju mama visi na RR
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 2.7.2014 9:01:30
|
|
|
|
Klarita
|
U to ime, ziveli
|
|
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 2.7.2014 9:06:23
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutroooooooooooooooooo Ja sam divna mama, kad Ivka odgleda crtani vodim je u pekaru na doručak, mrrrzi me da spremam, a posle ćemo u skitnju, Merkator, pijac itd itd... Što volim kad sam na odmoruuuuu
|
|
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 2.7.2014 9:08:27
|
|
|
|
lanajelena
|
Meni zet redovno tako stane na vagu pa se šlAgiram sto bi rekao Djordje Cvarkov
|
|
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 2.7.2014 9:12:30
|
|
|
|
big mum
|
Fala snajka fala
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 2.7.2014 16:48:49
|
|
|
|
Trcosava
|
Štetice, evo Nemo' te te stvari nerfiraju, neje dobro za lepotu
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 2.7.2014 17:02:43
|
|
|
|
Štetica
|
Trco srce si,tako nesto kratko-jako mi je trebalo. Ma sad cu za inat da pojedem 2 kolaca,pa cu da budem slatkaaaa. Samo se pitam dokle ljudski bezobrazluk moze da ide,ako sam istoj osobi pre 2 meseca rekla da necu da glasam iz principa,i ona opet salje poruke,e pa onda nosi se tamo odakle dolazis. Al dobro to je vec za negativnu,nije za kafanu.
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 5.7.2014 19:05:08
|
|
|
|
anci kv
|
haha,sve se razbežale na detoksikaciju,nigde nikog ni pivu da popije
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 6.7.2014 8:54:33
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: anci kv haha,sve se razbežale na detoksikaciju,nigde nikog ni pivu da popije Evo mene Izvolite gospoja ja častim
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 6.7.2014 8:59:34
|
|
|
|
Klarita
|
|
|
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 6.7.2014 9:04:06
|
|
|
|
branki*
|
jooooj,da mi je....
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 6.7.2014 9:09:31
|
|
|
|
NadaR
|
Dobro jutro. Ja kod mamike,razvlacim se jos po krevetu . M je vec doruckovao I uveliko napolju. Naravno kod babe se ne moze gubiti vrijeme na na nesto tako beznacajno kao sto je spavanje. :D Planirate li danas neki rostilj,bazen?
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 9.7.2014 9:58:39
|
|
|
|
Olga75
|
ahoj gde ste vi sve ? razbezale se po morima ? ako ako
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 9.7.2014 10:36:01
|
|
|
|
vikiveki
|
eee nismo baš svi na moru,ima i nas koji ovde provodimo dane....u sređivanju i čišćenju....dobro bi mi došlo neko lepo osveženje,jedan veeeliiiki sladoled
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?