Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 9.7.2014 11:19:54
|
|
|
|
Klarita
|
Izvoli vikiveki
|
|
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 14.7.2014 10:40:54
|
|
|
|
anci kv
|
Ajde žene,malo razmrdavanje u kafani!!
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 14.7.2014 11:35:06
|
|
|
|
bubulence
|
e bio je red da neko pocasti .
|
|
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 14.7.2014 15:03:14
|
|
|
|
branki*
|
gde ste bre zene,danima nikog nema ovde
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 15.7.2014 7:53:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hello, samo da mahnem .. ja od posla ne stzem nista..pozdrav za sve cure
|
|
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 15.7.2014 9:23:03
|
|
|
|
NadaR
|
Dobro jutroo Kod nas kisa poludjela . Od 5 je vec padala u dva navrata kao blesava . Bukvalno, prolom oblaka.
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 15.7.2014 9:59:56
|
|
|
|
serpica
|
Samo da se prijavim Stigli s mora,detalje i fotke stavljam kasnije u temi...pozdrav za sve
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 15.7.2014 10:10:56
|
|
|
|
Azra_
|
Šerpi, dobro nam došla!!! Kako je bilo?
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 15.7.2014 19:11:02
|
|
|
|
milicicak
|
Dan u kafanu Meni danas uzasan dan, dobro bi doslo neko pivo da me oraspolozi...
|
|
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 15.7.2014 19:52:17
|
|
|
|
branki*
|
evo pivce!i meni se pije,vala
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 15.7.2014 20:11:59
|
|
|
|
milicicak
|
Branki, hvala :) Bas osvezavajuce izgleda :)
|
|
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 15.7.2014 21:26:34
|
|
|
|
lanajelena
|
Ima li koga u kafani
|
|
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 15.7.2014 21:37:21
|
|
|
|
bubulence
|
zar ti nisi krenula na morce?
|
|
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 15.7.2014 21:52:16
|
|
|
|
lanajelena
|
Cekam mm da ustane ,sve je spremno samo jos da krenemo
|
|
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 16.7.2014 8:15:12
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Cekam mm da ustane ,sve je spremno samo jos da krenemo Blago tebi,lijepo se provedite.Nisam nikad bila ovde ali su mi pričali.Kad tad ću da odem mmm KLIK
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 16.7.2014 8:17:28
|
|
|
|
big mum
|
Daj ovamo to pivo da ubijem tugu kad vidim ovo divno MOREEEEEEEEE
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 16.7.2014 8:35:15
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
LJ lepo se provedite i srecan put !!
|
|
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 16.7.2014 12:45:48
|
|
|
|
mali_mis
|
Dan lj lep provod na moru Nikako ne stizem ni da procitam forum, a kamoli da pisem...kako je ova sparina ovaj mali je podivljao, ja vec u 20h ne znam gde mi je guzica a gde glava. Odo sad da zbrckam rucak, i da molim Boga da ovaj mali odspava makar dva sata, da odmorim misli...plus pms...ijaoooo
|
|
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 17.7.2014 0:02:47
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro veče u kafanu....nema nikoga....ja sam danas malo došla sebi od puta juče,bila sam kod mojih 5 dana u brdovitom delu pa mi sada treba još 5 da se ovde prilagodim i vratim u normalu,danas sam ceo dan sređivala stvari i spremala sok od malina.
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 18.7.2014 0:24:06
|
|
|
|
Verolina
|
Danas mi je 5 godina braka. Pa da pocastim, da se zasladite
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 18.7.2014 0:31:43
|
|
|
|
mtajcica83
|
Verka cestitam i ovdje, uh ubi me sad sa ovom slikom, ja sam za slatkise ludak.. A pazim sto jedem u zadnje mi je poslastica wellnes keks
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 18.7.2014 0:34:26
|
|
|
|
Verolina
|
Ti fenomenalno izgledas i mozes das prekrsis
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 18.7.2014 0:41:05
|
|
|
|
mtajcica83
|
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 18.7.2014 0:46:13
|
|
|
|
vikiveki
|
I ja bih mogla jedno parče torte....u slast bih je pojela a kao trudim se da ne večeram
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 18.7.2014 7:03:55
|
|
|
|
branki*
|
verolina,srecna vam godisnjica,da se volite sve vise elem,oci me peku,ali morala da ustajem rano...idemo do logopeda,pa imam 300 cuda po gradu da poobavljam,a nemam ni rucak....dobro jutro svima!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?