Klarita
|
K je teska 20kg i visoka 102-103cm, ali jede sve, "brise", sem mesa, koje mora da bude mleveno, znaci punjene paprike, sarme,musaku, a kad vidi krmenadlu ili parce mesa iz corbe, zgrozi se. Kako god joj dala ona ga ispljuje. Njen jelovnik izgleda odprilike ovako: dorucak, uzina i rucak u vrticu (gde obicno pojede dupli rucak) rucak opet kuci,kuvano jelo,izmedju 15h i 16h (grasak joj je omiljeno jelo i to moze da pojede i po pun tanjir, nekad dva) vecera oko 19h-20h, obicno kifla, mleko i plazma, kroasan neki, proja, pica...ili ne znam ni ja spavanjac oko 21h, 21i30 izmedju obroka uzme voce, pojede dnevno bar jednu jabuku (njih obozava) nekad pomorandzu, bananu, ali kivi nece ni da prinese ustima Grickalice i slatkise joj vrlo reeeeeeetko dajem, mada gricke i ne trazi, ali ne daj Boze da vidi cokoladu spremna je da ovako udara glavu dok joj ne damo. To se obicno desi kad neko dodje (cim neko nailazi prvo ga u ruke gleda i pita sta joj je kupio) i onda bez pardona pojede celu cokoladu, i to u slascu, da ti prosto milina da je gledas. Ja sizim zbog toga i bezobzira koliko je sita zaista pojede celu, jedino me tesi sto cokolade vise nisu 100gr vec 80-90gr Ne pije sokove, vrlo, vrlo retko, i onda joj dam 100% voce, a vodu pije dosta, pa do litre, litar i po dnevno.
|