|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio)
17.1.2012 12:33:49   
PoisonEve
Bila mi je juce mama i svratila je dole kod sveki. Kaza da joj je sveki rekla da ja i buba ne silazimo dole za slavu, ni malo jer je prehladjena. A dolazi joj na slavu 100 ljudi i bogami dosta deceuser posted image Ja ne znam kako sad da se postavim.

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu bratzz)
Direktna veza do poruke: 226
17.1.2012 12:40:35   
kalinam
Lepo je sto sveki brine za zdravlje svoje unuke, ziasta. user posted image

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 227
17.1.2012 12:48:41   
PoisonEve
Ne bih rekla da je to dobronamerno, povucena svojim iskustvom iz proslosti.

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu kalinam)
Direktna veza do poruke: 228
17.1.2012 13:07:17   
Shishica
Ja bi bila srecna da ne moram da silazim medju tu guzvu..ooo presrecna! Ne podnosim slavlja bilo koje vrste koja su tako guzvanjac..

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 229
17.1.2012 13:08:44   
Shishica
Ustvari, ja bih otisla iz kuce taj dan i noc :D

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 230
18.1.2012 10:33:13   
Anoniman
Evo dosao je i taj dan da se i ja pozalim na moju.

Ono sto me manje nervira je da stalno traze slike i onda se dive i padaju u nesvest i preteruju, kao npr juce on a ce da proprica sa tri meseca. Kako da ne, sa 5 ce vec da pise doktorat. Onda mi stalno govori kako svima salje slike i kao su svi odusevljeni i kako i oni padaju u nesvest i kko se diiiive.... Jbt, jeste moja, i jeste slatka i umiljata i lepa i dobra, al je beba kao i sve ostale user posted image Prestanite vise da me davite sa tim ko je sve pau o nesvest

Ono sto me dovodi do ludila i za sta sam znala da cemo ratovati je utopljavanje. Ona je bolesno zimogrozljiva i evo vec dva dana kako dolazi i stalno joj na finjaka govorim da mi ne pokriva i umotava dete ako ne spava/ Pa sta ako ima samo zekice na nogama, u stanu je 26 stepeni! Najbolje jos da je naviknem da joj stavljam vatu u usi! Na kraju sam prisla i otkrila je i jos jednom krajnje ljubazno i stalozeno ponovila da je ne pokriva da samo tako odlucili njen sin i ja. I to je bio drugi zuti. Sledeci put ima da dobije dve recenice i da se pusi. I ona se jos onako na finjaka prepucava samnom. Ali mala je, ja nije, ona ali jeste, ja nije ima vec mesec i po, ona ali drsko ali na finjaka pa nema jos. Pa aj sad da merimo u sat!
A kako kine ili kasljucne, eto ga jedno znacajno aaaHAA. Ma sigurno je vec suhi kapavac ili neka slicna bolest user posted image
Kupacu je sama a njima cu da uvedem vizitu jednom nedeljno budu li mi samo jos jednom digli pritisak takvim stavrima. I mm sam rekal i prenela ali u vidu anegdota a on je dovoljno razuman da zna sta to znaci.

Uopste mi nije jasan poriv ljudi da se nadmudruju sa roditeljima sta je najbolje za njihovo dete. Od mame ocekujem rat oko ishrane, ona ce uvek pokusavati da joj ugura jos tri zalogaja, ali o tome kad dodje na red

(odgovor članu Shishica)
  Direktna veza do poruke: 231
18.1.2012 10:39:24   
Olga75
MMisu , to utopljavanje je bolest user posted image
zvercica se rodila u oktobru i negde u aprilu , znaci vec je sest meseci , imala ja nekog posla i cuvace je moja mama , kad sam se vretila dete obuceno : pelena , bodi dugih rukava , pantalone sa stopalima , termo carapice , dzemper , umotana u cebence , vatra u crepanoj peci gori , temperatura + 100 , dete zajapureno , nema snage da trepne
a moja mama zadovoljna i kaze mi : vidis nisu joj hladne ruke user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 232
18.1.2012 10:50:14   
minavb
IZVORNA PORUKA: MaliMis

A kako kine ili kasljucne, eto ga jedno znacajno aaaHAA. Ma sigurno je vec suhi kapavac ili neka slicna bolest

Ovo moja mama radi. KAd ispusti to aaaahaaaa, dođe mi da je klepim. Moja sveki je sada uglavnom dobra, verovatno zato što ima samo nas. Par stvari me nervira, ali to nije nešto što ne mogu da istolerišem. Mi Vanji neke stvari ne branimo a ona smatra da treba, i onda kad dete to počne da radi ona kaže "NE, ne smeš to, ne da mama" user posted image . jedna od tih zabranjenih stvari je pentranje po stolicama. JA ga pustim da se popne i stojim pored njega, i eto ti nje, stade pored stolice da pazi da ne padne. "Jel vi vidite da ja stojim ovde, mislite da ću ja da ga pustim da padne?" user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 233
18.1.2012 10:53:51   
Anoniman
user posted image Btw zver je redivna, virila sam u slike i prosto nisam znala koju da komentarisem ili lajkujem. Ocarala me user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 234
18.1.2012 10:55:01   
Olga75
user posted image user posted image
zver je manipulant jedan uvlakacki user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 235
18.1.2012 10:59:03   
Anoniman
Mina mm je penicilin za njih. Vec im je sve receno pre porodjaja i reci ce im jos jednom, trazicu. Mozda misli da ja necu da se bunim iz pristojnosti user posted image

I vec im je receno, i mojoj mami, kad krenem na posao cuvace je siterka dok ne krene u vrtic. A one ono cuvanje kad idem kod frizera i tako, na par sati.

Vec je vidim leti sa carapicama na 40 stepeni ili sa zblanutom facom dok joj ulece jos jedna nezeljena kasicica u usta user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 236
18.1.2012 11:01:36   
minavb
Da, tako je kad ga moja mama pazi-nogavice uvučene u čarape, i posle doručka se nutka keksom. user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 237
18.1.2012 11:05:40   
SUPER MAMA
IZVORNA PORUKA: gae_gr

Ahahahaha! Evo šta kaže za moju:

Ispod nežne majčinske slike krije se jedna od najstrašnijih svekrva Zodijaka

user posted image user posted image user posted image

E ovo je moja svekrva, citala sam u Blicu...
Gde ona udari, tu trava ne raste. Ukoliko sami ne pristanete da igrate po njenim pravilima, ona će vas naterati – u pitanju je, znate, njen sin. Ali ničija nije do zore gorila. Dohakaćete joj ako joj se uvučete pod kožu i osvojite njeno poverenje. Kad to uspete, radite po svom.

Crkla sma od smeha.Mozda je pola sala ali ipola istina....user posted image

< Poruku je uredio SUPER MAMA -- 18.1.2012 11:06:20 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 238
18.1.2012 11:06:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MaliMis

Ono sto me manje nervira je da stalno traze slike i onda se dive i padaju u nesvest i preteruju, kao npr juce on a ce da proprica sa tri meseca. Kako da ne, sa 5 ce vec da pise doktorat. Onda mi stalno govori kako svima salje slike i kao su svi odusevljeni i kako i oni padaju u nesvest i kko se diiiive.... Jbt, jeste moja, i jeste slatka i umiljata i lepa i dobra, al je beba kao i sve ostale user posted image Prestanite vise da me davite sa tim ko je sve pau o nesvest

Zato sveki nema slike. user posted image Ima par Lukinih kad je bio beba, i to je to. user posted image
Nego, ja sam počela da branim svekrvi da pegla Lukine i Markove stvari ako sam ja u stanu jer svaku krpicu poljubi i kaže nešto tipa "Jao oči babine, duša babina, kako će moj Luka / Marko biti leeeeeeeeeeep... Vi ste meni sve, sve ostalo nije bitno, samo da ste vi zdravi, srećni, da se volite i lepo slažete..." i tako kod svake druge majce. user posted image

A utopljavanje: Moja sveki je skroz kontradiktorna što se toga tiče: Muška deca ne vole da se utopljavaju i mota ćebe oko deteta! user posted image user posted image
Mama je definitivno ZA utopljavanje i smatra da je detetu zima dokle god su mu ruke hladne, i ustvari je činjenica da su obojica bili kenjkavi (kad su bili bebe) dokle god im se rukice ne ugreju. Nemam pojma, ja sam tu nekako balansirala... Nisam mnogo utopljavala, hladne ruke - pa šta sad, ali ako počne intenzivno da kija sem što ima hladne ruke, onda dodam sloj garderobe. user posted image

Ja zaista ne mogu da se žalim na svekrvu. Bila bih skot da to radim. Shvatila sam: daj joj posla i suuuuuuuuuuper! U to ime joj svaki drugi dan zadam neki zadatak (napravi pitu, napravi hleb, napravi kolače, ispeglaj, operi sudove), ona se oseća korisno i sve super. I da, uvela sam da 2x nedeljno dolazi kod nas (+ nedeljom mi kod nje), i da vidite kako hvata krivine, nije kao pre kada je nisam puštala blizu pa je stalno htela da dođe. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 239
18.1.2012 11:09:21   
minavb
I moja sada dolazi dva puta zbog moje teretane, a ponekad i subotom kad izlazimo u grad. Počinje da je mrzi, a nekad nisi mogao da je otkačiš.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 240
18.1.2012 11:11:45   
Anoniman
Uposlite svekrve, za koji mesec ih više nećete moći naterati da dođu. BITNO: ne otimati bebu svekrvi kada plače. Neka plače. Nek se priseti svekrva da bebe nisu uvek nasmejane, raspoložene i da ne cvetaju ruže. JOŠ BITNIJE: isto raditi i svojoj mami! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 241
18.1.2012 11:13:09   
minavb
Mudro zboriš!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 242
18.1.2012 11:14:41   
Olga75
svekrva retko dolazi , ondas je gostim , ona ide po familiji pa nije isti filing
aliii
kad odemo u NS onda je druga prica , ja ostavim zver i odem da pajam po gradu a oni se bore i suuuper je user posted image
mama je vec druga tema pa cu tamo kod dobijem inspiraciju user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 243
18.1.2012 11:24:39   
Anoniman
Moja dolazi samo kad je pozovem iako zivimo u istoj kuci :) Mi na spratu ona u prizemlju iste kuce :)

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 244
18.1.2012 11:38:42   
crazymama
ja sam se sa mojom druzila od preksinoc i izgladile smo stvar, sad smo opet ok... upravo je otisla nazad u selo.kaze da joj nije svekar nista zabranio, nego nije htela sama da se mesa, jer se nasla izmedju dve vatre... a meni lepo sto sam joj bas sve otvoreno rekla, nista nije ostalo nedoreceno! e tako :)

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 245
18.1.2012 11:42:01   
minavb
I? Hoće li sada da vas češće obilazi? 

(odgovor članu crazymama)
Direktna veza do poruke: 246
18.1.2012 11:48:18   
Anoniman
Meni moja juce dok joj se mala drala u rukama kaze sta da radim, a ja snadjite se i na sta mislis sto place dobije odgovor ne znam. Tu uglavnom izadjem u setnju ili do prodavnice user posted image . Ok je ona generalno a znam da ce se smoriti brzo user posted image

A sto se slika tice, mm nije tu mesec dana pa kad posaljem njemu on im prosledi Bili smo se na pocetku posvadjali, tj ja sam histerisala jer su oni svaki dan trazili da im se salju slike, i ako ne posaljemo oni salju poruke, pa mailove i tako. Dok nisam mm dreknula da krvarim, da me boli, da sam neispavana a sve u haosu i da ima pecih stvari. Posle ih je malo iskulirao.Dokoni a matori, ja ih apsolutno razumem, samo sto trazim i razumevanje za ne bas mladu majku sa prvim detetom. I rekla sam mm da nisu oni cekali unuce duze nego mi dete pa kad se malo setio sta smo sve prosli....

Joj Tash, tvoja nije normalna sa tim peglanjem user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 247
18.1.2012 11:50:36   
neron
crazymama imas pametnu svekrvu koja nece da se mesa, stvarno je tvoja sveki zasluzila veliku pohvalu.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 248
18.1.2012 11:57:58   
crazymama
IZVORNA PORUKA: minavb

I? Hoće li sada da vas češće obilazi? 

hoce, ja joj kazem "dodjite jos neki put dok se ne porodim", ona kao "naravno, taman posla" user posted image

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 249
18.1.2012 12:26:58   
crazymama
IZVORNA PORUKA: neron

crazymama imas pametnu svekrvu koja nece da se mesa, stvarno je tvoja sveki zasluzila veliku pohvalu.

ma ok je, e sad videcemo kad dobije unuku da li ce da smara, posto joj je prvo unuce :)

Curt Cobain

(odgovor članu neron)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here