|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Roditeljski dodatak
19.9.2011 11:55:48   
lanajelena
Postoji tema za deciji dodatak,ali ajd da upisem na brzaka Mod 6.911 dinara je po clanu domacinstva pa izracunaj tvoju i tm platu da li se uklapate u te pare,nama ce izgleda visiti nekih 1000,00 user posted image  (to nam je visak)

Negde sam procitala da su podigli roditeljski za drugo dete da iznosi 5150 jel to za sve tako ili za one koji ce tek poceti da primajuuser posted image

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 651
19.9.2011 12:01:42   
bokicans
Hm ,pa koliko je onda za trece?Sada cu probati da nadjem.Roditeljski ili deciji?

Deciji je ostao isti,-makar za avgust.

< Poruku je uredio bokicans -- 19.9.2011 12:06:46 >

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 652
30.9.2011 11:40:14   
Ana RR
Stiglo mi je rešenje da mi se odobrava roditeljski dodatak (koliko beše, 30 i nešto hiljada?) i piše da će iznos biti upalćen na tekući račun poštanske štedionice ali nigd ne piše broj računa, na mestu predviđenom za to stoji 0.
Kako ste vi podizale taj novac? Je l' treba da odemo u poštansku štedionicu?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 653
30.9.2011 11:41:44   
minavb
Prosle godine je RD bio 26000. Elem, ne treba ti broj racuna. Odes u najblizu postu, poneses to resenje i licnu kartu, i podignes pare.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 654
30.9.2011 11:44:18   
Ana RR
Sad je oko 32 hiljade. Znači to mogu u bilo kojoj pošti? Super user posted image tnx!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 655
30.9.2011 12:34:10   
Capa
Ana,meni je roditeljski uplaćen na moj račun u Poštanskoj štedionici...

Mada, meni na rešenju piše broj računa, ne znam što to kod tebe ne piše.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 656
30.9.2011 12:36:44   
Ana RR
To je zato što ti već imaš tamo otvoren račun, a ja nemam. Nekada davno sam imala račun kod njih i nikad više u životu!

(odgovor članu Capa)
Direktna veza do poruke: 657
30.9.2011 12:40:14   
Capa
Sad mi je jasno... user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 658
30.9.2011 12:40:41   
Ana RR
user posted image user posted image

(odgovor članu Capa)
Direktna veza do poruke: 659
18.10.2011 11:13:57   
Irence
Deciji i roditeljski 20.10user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 660
21.10.2011 14:37:02   
Ana RR
Meni opet nisu uplatili roditeljski user posted image kažu mi juče u pošti da mi uopšte nisu otvorili račun. Dali mi broj da zovem poštansku ali nema šanse dobiti nekog operatera user posted image

(odgovor članu Irence)
Direktna veza do poruke: 661
21.10.2011 14:45:38   
minavb
Anči  gde žuriš, mislim da je Vanja već imao 5 meseci kad sam ga dobila.  user posted image
Kad ste predali?

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 662
21.10.2011 15:46:10   
Ana RR
Pa pre malo više od mesec dana mi je stiglo rešenje da su mi odobrili dodatak. U pošti su mi rekli da dođem 20.10. i ja juče odem i žena se ubi tražeći i na kraju mi kaže da mi nisu ni otvorili račun. Kaže, dešava se to ponekad.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 663
21.10.2011 15:53:45   
Irence
Ana,ako si imala nekad otvoren racun u Postankoj stedionici proveri da ti nisu mozda na taj racun uplatili.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 664
21.10.2011 16:52:45   
Ana RR
Nisu Irence, proverili smo. Na tom računu mi još uvek stoje one pare od akcija user posted image  

(odgovor članu Irence)
Direktna veza do poruke: 665
16.12.2011 22:32:53   
PoisonEve
Kada obicno stize resenje za roditeljski dodatak? Mm je dobio samo dva papirica i kaze da su bili jako neljbazni i rekli javice vam.user posted image To je bilo 6. decembra

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 666
16.12.2011 22:53:34   
Ana RR
Nama je stiglo posle 20 dana, tačno onako kako su rekli mm.

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 667
16.12.2011 23:33:02   
PoisonEve
Pa onda ok, to stize na kucnu adresu, jel tako?

Ajrton Sena

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 668
16.12.2011 23:35:17   
Ana RR
Da, na kućnu adresu. 

Direktna veza do poruke: 669
22.12.2011 16:44:38   
jance
meni je danas stiglo resenje za roditeljski.. samo da potvrdim to ne znaci i da su mi uplatili, moram redovno da cekam dva meseca od podnosenja zahteva jel tako?

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 670
4.1.2012 16:00:01   
tannata
Tako je, Jance, kada ti stigne rešenje tek posle dva meseca idi sa tim u poštu, jer i da odeš ranije, neće ti verovatno biti uplaćeno. A nekad prođe i više od dva meseca.... user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 671
4.1.2012 16:04:06   
zivka
Pa evo manje od 2 meseca ...

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 672
4.1.2012 16:25:36   
PoisonEve
Kad sam zvala socijalno rekli su mi da imaju tehnickih problema, tj. da nemaju koverti da posalju resenjauser posted image Inace oko 20. jan. ce biti uplaceno.

Ajrton Sena

(odgovor članu zivka)
Direktna veza do poruke: 673
7.1.2012 9:24:33   
smeskicTB
koliko treba vremena da se prikupe svi papiri za roditeljski?
koliko se ceka u socijalnoj sluzbi, dali odmah izdaju potvrdu?

Direktna veza do poruke: 674
7.1.2012 10:07:36   
Anoniman
Od izlaska iz porodilista njima treba oko 7 dana da posalju papire u opstinu na kojoj je bolnica i tu dolazis da prijavis dete (imas temu pa vidi sta treba). Onda cekas jos oko 7-10 dana da bude gotov deciji izvod iz MKR, sa njim mozes pravo da prijavite boravak u SUP. Vodi racuna, izgleda da se sada i to zakazuje u SUP-u, barem na Zvezdari. Nas su primili i bez zakazivanja juce. U medjuvremenu, neka tm ode u gradski centar za socijalni rad na tvojoj opstini i neka uzme Zahtev za izdavanje Uverenja organa starateljstva da majka neposredno brine o detetu i nek vidi sta ti sve treba od dokumenata (a mogu i ja sa napisem user posted image ). Zatim nek ode do 27 marta tamo gde se predaje za dodatak da vidi sta treba. Onaj spisak sto se dobije u bolnici zna da bude nepotpun (bar u slucaju moje sestre). Zatim nek ode u Prvi sud i nek ti preda zahtev za Uverenje nadleznog osnovnog suda kojim se utvrdjuje da majka nije lisena roditeljskog prava. Sve se radi u Prvom opstinskom i treba mu tvoj izvod iz MKR (inace izvadi to odmah kad udjes u opstinu da prijavis dete ako niste vencani ako jeste sve moze tm). To se ceka dva dana. I to ti treba za ovo uverenje iz graskog centra za socijalni rad. E a to ti treba za roditeljski dodatak.

Za sve ti treba njen MKR i prijava prebivalista.

(odgovor članu smeskicTB)
  Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here