|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR Deda Mraz 2011
24.12.2011 19:59:30   
guppy RR
Pa emisija je Stil, tako da smo znali unapred da će biti priča o Lorealu,
ali želeli smo da bar bude deo o Ringeraji u toj reportaži; može li neko da sumira koja od nas se pojavila i šta smo rekle? user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1351
24.12.2011 20:00:46   
dunja RR
Mene isto zanima šta smo rekle, jer znam da sam na početku bila zbunjena i ne sećam se šta sam taćno reklauser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1352
24.12.2011 20:04:40   
minavb
Gupi je pricala o tome da smo virtuelni prijatelji pa ovom prilikom imamo mogucnost i da se licno upoznamo, kome je sve rr namenjena i jos po nesto a Dunjinog teksta e ne secam jer mi je Vanja skako po glavi. Ja sam mislla da je prilog sam o rr deda mrazu pa sam se zato smorila.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1353
24.12.2011 20:05:50   
Jeca*
snimila sam ja user posted image
guppy hajde dodji na gtalk

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1354
24.12.2011 20:18:49   
Anoniman
Kapiram ja da je o Lorealu, ali nikad na TV ne pustas u emisijama ovog tipa, nekog reprezentativa da melje 1 minut i sve u istom kadru. Dok ona prica o tome ti malo porijes desavanjima. I tak kamerman koji je snimao pokrivalice, sacuvaj boze. Trebali su da daju bese lesicinom muzu user posted image Ma ocajno.

Dunja i Guppy su lepo pricale i izgleda dao da je pustil aintegralnu verziju, da vas nije sekla. Dunja je bila mrvu zbunjena ali sve u svemu bile su obe super. Ne znam da li je pitala neku od mama sto su se sminkale da li hoce nesto da kaze. Na kraju nije ni jednu nasminkanu devojku pokazala kada je kompletirana sminka, a prica o poklonu u novogodisnjem make up-u/. Pa koliko je to glupo, aj vi recite. Pa valjda je najbolja reklama za Loreal lepo nasminkana mama.

E nemogu vise da se nerviram zbog poluidiota. Prosto sam zbunjena kad vidim da neko svoj posao radi kako valja. Ova dzabe trosi vazduh a ne TV minute

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 1355
24.12.2011 20:22:39   
guppy RR
user posted image
nemoj toliko da se sekiraš zbog emisije :)))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1356
24.12.2011 21:00:02   
Anoniman
user posted image

Ma vise sam iznervirana sto me na svakom cosku saceka neko ko ne zna svoj posao.

Evo svecano obecavam, a vi me podsetite, da cu sledece godine ja da napravim jednu reportazicu samo za nas. Imam kameru, znam da montiram, a znam i novinarski posao, talo da vas samo molim da me drzite za rec, a da kad dodjem sa kamerom malo saradjujete. E jedino sto bas ne snimam nesto, za to nemam strpljenja user posted image

(odgovor članu guppy RR)
  Direktna veza do poruke: 1357
24.12.2011 21:06:53   
guppy RR
DOGOVORENO!!! :))))))))))

A evo snimak za sve koje ste propustile emisiju
KLIK OVDE

Hvala, Jeco* user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1358
24.12.2011 21:07:44   
Ana RR
Ja nisam videla guppy (spremali smo Marka za kupanje) ali sam videla našu kumaru (Lenu) dok je pričala o Lorealu i moram reći da prelepo izgleda user posted image Dunja super izgleda, mm je jedva prepoznao user posted image videla sam Nensi, Mayu i Nelu dok su ih šminkali user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1359
24.12.2011 21:09:30   
Anoniman
Gledala sam, zaboravila doduse, ali moj dragi i jedini muz video, te smo gledali, doduse pola nisam cula, zbog sitne djece, ali tako je brzo proslo, a taman sam se upikirala da cujem nesto :) A slazem se za voditeljku ;)

< Poruku je uredio Zenetina -- 24.12.2011 21:12:50 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1360
24.12.2011 21:11:45   
Jeca*
vidim se i ja user posted image user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1361
24.12.2011 21:14:15   
Anoniman
I mi, svo cetvoro :)

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 1362
24.12.2011 21:57:45   
vonavoj
malimisu,ja cu da snimam..to mi je u krvi,tata mi je kamermanuser posted image
a nisu nas pitala da kazemo nesto za sminkanje i glupo je sto nijedna nije prikazana skroz nasminkanauser posted image
Ana,mene nisi prepoznalauser posted image ,ja sam prva u kadru za sminkanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1363
24.12.2011 22:02:44   
guppy RR
ja samo pišem... user posted image
malimiš reportaža, vonavoj snimanje.... user posted image user posted image

Meni se jakooo jakooo dopada sve. Spomenula je Ringeraju milion puta, vide se mame, vide se tate, vidi se šminka, vidi se deda mraz... ja sam prezadovoljna :)

Ljubbbb

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1364
24.12.2011 22:07:31   
dunja RR

Meni se svidelo kakva sam a i guppika i Lena:) Jesam bila malo zbunjena ali prvi put sam na TV-u pa zato. Voditeljka mi je rekla da sam bila OK (tj. super) za prvi put.

Meni se reportaža dopala, jer, iako i jeste urađena u kontekstu Loreala kao primarnog sponzora ipak je dosta puta spomenuta Ringeraja i objašnjeno je šta je Ringeraja, a za mene, kao nekoga ko radi ali i kao nekoga ko pre svega voli Ringeraju je to najvažnije,

Ja sam zadovoljna:))))

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1365
24.12.2011 22:09:09   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: vonavoj

Ana,mene nisi prepoznalauser posted image ,ja sam prva u kadru za sminkanjeuser posted image user posted image

Jao Von, nisam te prepoznala user posted image sad znam za sledeći put kad se pojaviš na tv user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1366
24.12.2011 22:26:49   
Anoniman
Kako mi je leeeepa kumara! user posted image

Sad sam je zvala, duša moja mila, tako je retko viđam. user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1367
24.12.2011 22:28:07   
bubulence
reportaza je superuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1368
24.12.2011 22:30:37   
SUPER MAMA
Upravo sam videla reportazu...super je.user posted image user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1369
24.12.2011 23:15:41   
vonavoj
da,da.Anci,postacu poznata user posted image

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 1370
24.12.2011 23:29:08   
PoisonEve
Propustila sam emisiju nazalost, ne znam gde mi je glava, al sad sam pogledala reportazu na RR. Super ste,Guppy, Dunja!user posted image Mada sam ocekivala da ce malo vise biti price o RR, ali dobrouser posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 1371
25.12.2011 0:19:18   
Nensi*
Gledala sam emisiju,mene su snimili nekoliko puta user posted image
I da dodam,Guppy i Dunja super ste bile user posted image

< Poruku je uredio Nensi* -- 25.12.2011 0:20:25 >

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 1372
25.12.2011 0:24:23   
guppy RR
user posted image

Nemate pojma kako sam srećna što sam bila s vama... uvek baš baš baš poželim da se družimo uživo, a tako sam dalekoooooooo.

Ljubaccccc

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 1373
25.12.2011 0:25:36   
Nensi*
Ja sam vec pisala da mi je mnoooooooooooogo drago sto sam imala prilike da te upoznam,makar i na kratko i da si divna user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 1374
25.12.2011 0:46:36   
guppy RR

Ne znam čime sam ostavila tako pozitivan utisak, ali u svakom slučaju ti puno hvala :*
user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 1375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here