|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR Deda Mraz 2011
23.12.2011 23:09:12   
Didy
IZVORNA PORUKA: Tash

Luki je počeo da curi nos, pa posle par dana i meni. user posted image user posted image user posted image

Znači da vam ne prilazimo.
Šalim se, baš mi je žao. Nadam se da ćete se zalečiti do srede.user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1301
23.12.2011 23:11:35   
Didy
Bubi, ako ih napraviš, sigurno se neće baciti. Znam da će Stefan pojesti poola tacne. Tako on na svakom rođendanu, mm i mene bude sramota.user posted image Voli dete hleb i testo.user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1302
23.12.2011 23:12:21   
Maya21
neka Nedja donese projice i to je to user posted image ozbiljno, mislim da ne treba, ipak cemo biti tamo dva,tri sata samo... deca ce imati sta da gricnu a mame neka cuvaju liniju za docek user posted image
mogu da obezbedim u dogovoru sa igraonicom kafu, nes kafu i caj koji ce se naplacivati...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1303
23.12.2011 23:13:44   
Anoniman
Ja sam htela da napravim one najmanje, one su baš zgodne za decu, a i za odrasle user posted image

(odgovor članu Maya21)
  Direktna veza do poruke: 1304
23.12.2011 23:13:48   
Didy
IZVORNA PORUKA: Maya21
mogu da obezbedim u dogovoru sa igraonicom kafu, nes kafu i caj koji ce se naplacivati...

Može!user posted image

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 1305
23.12.2011 23:15:25   
Didy
Da, htedoh pitati za tu igraonicu. Gledala sam mapu, pa samo da mi kažete da li sam dobro skontala. Da li je to u onom duplom pasažu u koji se može ući i iz Dunavske i sa Riblje pijace?

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1306
23.12.2011 23:15:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Didy

IZVORNA PORUKA: Tash

Luki je počeo da curi nos, pa posle par dana i meni. user posted image user posted image user posted image

Znači da vam ne prilazimo.
Šalim se, baš mi je žao. Nadam se da ćete se zalečiti do srede.user posted image

Ma, ne dešava se ništa sem što slinimo. Čak nisu ni slinci u color-u. nadam se da će ostati na tome.

(odgovor članu Didy)
  Direktna veza do poruke: 1307
23.12.2011 23:17:36   
Maya21

Da, htedoh pitati za tu igraonicu. Gledala sam mapu, pa samo da mi kažete da li sam dobro skontala. Da li je to u onom duplom pasažu u koji se može ući i iz Dunavske i sa Riblje pijace?

user posted image user posted image a odlicno je to sto su onaj terminal za prigradske buseve pretvorili u parking pa ima bas dosta mesta za parkiranje user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1308
23.12.2011 23:18:11   
bubulence
videcu da ipak napravi bar malo (zbog Stefana, da ne gladuje dete)... a da ponesem papirne tacne od kuce ili ce biti tamo nesto na cega mozemo da stavimo? didy ja pojma nemam koji je ulaz

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1309
23.12.2011 23:19:19   
bubulence

user posted image user posted image a odlicno je to sto su onaj terminal za prigradske buseve pretvorili u parking pa ima bas dosta mesta za parkiranje user posted image

a tu juce i prekljuce nije bilo ni jedno jedino mesto za prakiranje, vrteli smo se sat vremena... ali to je najmanje bitno, samo da dodje vise ta sredauser posted image

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 1310
23.12.2011 23:19:32   
Didy
Zbog parkinga sam i pitala. Odlično! Mada se nikad nisam autom zavlačila tu iza Riblje pijace, moraću da prostudiram koje su jednosmerne ulice.

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 1311
23.12.2011 23:20:41   
Didy
IZVORNA PORUKA: bubulence

videcu da ipak napravi bar malo (zbog Stefana, da ne gladuje dete)...
user posted image user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1312
23.12.2011 23:22:08   
Maya21

videcu da ipak napravi bar malo (zbog Stefana, da ne gladuje dete)... a da ponesem papirne tacne od kuce ili ce biti tamo nesto na cega mozemo da stavimo? didy ja pojma nemam koji je ulaz

pribor imamo obezbedjen user posted image

Direktna veza do poruke: 1313
23.12.2011 23:22:26   
bubulence
pa didy zar dete treba da ostane gladnouser posted image ?
e a nama parking vise nista ni ne znaci dok ovi ne prestanu da strajkuju, istekla nam registracija tako da dolazimo taxijem....  didy samo ides Kosovskom ulicom i na kraju udaras na taj veliki parking

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1314
23.12.2011 23:22:51   
bubulence

pribor imamo obezbedjen user posted image

onda oketuser posted image

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 1315
23.12.2011 23:26:50   
Didy
Ma, Bubi, znam to, ali gledam kako mi je najzgodnije doći do Kosovske iz pravca Palanke. Verovatno ću tranzitom, pa tamo malo levo-desno, pa doći do Kosovske.user posted image Krenuću u 15h, u 16h sam u Novom Sadu, do 17h ću stići do Kosovske.user posted image Ma, kad sam uspela sama da prokrstarim 2008. kad je bila jedna od onih poplava kad su ulice plivale i to sve sa trudničkim stomakom, doći ću i po suvom do Kosovske.user posted image

Direktna veza do poruke: 1316
24.12.2011 0:12:58   
Malecka074
Didy, jeste to taj pasaz!
I mi jedva cekamo sredu.user posted image
Ali posto smo mi jos maliiii bas, mi bismo dosli nesto pre deda mraza ako je to moguce?!
Bili smo pre neki dan na dodeli paketica kod mm u firmi i L se bas rasplakala bila...doduse bilo je i kasno uvece i njeno vreme za spavanje...ali mislim da se malo i prepala od sve te galame i ljudi...
Pa, ne bih da ju maltretiram :) mnogoooo.

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1317
24.12.2011 0:59:33   
Didy
Malecka, ja se još uvek dvoumim da li da povedem Sofiju. Prvo što ću joj poremetiti ritam, ona jede u vreme okupljanja, onda što će možda biti i nervozna jer je to njeno vreme spavanja. Onda će morati i Stefan da trpi, da idemo ranije kući ili nešto slično... A možda i ne bude ništa od toga... Drugo, što se malo plašim da se ne razboli, ali ne jako, jer Stefan svakako donosi sve i svašta iz vrtića. A treće i najvažnije, neću moći da se na miru ispričam sa dRRugaricama.user posted image

(odgovor članu Malecka074)
Direktna veza do poruke: 1318
24.12.2011 13:33:07   
boba 11
Sto ste takeeeeeeeeee povedite decicu da ih sve vidimo bice prilike i za nas da se okupimo bez dece bas bih volela da vidim svu decu .Nadam se da cemo se lepo provesti
Mayo da li treba ja nesto da umesim da ne bude da sam se ja borila za klopu a sad nesto kuliramuser posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1319
24.12.2011 14:00:07   
Anoniman
U Bgd je palo masovno otvaranje paketica, pa koliko sam videla jele su se i suve pahuljice user posted image

(odgovor članu boba 11)
  Direktna veza do poruke: 1320
24.12.2011 14:07:24   
bubulence
a didy povedi i sofiju...
mozda ni mi necemo doci bas na pocetak ali uglavnom stizemouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1321
24.12.2011 16:19:18   
SareniVrabac
jel i mame iz ns treba da posalju svoje podatke?jel isti onaj mail? ne zamerite nisam propratila taj deouser posted image

Direktna veza do poruke: 1322
24.12.2011 16:28:38   
Maya21
mame spremite se uskoro ce prilog na studio B o RR deda mrazu u Bg user posted image - pocinje u 17h user posted image

(odgovor članu SareniVrabac)
Direktna veza do poruke: 1323
24.12.2011 16:34:38   
dunja RR

mame spremite se uskoro ce prilog na studio B o RR deda mrazu u Bg user posted image - pocinje u 17h user posted image

A gde si videla da je u 17.00?

Nama je voditeljka Jelena javila da je u 19.30. a tako piše i na programu KLIK

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 1324
24.12.2011 16:58:39   
Ana RR
Jao super! Samo da ne zaboravim do tada user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here