|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR Deda Mraz 2011
20.12.2011 10:11:17   
minavb
IZVORNA PORUKA: Snelle

IZVORNA PORUKA: limunada

a nisam sigurna koja je Snelle a koja Madre?

Ja sam ona u crvenoj haljini user posted image

Jesi, jesiuser posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1251
20.12.2011 13:04:56   
viking
Evo i ja da se javim, malo kasnim, ali oprostićete mi user posted image

Meni je bilo super, i baš sam se obradovala što je TOLIKO ljudi došlo (iako je baš bila gužva zbog toga, ali lepo je što toliko ljudi želi da se druži).
Super mi je što sam neke od vas konačno videla uživo, a većinu uopšte nisam tako zamšljala user posted image
Žao mi je samo što se na kraju ispostavilo da sam pričala samo sa devojkama koje znam od ranije, a sa onima sa kojima sam se tek upoznala uglavnom se i završilo na tome - na upoznavanju. Ali dobro, nekom drugom prilikom, kad ne bude tolika gungula.
Sve u svemu, lepo druženje baš.

I ne znam da li mi se samo čini, ali rekla bih da je prethodnih godina bilo više fotografija?

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1252
20.12.2011 13:11:01   
lesica
Izgleda da smo se svi malo zbrkali sto se tice fotografisanja user posted image bice prilike user posted image Bitno je da smo se mi druzili!

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1253
20.12.2011 13:20:30   
minavb
Trebali smo da uzmemo fotografauser posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1254
20.12.2011 13:33:44   
ivaj
Sta ce nam fotograf kad je lesicin muz bio tuuser posted image
On samo skljoca.Kad smo bili na Kosutnjaku bilo je puuuno slika zahvaljujuci njemu.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1255
20.12.2011 13:40:35   
minavb
E pa nije slikao sveuser posted image

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 1256
20.12.2011 13:42:07   
ivaj
dacica,ja i nasa decica
http://imageshack.us/photo/my-images/51/dsc00504rk.jpg/

< Poruku je uredio ivaj -- 20.12.2011 13:43:17 >

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1257
20.12.2011 18:44:28   
lanajelena
Drago mi je da ste se lepo provele..malo ste oskudne sa fotografijama user posted image ...e sad mi  cekamo naseg deda mraza user posted image  ,unapred se izvinjavam mamama ciju decu ce Dusan da ištipa i izgrebe e da posto sigurno necu nostiti foto- aparat  neko neka  slika moju decu sa deda mrazom user posted image

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 1258
21.12.2011 11:31:56   
nala
Hello svima!
Zao nam je sto se nismo druzili ove godine sa vama (prosle godine smo bili najmladji oko 47-48 dana) Kako god da vam je bilo, bar ste se videli i koliko toliko ispricali. Ljubite decicu!

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1259
21.12.2011 13:06:56   
ivaj
Jao nalauser posted image
Pa sta je s tobom zeno draga?

Primecujem da je ova tema zamrla od kad stavih slikuuser posted image Mora da sam vas poplasila.

(odgovor članu nala)
Direktna veza do poruke: 1260
21.12.2011 13:19:43   
limunada
Ipak sam pobrkala Snelle ti si ta crvena user posted image sa kratkom kosom,ja mislila madre,a madre je ona sa dugom kosom user posted image

Nikola 25.02.2011 :)

Srecna vam svima 2012 god.neka se radja sto vise bebica :)))

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 1261
21.12.2011 15:22:30   
madre
je l vidis kakva je cica macauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu limunada)
Direktna veza do poruke: 1262
21.12.2011 17:39:36   
minna

IZVORNA PORUKA: ivaj

Primecujem da je ova tema zamrla od kad stavih slikuuser posted image Mora da sam vas poplasila.

ivajuser posted image
super ste, ali Jeca se toliko slatko nasmejala

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 1263
21.12.2011 20:43:09   
*Alexx*
Obrnuto :D

Ipak sam pobrkala Snelle ti si ta crvena user posted image sa kratkom kosom,ja mislila madre,a madre je ona sa dugom kosom user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu limunada)
Direktna veza do poruke: 1264
21.12.2011 22:45:10   
limunada

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Obrnuto :D

Pa mene Snelle bas nasla zezati user posted image ma nije ni bitno,briga me koja je koja user posted image user posted image

Nikola 25.02.2011 :)

Srecna vam svima 2012 god.neka se radja sto vise bebica :)))

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1265
21.12.2011 22:51:23   
Snelle
Mislim da na kraju ni ja nisam sigurna da li sam madre ili Snelle user posted image Ček da pogledam svoje "izvajano" telo u ogledalu, sve će mi biti jasno user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1266
21.12.2011 23:13:43   
Anoniman
Maya, hoće se u NS deliti paketići na samom kraju, ili kako je planirano?
Neću voditi Marka, iz milion razloga (da ne davim), i bilo bi dobro da mogu da napustim Deda Mraz žurku oko 19.30h, jer Marko pada na nos već u 20h (spava u max 20.15h), a pre toga treba da ga okupam...

(odgovor članu guppy RR)
  Direktna veza do poruke: 1267
22.12.2011 9:06:25   
Anoniman
I nama je ovo bitno.... Mi bi za SU kretali oko 19h....

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1268
22.12.2011 9:13:03   
Didy
Da. I nama. Sofija najduže može da izdrži do 20:30h. Ako ostane s tatom kod kuće, Stefan i ja moramo krenuti najkasnije u 19:30h iz Novog Sada. A ako i nju povedem, onda još i ranije jer će biti gladna.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1269
22.12.2011 9:17:49   
*Alexx*

IZVORNA PORUKA: Snelle

Mislim da na kraju ni ja nisam sigurna da li sam madre ili Snelle user posted image Ček da pogledam svoje "izvajano" telo u ogledalu, sve će mi biti jasno user posted image

Bićemo, Snelle, bićemo user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1270
22.12.2011 14:32:33   
Maya21
ovako...
okupljanje pocinje u 17h do nekih 17:30h. Tada dolazi animatorka sa svojim programom koji traje oko 45min, znaci do 18:15h, 18:30h maksimalno. Na kraju programa ona sa decom trazi deda mraza, a to je uvod i za podelu paketica. Prosle godine je dodela trajala oko pola sata, ako gresim, ispravite me... Znaci sve bi trebalo da bude gotovo do 19h. Onih sat vremena nam ostaje da caskamo user posted image

Ovo je program za sad... Ako bude nekih izmena, javljam a svakako cu satnicu objaviti najkasnije u ponedeljak.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1271
22.12.2011 15:39:04   
jovicaa
a koji su uslovi za dolazak, treba da se plati paketic, na koji nacin? mi smo skroz nesigurni u vezi dolazka... kontrola nam je 28. kod dermatologa ali hocemo da uklopimo i imunologa taj dan, pa ako uspemo docicemo i ako se aleks ne unervozi previse, posto je pocelo da nervozira u bolnici

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 1272
22.12.2011 16:48:42   
SareniVrabac
IZVORNA PORUKA: Maya21

ovako...
okupljanje pocinje u 17h do nekih 17:30h.

jedno, mozda glupavo, pitanje - jel ovo znaci da se posle 17:30h ne moze doci? mi smo mislili da dodjemo oko 18h, ja sam na faxu do 17h, a i Aleksa je jako nervozan zbog zubica pa ce mu biti mnogo da bude 2ipo sata u guzvi.

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 1273
22.12.2011 17:08:20   
minavb
IZVORNA PORUKA: jovicaa

a koji su uslovi za dolazak, treba da se plati paketic, na koji nacin? mi smo skroz nesigurni u vezi dolazka... kontrola nam je 28. kod dermatologa ali hocemo da uklopimo i imunologa taj dan, pa ako uspemo docicemo i ako se aleks ne unervozi previse, posto je pocelo da nervozira u bolnici

Imas u prvom postu ove teme sva pravila za prijavljivanje. Na zalost, prilicno ste ste zakasnili.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1274
22.12.2011 17:56:27   
Maya21

IZVORNA PORUKA: SareniVrabac

IZVORNA PORUKA: Maya21

ovako...
okupljanje pocinje u 17h do nekih 17:30h.

jedno, mozda glupavo, pitanje - jel ovo znaci da se posle 17:30h ne moze doci? mi smo mislili da dodjemo oko 18h, ja sam na faxu do 17h, a i Aleksa je jako nervozan zbog zubica pa ce mu biti mnogo da bude 2ipo sata u guzvi.

ne bi trebalo da bude problem user posted image

(odgovor članu SareniVrabac)
Direktna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here