Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 23.11.2011 20:51:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Sjajni su
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 23.11.2011 21:31:54
|
|
|
|
lanajelena
|
Danas mi kod moje mame a na vratima moje devojacke sobe stoji natpis zabranjeno pusenje,posto se klinci retko tu igraju a na terasi hladno pa ja zasela da zadzadzim jednu kad dolazi Lana jesi ti videla sta je nalepljeno na vratima ja kazem jesam cuti nemoj nikom da kazes kad ona ajde onda cemo zatvoriti vrata da se ne vidi taj natpis
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 23.11.2011 21:34:44
|
|
|
|
Ana RR
|
hahahahaha
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 24.11.2011 0:40:35
|
|
|
|
madre
|
jao, LJ, blesava je skroz
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 1.12.2011 10:25:13
|
|
|
|
boba 11
|
evo smo sad imali odvalu KAze pikio cam cve. Ja je pitam nisi pikio jesi ti devojcica ili decak.Kaze nicam decak ja cam devocica, a ti nici. Kazem pa ja sam zena nisam devojcica.AS ona ce na to-NICI TI ZENA TI CI MAKA DAGA Pile mamino pametno
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 1.12.2011 10:50:26
|
|
|
|
Snelle
|
Bobo Jedva čekam da i ja čujem tako nešto. Moje dete je velika maza, ona mi samo kaže umilno mama, gleda me u oči, pa mi rukicama uhvati lice i prisloni svom da je poljubim. Divno je biti mama
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.12.2011 20:47:42
|
|
|
|
snješka
|
Ja: Selena dušo, nije lijepo grickati nokte, prljavi su, a i neće ti lijepo narasti pa da ih nalakiramo. Selena: Jesi li ti sigurna u to? Ja: ?! Poslije toga... Ja: Evo ti mlijeko popij dok je toplo. Selena: Ali mama, nisam raspoložena da sada pijem mlijeko. Ja:
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.12.2011 21:49:21
|
|
|
|
jabudic
|
Mama, ako budes dobra kupicu ti ovcice
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.12.2011 21:52:00
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Mama, ako budes dobra kupicu ti ovcice inace ne znas sta ces bez ovcica... dusa mala
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.12.2011 22:04:49
|
|
|
|
jabudic
|
On je opsjednut zivotinjama, sigurno ce biti neki farmer, otvara ormar, roba mu je ovcice, cipelar, cipele su kozice, fioke, tu su mu zecevi, ma ne pitaj, zivim na farmi On misli sve zele ono sto bi on zelio
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 16.12.2011 18:51:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Vratio se preslatkoca juce iz vrtica i rekao mami: Rekla mi je Goca da sam pravi eksperiment za crtanje Inace je toliko odusevljen svojom novom sestricom da je pitao da li ona moze sa njima njihovoj kuci, pita svaki dan za nju, a pre neki dan je onako zamisljeno rekao Mama sta mislis koliko je Sofia porasla. To je tetkina preslatkoca Pre neki dan kad smo izasli iz bolnice on drzi svoju tromesecnu sestru dok mi namestamo Gicu i govori joj, Vanja ja ne znam sta ti hoces ali ja nemam siku da ti dam.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 16.12.2011 20:51:01
|
|
|
|
PoisonEve
|
Jao, Boze Misu pa on je zaista prava preslatkoca
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 22.12.2011 9:18:46
|
|
|
|
Olga75
|
pricamo matori i ja malo glasnije i zustrije i dolazi zvercica iz sobe i kaze nam : smijite se devojke , nije lepo viciti
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 22.12.2011 9:26:21
|
|
|
|
Ognjenka
|
Joj, zvercica je carica!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 22.12.2011 13:10:57
|
|
|
|
gagana83
|
Una tera tatu da joj naduva balone" Duvaj ga tata"
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 22.12.2011 13:20:07
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 Una tera tatu da joj naduva balone" Duvaj ga tata"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 22.12.2011 13:22:50
|
|
|
|
jabudic
|
"Mama, kupi mi antikvitet!" Pa, znas li ti sta je antikvitet? Znam, neke stare papuce! Mama, pricaj mi Crepanku i vuka. Mama, sad kad stavim kapu bicu Crnogorac.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 22.12.2011 13:25:46
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: jabudic "Mama, kupi mi antikvitet!" Pa, znas li ti sta je antikvitet? Znam, neke stare papuce! Mama, pricaj mi Crepanku i vuka. Mama, sad kad stavim kapu bicu Crnogorac. Ocigledno gleda Pepu Prase
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 22.12.2011 13:40:39
|
|
|
|
jabudic
|
Moguce da je, ja nemam pojma otkud mu to, a Pepu gledaju u vrticu
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 22.12.2011 13:41:03
|
|
|
|
Ognjenka
|
Moj sestric (2,5 god.) gleda jedan super autic koji sam mu kupila za rodjedan (otvaraju se vrata i hauba), a koji je u medjuvremenu potpuno rasturio i kaze mojoj sestri sav tuzan: -Mama, ja sam ovo upjopatio (upropastio)... Onda se ozari, uzme njen telefon i kaze: -Mama, zoi tetku, ja cu je jubiti u tejefon i tjaziti djugi. Cuvacu djugi.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 31.12.2011 0:31:32
|
|
|
|
gagana83
|
Danas Moja zaova:"Una, je l mogu ja sa tobom u vrtic?" Una:" Ne mozes tetka. Ti si vejika da piskis u nosu" Sedi na nosu i rukom drzi Ja:" Sto drzis ruku tu, Una?" Una"Da ne pundem"(prdnem)
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 31.12.2011 11:18:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Neša povilenio, pita ga mm "Je l' to tebe hvata novogodišnja euforija", kaže Neša "Maaaamaaa tata hoće da se igramo novogodišnje folije"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 31.12.2011 11:31:41
|
|
|
|
Maya21
|
jooooj nesko moj :****
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 31.12.2011 11:37:27
|
|
|
|
simke
|
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 31.12.2011 14:18:58
|
|
|
|
PoisonEve
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?