Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 11.12.2011 19:18:34
|
|
|
|
Doogie
|
I mi spremamo sobicu, ima jos nesto manje od dva meseca da sve upakujemo. Htela sam pored krevetca da stavim i neku fotelju, tako da kada se bebica probudi nocu imam gde da sednem za nocni podoj. Ova mi se cini super udobno i lepo. Interesuje me samo - da ne romantiziram previse? Da li taj scenario koji sam smislia zvuci realisticno, ili je po vasem iskustvu verovatnije da cemo se vratiti u krevet? ne bih da se trosim na fotelju u tom slucaju, em nije jeftina, em ce mi zauzimati dosta prostora u inace minijaturoj bebi sobici.
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 11.12.2011 19:38:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim da ti ne treba. Ja sam stavila fotelju u dečiju sobu i nikad je tu nisam nahranila. Nisam se pokajala jer sam kupila fotelju na razvlačenje pa ima drugu funkciju (kao sad na primer, mali nam je stan i mi spavamo u dnevnoj a pošto je mm bolestan njemu smo u dečijoj napravili karantin i spava na fotelji a Nevena je sa mnom u dnevnoj ) Ako imaš potrebu za rezervnim ležajem ako mi, uzmi fotelju na razvlačenje, ako ne bolja ti je stolica za ljuljanje, mi je nemamo pa se klatim ja kad je uspavljujem i razmišljam koliko bi mojim leđima lakše bilo da sam imala gde da je udenem...
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 11.12.2011 20:44:04
|
|
|
|
ivas
|
Doogie fotelja je predivna! Gde si ja nasla i koliko kosta? (mozes mi i na pp napisati). Nemam iskustva sa dojenjem jos uvek pa ne mogu da kazem da li je prakticno imati je obzirom da ti je i prostor mali. Ali opet - ako imas mogucnosti i dopada ti se, zasto da ne. Meni se previse cesto desava da mi govore da mi nista ne treba - drugarica kaze ne treba mi ni komoda sa kadicom, nikad je tu necu kupati, druga pak kaze da joj je takva kadica bila spas. A ja sve kao hocu da pohvatam savete i po tome da kupujem ali sam shvatila da to ne funkcionise. Stilovi zivota se razlikuju pa onda niko sa strane ne moze da ti kaze sta ti treba, a sta ne jer prosto ne zna kako ti zivis. Ja drugarici ne mogu da objasnim ni zasto zelim da mi se u bebinoj sobi sve slaze po boji. Jako cesto cujem, ne treba ti ovo, ono, pa to je bacanje para...Pa, nismo svi isti, neko ima mogucnosti da kupi nesto i zeli to zbog estetike ili mu je prosto to zelja, mislim da je i to vazno. U casopisima cete uglavnom videti clanke o tome kako opremiti roditeljsku spavacu sobu za bebu jer uglavnom ljudi za bebu nemaju posebnu sobicu. I onda ako je imas nema clanak za tebe da procitas.
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 12.12.2011 16:40:10
|
|
|
|
Doogie
|
I meni se mnooogo svidja. Jos kad zamislim u gluvo doba noci kako smo se uvalili bebica i ja i ruckamo, dodje mi da se rasplacem :))) Evo LINK gde sam je nasla, moram otici i da sednem u nju da vidim da li je udobna kao sto izgleda.
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 12.12.2011 22:33:00
|
|
|
|
ivas
|
A jesi li sigurna da ovo nije neki stari link? Kad odem na Kikin sajt nema ove fotelje. A i cena mi je nesto mala za takvu fotelju u odnosu na one sto oni imaju, obicno su im skupe. Inace je predivna i ja merkam tako nesto mada isto imam malu sobicu za bebu gde planiram da ubudzim i jedan krevet samac da koristimo za sedenje i eventualno spavanje po potrebi. Imacemo jos krevetac i komodu za kupanje i presvlacenje a plakar je ugradni. A u nasu sobu cemo staviti kolevku za pocetak jer krevetac tesko da mozemo da ubacimo, mala nam soba. A i svidja nam se da imamo kolevku, bas zbog tog romanticnog momenta, retko ih vidjam u poslednje vreme.
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 12.12.2011 23:11:53
|
|
|
|
snješka
|
To s kolijevkom je super ideja, samo što se kolijevka koristi baš jako kratko.
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 16.12.2011 11:06:57
|
|
|
|
Doogie
|
ivas, skupo ce nas kostati ta romantika :) i meni je kolevka peslatka, jos kad ima onaj mehanizam za ljuskanje, to je sigurno super. ali mi spavamo u dnevnoj sobi/kuhinji, tako da tu nemamo bas ni sibicu gde da spustimo a kamoli kolevku. a u bebi sobu bi i nama bilo pametnije da stavimo neku fotelju na razvlacenje, da moze neko i da prenoci ali nema gde. link je frishak, sad sam ga testirala otvara mi bas ovu stranicu sa slikom ove fotelje. a i skoro kada smo bili u radnji cini mi se da smo je videli i to je otprilike ta cena, koliko se secam. imaju i te od 60 i 100hiljada, ali njih nismo gledali :)
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 16.12.2011 11:52:05
|
|
|
|
madre
|
doogie, ja mislim da fotelja moze da saceka da se porodis, pa ces tada videti da li ima potrebe za njom. inace, jako je lepa
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 16.12.2011 12:16:45
|
|
|
|
ivas
|
Doogie znam da link radi, kad kliknem na njega vidim tu divnu fotelju. Ali pitanje da li je aktuelan. Jer kad odem na sajt Kike tamo u nema te fotelje u ponudi. Znaci pratis dnevne sobe pa fotelje i nema je. Pa zato kontam da je mozda vise nemaju. Mada ne znaci da im je sva ponuda i na sajtu. Nisam skoro bila do njih mozda odem uskoro i ja da pogledam sta sve imaju. Mi srecom imamo i svoju spavacu a i sobicu za bebu ali su obe minijaturne pa nam je isto problem ubudzenje ogdovarajuceg namestaja.
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 16.12.2011 12:19:27
|
|
|
|
madre
|
sad gledam ponovo ovu fotelju, i cini mi se da nije pametno uzeti belu iako je stvarno lepa...
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 16.12.2011 14:02:06
|
|
|
|
Doogie
|
to i mm kaze. posebno sto je od nekog platna, pa ce svaki bebin bljuc ostati na njoj, a kasnije i otisak sake (cokolada, dzem, i sl.). dok ima onih kao od koze koje samo prebrises. svakako cemo sacekati da beba dodje pa da vidimo kako nam bude zgodno za nas dve.
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 16.12.2011 14:03:35
|
|
|
|
madre
|
sigurno da je tako najbolje
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 20.12.2011 20:19:49
|
|
|
|
maslackic
|
nas krevetac i posteljina
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 20.12.2011 20:23:07
|
|
|
|
malenac76
|
maslackice bas je lijep krevetac i posteljina
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 20.12.2011 22:34:48
|
|
|
|
vonavoj
|
imamo isti krevetac!
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 21.12.2011 13:34:33
|
|
|
|
maslackic
|
Von ,mislim da nas je bas dosta sa istim krevticem + jos isto AS, nadam se da i decu necemo isto oblaciti pa da ne mozemo da ih razlikujemo
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 21.12.2011 14:52:28
|
|
|
|
Mama 78
|
MM hoce nesto ovako i bas se zagrejao za to,mada imamo krevetac od prve cerke.Jeste lepo,ali je izdatak bezpotreban cak iak o se pravi.Nadam se da ce da se ohladi,a u prodaji je oko 30hiljade.
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 21.12.2011 15:03:44
|
|
|
|
maslackic
|
ako je kvalitetno uradjen isplati se ulaganje jer je kao transformers... sluzice i kad bebce bude vece...meni se mnogo svidja
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 21.12.2011 15:09:41
|
|
|
|
Mama 78
|
IZVORNA PORUKA: maslackic ako je kvalitetno uradjen isplati se ulaganje jer je kao transformers... sluzice i kad bebce bude vece...meni se mnogo svidja Kao da je pisao MM!!!Ali maco isplati se!!!
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 21.12.2011 15:12:01
|
|
|
|
maslackic
|
pa stvarno i mm u se dja, ali mi nemamo posebno sobu za bebu ,pa nema smisla da uzimamo, jedva smo i ovaj krevetac ugurali... a stvarno, ako se kvalitetno odradi...
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 21.12.2011 16:56:17
|
|
|
|
Verus
|
veronica: sad tek vidim vasu poruku: Ja sam u SAD, i to je bilo u jednoj radnji gde se prodaju razne stvari od kojih sam pravis umetnicke radove: crafts...tako da sam ja kupila posebne trakice i zalepila sve to na zid. Bilo je bas jeftino oko 50centi komad...
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 21.12.2011 16:59:15
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: maslackic Von ,mislim da nas je bas dosta sa istim krevticem + jos isto AS, nadam se da i decu necemo isto oblaciti pa da ne mozemo da ih razlikujemo
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 21.12.2011 17:15:42
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Mama 78 ima li negde u slobodnoj prodaji ovakvi krevetici ili samo da se naruci tj napravi ponarudzbinI?
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 21.12.2011 17:19:05
|
|
|
|
Verus
|
Doogie: ako ce ti beba biti u njenoj zasebnoj sobi, i planiras da dojis, stolica ti treba. Ja imam jednu i dan danas je koristim kad je uspavljujem (a njoj je 21 mesec skoro). U svojoj sobi je od nekih 5.5 meseci. Ja sam kupila neku crnu, tako da cu posle moci da je koristim kao "redovan" namestaj.
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 21.12.2011 17:23:56
|
|
|
|
Mama 78
|
IZVORNA PORUKA: Sesilija 83 Mama 78 ima li negde u slobodnoj prodaji ovakvi krevetici ili samo da se naruci tj napravi ponarudzbinI? MM je to nasao na sajtu LETOSHOP.rs, i znam da je bio oko 30hiljada sa jos nekim dodacima.Pogledaj tamo!!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Jelena S.: Moja porođajna pričaTermin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Ime za decakabizmutKoje Vam je, od ova dva, lepse ime za decaka? Hvala :-) p.s. Brak je "internacionalni", tako da cisto srpska imena, nazalost, ne dolaze u obzir. Znaci, trazimo neko lepo "internacionalno" ime za decaka, a trenutno se dvoumimo izmedju:Aleks (eng: Alex) (
77%)
Ejden (eng: Aiden) (
23%)
Ukupan broj glasova: 156Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!