|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Flasica..
14.10.2011 15:25:02   
Anoniman
Neša je bez problema bacio lažu sa malo jače od godine, ali se flašica vuuuuklauser posted image Bila sam jako tužna što je koristi (iako samo za spavanje), mnogo me je frustriralo što sam znala da to nikako neće ići glatko, nego će biti muka, a znala sam da nije dobra za njega.

Svakako treba pokušati što ranije, ali ako je dete baš vezano za flašicu, onda oko druge godine, kad već razume, smisliti neku pričicu, koja će detetu biti zanimljiva.Imali smo čitavu sagu o joci, dečaku koji je pio na flašicu pa su mu se pokvarili zubi, pa mu je na kraju zubarka ipak pomogla ali je morao da pije lekove (neša mrzi lekove) i da miruje u krevetu. Priča nije bila mnogo traumatična, nego sam ubacila elemente koje ne voli, bez zastrašivanja, i bez "poješće te baba roga", "zubarka će ti bušiti zube i to boli".
I pored svega je plakao tri noći. Ali plakao bi i sa 18 meseci, i sa 24...bolje da sam to ranije odradila.

(odgovor članu Leki 77)
  Direktna veza do poruke: 451
14.10.2011 18:15:38   
Verus
Vidis, meni je problem sto nece piti mleko, mislim da joj je mleko sada bitnije u ovom uzrastu nego to sto ce piti uvece na flasicu posle pranja zuba.  Zubi su joj kuc kuc super, a meni nesto nije tuzno sto pije na flasicu...Sisala je 10 meseci, i sad nekad kad joj dam flasicu, a dajem sa leve strane, onako ko da sisa, ona sve cimne glavom levom desno kad uhvati flasicu kao da je mala i krece da sisa...Cucla je puuuno gora jer moze da dovede do deformiteta vilice ako se dugo koristi, flasica je eto losa zbog karijesa...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 452
14.10.2011 18:19:55   
Olga75
nama je stomatolog rekao da flasica izaziva gotska nepca i zato je treba sto pre izbaciti

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 453
14.10.2011 18:59:44   
Verus
sta mu je do vraga to? uska?  ne znam...kazem, helena ima zagriz na tatu, a ja sam flasicu do 3 godine non stop i nisam protezu morala u zivotu, zubi perfektno ravni, bez ikakvih anomalija....neko mi rece da ima puno dece kojima se izbaci flasica, redovno peru zube i opet karijesa puni ,a drugi, eto, dugo flasicu pa nista....nisam pametna vise ni zasta oko deceuser posted image
IZVORNA PORUKA: Olga RR

nama je stomatolog rekao da flasica izaziva gotska nepca i zato je treba sto pre izbaciti

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 454
14.10.2011 19:08:08   
cockic
evo pricate o flasicama pa me zanima da li neko zna za flasice
sa slamcicom on ih koristi pola godine.imamo 18 m

da li i od njih moze karijes ili da se krive zubici.
pije on i na casu ali tek ucimo pa kad bi mu je dala
on bi se okupao jer bi onu plasticnu sigurno stisnuo i sve prosuo po sebi.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 455
14.10.2011 19:27:51   
Olga75
pa to je kad nepca idu u spic , vilica deluje mnogo uze i kao uzdignuta , slicno onome sa cucom
znas kako izgledaju gornji delovi prozora na katedrali , gotski user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 456
14.10.2011 19:55:24   
Anoniman
Verus, bila sam tužna kad je imao 2-2,5 godineuser posted image
Pokušaj, pa ako ne ide, odloži. Neće biti ni prva ni poslednja, ja više znam dece koja su pila na flašicu posle druge godine, nego što ih znam koja su je rano izbacilauser posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 457
14.10.2011 20:33:34   
vukosava
Ja sam sve cucle pobacala kad sam joj nasla jednu u ustima. I cula krkljanje. Beba stavila celu cuclu u usta. Bacila sam ih u istom momentu sve u kantu. Ne secam se tacno koliko je imala, manje od 6 meseci cini mi se.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 458
12.12.2011 12:50:08   
slavica.
Malopre sam se cula sa drugaricom koja zivi u Svedskoj,i kaze da obavezno nabavim DR Browns flasice. Kaze da ona i njen beban nisu imali ni jednu neprospavanu noc zbog grceva user posted image
da li se ovde mogu lako naci,i da li neko ima iskustva sa njima? Da li su stvarno tako dobre?

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 459
12.12.2011 13:54:34   
Ana RR
Slavice, odlične su user posted image imaš ih u Aksi i u Letu. Ja sam prezadovoljna user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 460
12.12.2011 13:57:34   
slavica.
Sad sam malo iscitavala,i istrazivala,i vidim da su bas mnogi zadovoljni. Ja sve nesto mislim da mi je jos rano da se snabdevam sa stvarcicama za bebe,ali jednom se mora poceti user posted image
Kada su flasice u pitanju,mislim da cu se opredeliti za njih!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 461
12.12.2011 13:59:27   
Sanjica26 RR
Mozes da porucis i preko justclicka

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 462
12.12.2011 14:02:27   
slavica.
Videla sam,hvala u svakom slucaju user posted image
na brzinu sam iscitala bas dosta o njima!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 463
12.12.2011 14:03:47   
tijatija
Ja sam mojoj deci koristila sve avent, sad kad sam se porodila na poklon sam dobila DR Browns flasicu, i skroz sam zadovoljna sa njom, malo je skuplja ali mislim da se isplati svaku paru...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 464
13.12.2011 22:33:43   
ivas
Ja se dvoumim izmedju Tomee Tipee i Dr Browns, mozda uzmem i jedne i druge samo ne znam dal ce da pasuju u Avent sterilizator? Moze li to tako da se kombinuje? Nisam ni videla kako izgleda sterilizator ali cu ga dobiti uz pumpicu pa sad ne znam sta sa flasicama, ne bih Aventove.
I gde su najpovoljnije Dr. Browns, zna li neko? T.Tipee sam samo u Enci menciju vidjala ima li njih jos negde?

< Poruku je uredio ivas -- 13.12.2011 22:34:46 >

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 465
14.12.2011 10:00:43   
Ana RR
Ivas, ja imam Avent sterilizator za mikrotalasnu i stanu mi 3 dr Brown's flašice sa svim ostalim delovima. Mislim da je cena ista svuda, mi smo u Letu kupili sve a ista cena je i u Aksi.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu ivas)
Direktna veza do poruke: 466
14.12.2011 10:19:29   
Anoniman
TT ima samo u Enci Menciju. Ne znam dal staju u sterilizator, ja ga nisam koristila. 

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 467
14.12.2011 10:19:51   
ivas
Hvala Ana, ovaj info mi bas znaci! user posted image  

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 468
14.12.2011 11:06:38   
maslackic
Da pitam vas ovde, snajka mi je rekla da postoje flasice koje izmedju bocice i cucle imaju poklopac pa nema prosipanja prilikom transporta, a ima i neke koje imaju u poklopcu deo koji zapusi rupicu u cucli pa ne curi...

nadam se da ste me razumele, e sad me zanima koje su marke te sto imaju u poklopcu imaju taj deo...rekla mi je ona ali mozak mi ne radi...

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu ivas)
Direktna veza do poruke: 469
14.12.2011 11:10:05   
minavb
Avent ne curi. Nuk curi, za ostale ne znam.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 470
14.12.2011 12:24:51   
Ana RR
Maslackic, trebalo bi da sve flašice imaju taj poklopac. Naše drB imaju jedan beli poklopac koji se stavi u cuclu i nema curenja. Imamo i neke Nukove flašice i isto to imaju.

Direktna veza do poruke: 471
14.12.2011 13:04:16   
maslackic
jel se stavlja na cuclu na onu malu rupicu ili izmedju bocice i cucle? ja sam resila da kupim jedn Nuk staklenu...jer sa vise za Staklene, i uzela bi i DR brown ali ne znam ni da li ce mi trebati, Nuk su dosta jeftinije...pa ako odbije Nuk uzecuDR Brown...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 472
14.12.2011 13:14:52   
Ana RR
Stavlja se u cuclu, legne tačno gde je široki deo cucle, ne znam da li me razumeš.

Ja bih pre kupila drB, jer su cucle bolje, ne slepljuju se i oblika su majčine bradavice, imaju odlično regulisan sistem za vazduh (zbog grčeva). Mi smo prvo kupili Nuk što se pokazalo kao loša investicija i posle kupili drB. Naravno, ti odluči, ali jeftinije je odmah kupiti ono što je bolje nego kupiti jedno pa posle kupovati drugo, onda su to bačene pare.
Nemoj da te brine to što su plastične, to je sada strogo kontrolisano i nema štetnih materija.

Direktna veza do poruke: 473
14.12.2011 13:18:24   
Ana RR
Evo OVDE imaš sve o dr Brown''''s proizvodima. Mi koristimo OVE.

A OVO je taj poklopac.

< Poruku je uredio Ana RR -- 14.12.2011 13:19:55 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 474
14.12.2011 13:29:12   
maslackic
pa imaju i staklene user posted image ne plasim se ja plasticnih , vec mi nekako cudno da pijem bilo sta iz plstike, mislim da nema neke razlike vec samo stvar navike user posted image naravno, kada bebce bude pocela sama da pijucka dobice plasticne flasice i trening case user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...

Anketa

odnos
afrodita

Koliko je naj duze vremena proslo da niste vodili ljubav sa vasim bracnim partnerom

1 dan (14%)

3 dana (13%)

7 dana (15%)

14 dana (16%)

mesec dana (9%)

vise od 40 dana (34%)

Ukupan broj glasova: 196

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here