|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće II deo
8.12.2011 20:40:12   
jabaduu
user posted image user posted image
Pozitivan mi je test, uradila sam ga veceras!!! Znala sam imala sam osecaj da je to! Isti su mi simptomi kao kod Odri, jedino sto sam imala ono roze verovatno zbog implatacije!

IZVORNA PORUKA: Odri Hepbern

Devojke ostala sam vam duzna za moje znakove. Grudi me bole jos od O (do sad su me bolele samo nekoliko dana pre user posted image ), venice na grudima su malo vidljivije, povremeno me zignu jajnici, vise desni jer je na njemu bio folikul, desna prepona me isto malo zateze ( kao kad imate blagu upalu misica ). Vec nekoliko dana stalno user posted image , mada to moze biti i zbog smanjenog unos kofeina ( sad pijem samo jednu dnevno ).
user posted image

(odgovor članu Odri Hepbern)
Direktna veza do poruke: 1051
8.12.2011 21:21:19   
monini
jupiiiii user posted image user posted image user posted image bravooo jabaduu, cestitam od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..

trud i strpljenje se konacno isplatilo..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bas si me obradovala!!!

(odgovor članu jabaduu)
Direktna veza do poruke: 1052
8.12.2011 21:34:03   
jabaduu
Hvala user posted image ! Samo jos da gin. potvrdi i onda cu se opustiti!

(odgovor članu monini)
Direktna veza do poruke: 1053
9.12.2011 10:54:46   
Launa
Jabaduu,bas sam se obradovala.Drago mi je zbog tebe puno.
Ja verovatno ni ovog meseca nisam uspela.Bolele me grudi od ovulacije jedno 4 dana,i sad  su prestale.Sve u svemu,osecam klasicne simptome PMS a.Jel ima da nekog nisu bolele grudi,tek kasnije a da je biouser posted image ?Ja sam bila trudna,al veruj te,sve sam zaboravila.Jabaduu,jel se secas kako ti je bilo 5 dana posle ovulacije?

(odgovor članu jabaduu)
Direktna veza do poruke: 1054
9.12.2011 11:01:54   
Meisje
Launa,sve moguce kombinacije su bile,i da boli sve i da ne boli nista,samo se opusti do vremena za testuser posted image user posted image

Kakve su ti misli,takav ti je zivot

(odgovor članu Launa)
Direktna veza do poruke: 1055
9.12.2011 11:55:21   
jabaduu
E ovako odnose smo imali pre O. i odmah posto mi je prosao onaj sluzav iscedak pocele su jos jace da me bole grudi koje su bolele i pre O. Nisu bile nabrekle vec meke ali bolne bradavice su bile malo ljubicaste a nekako onaj krug okolo kao da je stalno menjao boju cas bledo ljubicasta pa tamno modra i tada sam vec sumnjala da sam trudna. Mislim da kada mi je prosao 12. DPO ja sam pomislila da sam mozda pogresila i da nisam trudna jer me je bolela moja glava sto mi je uvek bio simptom PMS a, i ja lepo stavim vaginaletu koju mi je doktorka prepisala jer sam imala obilan sekret i svrab i infekciju pa da bi malo umirila tegobe. Sutradan meni krene roze iscedak i ja pomislim da mi dolazi M. ali on prestane popodne da ide i meni ne dodje M. ni sutradan. E ja se onda prvo zabrinem da nije to zbog vaginalete meni stala user posted image ali uvece uradim test i on pokaze user posted image . Eto tako je to bilo. Inace mnogo mi se spava i krecem se kao zombi, juce u povratku sa posla nisam mogla da cekam da stignem kuci vec sam svratila da pojedem pljeskavicu a posle kod kuce i pun tanjir pasulja. Danas vec imam neku vrstu ubrzanog varenja hrane i ubrzan mi je bio puls kad sam ga merilja preksinoc.
Eto mojih simptoma.

(odgovor članu Launa)
Direktna veza do poruke: 1056
9.12.2011 12:12:05   
Karmenija
Čestitam !user posted image
Meni kasni 6 dana. Grudi meke i rastuuser posted image , ali ne bole, što je pravo čudo. Takođe imam non-stop gasoveuser posted image i zatvor, a pred  menst. obično imam ok stolicu, čak preterano. Bojim se da se nadam, da se ne razočaram...

(odgovor članu jabaduu)
Direktna veza do poruke: 1057
9.12.2011 12:12:36   
malenac76
karmenija radi testicccccccccccccc user posted image

(odgovor članu Karmenija)
Direktna veza do poruke: 1058
9.12.2011 12:15:24   
Karmenija
Ne smemuser posted image

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 1059
9.12.2011 12:16:22   
malenac76
bolje da se obradujes sto prije user posted image  

Direktna veza do poruke: 1060
9.12.2011 12:18:32   
Karmenija
user posted image   Joj, daj bože...Sačekaću još malooo

Direktna veza do poruke: 1061
9.12.2011 12:22:11   
malenac76
ako ti obicno ne kasni nemas sta cekati user posted image

Direktna veza do poruke: 1062
9.12.2011 12:25:08   
maslackic
Malenac ,kada ti radis test?? user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

Direktna veza do poruke: 1063
9.12.2011 12:26:43   
malenac76
moja maslackice radicu ga u utorak ako ne dobijem. mada ne nadam se puno ovaj ciklus. prosli sam radila IUI, a ovaj ciklus sam bila na HSG-u. sljedeci ciklus idem na drugu IUI.
kako si mi ti?user posted image

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 1064
9.12.2011 12:27:04   
Karmenija
IZVORNA PORUKA: malenac76

ako ti obicno ne kasni nemas sta cekati user posted image

Obično stiže na vreme, a dešavalo se bar jednom ili dva puta u godini da zakasni, tako da ću još malo sačekati. user posted image

Direktna veza do poruke: 1065
9.12.2011 12:33:17   
malenac76
dobro sacekaj jos koji dan pa nas obraduj user posted image  ja ne bi imala strpljenja cekati user posted image

Direktna veza do poruke: 1066
9.12.2011 12:41:42   
maslackic

IZVORNA PORUKA: malenac76

moja maslackice radicu ga u utorak ako ne dobijem. mada ne nadam se puno ovaj ciklus. prosli sam radila IUI, a ovaj ciklus sam bila na HSG-u. sljedeci ciklus idem na drugu IUI.
kako si mi ti?user posted image

trudno , sto i tebi zelim user posted image ... lepim stikere, spremam sobicak...

navijam za utorak user posted image

Direktna veza do poruke: 1067
9.12.2011 12:44:37   
malenac76
jao sad vidim jos 26 dana user posted image  kako vrijeme letiiii
jedva cekam da vidim slikice user posted image  a gdje je slikica - stomacicccccc?
navijam da porod bude stoooo bezbolniji user posted image

Direktna veza do poruke: 1068
9.12.2011 12:46:10   
maslackic
bas je proletelo...sada cekam tebe da vidim tvoj stomacic....moj nije nista veliki , a ne mogu sama da se slikam, kad dodje mm ,pa cu onda user posted image

Direktna veza do poruke: 1069
9.12.2011 12:48:14   
malenac76
ajdeee da ga vidimo user posted image   superrrrrrrrrrrrrrr user posted image
ja cu moj da kacim svakih par sedmica user posted image

Direktna veza do poruke: 1070
9.12.2011 17:11:28   
Launa
Mozda sam promasila ovulaciju,jer sam 3 dana posle onog rastegljivog sekreta,imala odnose.Pre toga sam stavljala vaginalete,pa nisam mogla.Zadnji ciklus mi je bio 16.11 a dobijam izmedju 28 i 33 dana.Taj sekret sam imala 1.12,a odnose 4,5,6.12.Po kalendaru,ovulacija bi trebala da bude 5.12.mada se ne oslanjam previse na taj kalendar.Za sada se nista posebno ne desava.

Direktna veza do poruke: 1071
9.12.2011 22:53:47   
MakiJ
jel bolovi u materici mogu isto biti znakuser posted image

(odgovor članu Launa)
Direktna veza do poruke: 1072
10.12.2011 2:30:41   
Nikola2
ajmo zene jedna pomoc :) hehehe malo mi je glupo al moram da pitam :D devojka je dobila 11.11.2011 ili 12.11.2011 nisam siguran tacno, ima grceve u stomaku , nema mucninu ili tako nesto. vec smo 2 godine zajedno i oboje zelimo bebu :)))) e sad ne znam dali smo uboli plodne dane :) hihih 20.11.2011 21.11.2011 pa , 29.11.2011 , 30.11.2011. :) smo imali odnose

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 1073
10.12.2011 8:18:15   
Bebana17
Nikola, to ti niko sa sigurnoscu ne moze reci, ako ima uredne cikluse onda bi 2 dana pre nego sto treba da dobije mogla uraditi testic i tako cete saznati sta ste uradili.
Ja navijam za user posted image user posted image user posted image user posted image
Uzmite onaj test Gravignost ultra (on detektuje vec 10 jedinica HCG u urinu, prilicno je osetljiv).

(odgovor članu Nikola2)
Direktna veza do poruke: 1074
10.12.2011 8:20:04   
Bebana17
Nikola, Simptomi svake trudnice su drugaciji, i prilicno su slicni sa PMS-om, pa ih je tesko razlikovati.
Ne mozete znati sa sigurnoscu dok ne uradite testic, ili dok M ne zakasni....

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here