Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 9.12.2011 13:20:16
|
|
|
|
ivaj
|
Prvi put cujem da se cvarci prave sa mlekom.Ono sto sam ja videla,svi koji su ih spremali,spremali su bez mleka.
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 9.12.2011 14:01:35
|
|
|
|
Nensi*
|
Ja cu da poludim vise sa Vukovom ishranom. On kad je rucak u pitanju hoce da jede samo kad mu stavim tomatino,ranije je bilo samo ako ima pavlake,a sad je presao na tomatino. A sto se dorucka i vecere tice tu je jos gori,u obzir dolaze samo Lino proizvodi,keks i mleko,griz,vocni jogurt sa zitaricama,ponekad popara i jaje sa pavlakom. Ne znam vise sta cu sa njim!
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 9.12.2011 14:04:34
|
|
|
|
Jeca*
|
Mi smo imali pavlaka fazu, pa kečap fazu, pa zdenka sir fazu...ne brini, potpuno normalno
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 9.12.2011 16:20:40
|
|
|
|
Nensi*
|
Kad rece zdenka sir,jel smem to da mu dajem,da probam?
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 9.12.2011 22:31:50
|
|
|
|
lesica
|
A mi imamo fazu hocu sve sama i rucak moram da klopam cim otvorim oci posle podnevne dremke. Nego,jeste li davale i kad klincima musmule? L kidise na njih kao blesava.
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 9.12.2011 23:15:02
|
|
|
|
Klarita
|
Cini mi se da Mina objasnjavala da je zdenka najgore djubre, ne bas tim recima Znaci zdenka jok IZVORNA PORUKA: Nensi* Kad rece zdenka sir,jel smem to da mu dajem,da probam?
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 9.12.2011 23:19:00
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: Nensi* Kad rece zdenka sir,jel smem to da mu dajem,da probam? Jest ja zaboravih da odgovorim na ovo,zdenka(topljeni sir) krs,lose,nezdravo,previse hemijske obrade,suvise hidrogenizovane masnoce-jednom recju po meni i majonez je bolji!
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 9.12.2011 23:19:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Lesice, ja sam dala N kad je bio kao tvoja L, prejeo se, i nisam ih više kupila, nisam naletela na njih Što se zdenke tiče - to je pašteta među sirevima
< Poruku je uredio Nedja RR -- 9.12.2011 23:20:36 >
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 9.12.2011 23:20:33
|
|
|
|
Vika
|
Tako sam i mislila. Jednom sam mu ponudila u nedostatku inspiracije ali je odbio. Više neću nikada
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 9.12.2011 23:21:22
|
|
|
|
zoća
|
mi smo i dalje u fazi NE NE MAMA NECUUUUUUUUUUUUUUUUUU
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 9.12.2011 23:22:03
|
|
|
|
Nensi*
|
Ok,znaci zdenka ni pod razno. Lesice,ja nisam jos davala musmule,ne bi mi ni pale na pamet jer ih ja ne jedem.
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 9.12.2011 23:22:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Lesice, a kačkavalj?
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 9.12.2011 23:24:20
|
|
|
|
zoća
|
Mihajlu se mušmule sviđaju mada on voće tamani kada jede naravno.....
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 9.12.2011 23:27:00
|
|
|
|
lesica
|
Ma ja imam dve gajbe musmula kuci,fine domace neke su dozrele neke tek trebaju,i moram da ih sklanjam od nje jer mi se cini da bi mogla da ih jede do besvesti a teske su.
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 9.12.2011 23:28:56
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: snek Lesice, a kačkavalj? Kackavalj je ok,samo gledajte da uzimate proverene proizvodjace i bez preterivanja naravno i bez budjavih sireva
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 9.12.2011 23:29:05
|
|
|
|
Klarita
|
Pisacu ovde jer uskoro punimo godinu... \jos uvek ne solim hranu, smatarm da je tako bolje...ne koristim ulje, zaprske, tako to, vec samo maslinovo ulje i puter, sto automatski znaci da gospodjici spremam sve posebno i ne, nije mi tesko i spremacu joj i dalje, ali me interesuje koliko je to zaista dobro...misljenja pedijatara su kao i za sve podeljena pa mi nekako vasi saveti najbolji dodju Ne dajem joj nista suhomesnato (ni ja ne jedem) medjutim upadam u zamke tipa, da li je poneka virsla nedelno toliko losa u odnosu na przenje dorucka skoro svakog drugog jutra? Da li ce jesti kad krene u vrtic? mislim tamo je ipak sve soljeno, zaprzeno. Kao i svima vama ponestaje mi ideja za dorucak i veceru, pa "kradem" ovde fazone i fore...najvise mi se dopala domaca pasteta od nepojedenog rucka jer opet mucimo muku sa nejedenjem mesa uz rucak. Jos nesto...kada moze ona da jede recimo jaje za dorucak a, meso za rucak? Ja joj dajem svakako, ali me zanima koliko je to zaista lose? Ili nije?
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 9.12.2011 23:29:22
|
|
|
|
zoća
|
Lesice mislim da nisu one teže od običnih krušaka a male su tako da ako hoće ma daj joj da jede
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 9.12.2011 23:35:57
|
|
|
|
Vika
|
Klarita, ja recimo jaje dajem za doručak utorkom i petkom a za ručak ribu, i ako nemam dam bilo koje drugo meso. Posle godinu dana počela sam da mu dajem i nešto od naših jela mada inače ne solim i smremam sa mrvom ulja. Recimo danas sam spremala đuveč (luk, praziluk, šargarepa, patlidžan, tikvice, grašak, boranija, integralni pirinač, malo kalijumove soli, bosiljak i beli luk, zaliveno sokom od paradajza i zapečeno u rerni) odvadila za njega i ubacila komad oslića
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 9.12.2011 23:38:33
|
|
|
|
lesica
|
Ja sam negde od 9-10 meseca pocela da spremam isto sto za nju to i za nas samo sam malo korigovala nacin kuvanja,tj smanjila zacine prestala da presoljavam hranu i tako.
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 9.12.2011 23:44:03
|
|
|
|
zoća
|
kuvam inače blago i za nas, tako da sam nešto oko 10 meseca već prestala da odvajam.Kada sam mu uvela gotovo sve od hrane
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 9.12.2011 23:46:39
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: lesica Ja sam negde od 9-10 meseca pocela da spremam isto sto za nju to i za nas samo sam malo korigovala nacin kuvanja,tj smanjila zacine prestala da presoljavam hranu i tako. I ja isto, počela da odbija ono što joj spremim pa sam bila prinuđena da joj dajem naše obroke, pre zaprške, začina i sl, svidelo joj se, verovatno joj ukusnije jer tu ima mnogo više različitog povrća nego ono njeno. Sad već jede samo ono što i mi, naravno bez teške hrane, vidim da je ponekad nešto muči, kao npr danas banana Čudo jedno....
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 9.12.2011 23:48:16
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Prženo jaje sam joj nedavno prebacila za večeru kad sam videla da lepše spava posle njega, dal ima veze ili ne, ne znam....
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 9.12.2011 23:48:26
|
|
|
|
Vika
|
Banana i jeste teška većini iako se često preporučuje među prvim voćkama
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 9.12.2011 23:51:25
|
|
|
|
Vika
|
Ajd ako te ne mrzi pošto su približnog uzrasta nakuckaj predloge za doručak, užine i večeru odn. vaš dnevni meni
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 9.12.2011 23:52:08
|
|
|
|
zoća
|
što se tiče voća nešto izbegavam da mu dajem kasno, do 17 h što je pojeo od voćkica pojeo baš zbog te težine i varenja
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Za 13 meseci otkriveno sedam beba koje bol...Spinalna mišićna atrofija je retka, ali teška bolest koja se manifestuje postepenom, progresivnom atrofijom mišića i gub...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.