|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kozmetika za bebe..
7.12.2011 21:47:49   
smeskicTB
znaci mogu da uzmem i kupku i sapuncic..pa cu prvo sapun, a onda kupkicu nastaviti, a sapun za guzu;)
bas ste mi pomogle..da dodam na spisak;)

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 526
8.12.2011 18:27:22   
smeskicTB
devojke, danas sam na par mesta-u apotekama , decijim prodavnicama cula za problem nabavke sebamed kozmetike. jugohemija je bankrotirala, od leta nama novih nabavki..nadaju se novom dobavljacu..kazu da ne mogu da nabave sapun, kupku..pa su mi preporucili da sacekam..doduse, necu se ja jos poroditi dva meseca..

a svi je preporucujuu!
negde ako nje nemaa chicco, a negde mustelu koja je meni preskupa..

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 527
8.12.2011 18:52:03   
Ana RR
Smeskic, u apotekama Celsius (ili tako nešto, ima ih u Tempu i u Disu, a čini mi se i u Delta city-u) ima Sebamed proizvoda. Nađi na netu njihov tel pa proveri, ja sam uvek tu nalazila. Još pre nego što sam se porodila u apoteci kod mene su mi rekli da je nestašica sebameda ali ovi uvek imaju.

< Poruku je uredio Ana RR -- 8.12.2011 18:54:37 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 528
8.12.2011 18:53:45   
madre
mustelu uglavnom koriste za bebe cija je koza osetljiva. ja sam na pocetku uzela najvecu chicco kupku 0+, i jako smo je dugo koristili (1-2 kapi u vodu u kojoj se kupa, a kasnije sam time malo vise samponirala kosu). ja sam pristalica za sto manje kozmetike, pustiti bebinu kozu da dise. ne mazati previse bez preke potrebeuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 529
8.12.2011 21:55:31   
smeskicTB
Ana, imaju i kod mene u jednoj apoteci dva sapuna..u drugoj kupkice..ima najvise mleka, losiona i kremica..ali ne garantuju dokle, jer ne mogu da nabave..
raspitacu se u apoteci u kojoj uzimam i lek za povracanje, koji se retko gde ima..i u primi..
a zapisacu i preporuke koje si mi ti dala!user posted image

madre, slazem se za upotrebu kozmetikice!
da li od pocetka peremo bebinu kosicu? sapunjamo sa sapunicem ili kupkicom?

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 530
8.12.2011 22:09:54   
madre
ja sam sve prala kupkicom, sapun sam kupila ali ga nisam koristila... doduse, u pocetku sam sipala samo kap, dve u vodu i time ga kupala... ali to ti je vise kao neko polivanje tom penusavom vodom iz kadice... a malo kasnije dolazi i trljanje, pranje kosiceuser posted image
u pocetku kupanje se vise svodi na osvezavanje, alarm da je uskoro spavanje, nego sto je to stvarno kupanjeuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 531
8.12.2011 22:37:06   
Ana RR
I ja sam ovako kao madre radila. Sipam u vodu par kapi kupke, napravim penu i sa njom ga operem. Kosicu sam mu isto tako prala, ne volim baš previše da ga sapunjam. Sad je malo veći pa sad pravimo i više pene jer se igra sa njom, stavim i u ruku kupku pa ga celog lepo nasapunjam.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 532
8.12.2011 22:47:50   
MarijaBg
Smeskic, to je stara informacija, ja juce kupila Sebamed sampon, rekli mi da ponovo ima Sebameda u nabavci user posted image
Inace, mi smo koristili Mustella sampon protiv temenjace, savrsen je! Jedna bocica nam je trajala vise od 4 meseca, pa sam joj sad uzela Sebamed sampon, posto sve ostalo koristimo Sebamed (valjda nece vise imati temenjacu)
Koristimo: kupku, sapun, kremu za lice, mleko za telo, ulje, sampon... Naravno ne sve odjednom user posted image
Ni ja ne volim mnogo da mackam bebu, ranije smo samo par kapi kupke stavljali u vodu za kupanje i tom vodom se kupali, a sad joj samo "prljave delove" operem sapunom, kupku i ne koristim jer joj je suva koza. U vodu sipam par kapi ulja i na kraju je izmasiram uljem ili mlekom.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 533
8.12.2011 22:53:24   
Mariya
Meni sebamed sapun traje od bebinog rođenja - znači 2,5 meseca, sad je pri kraju... pa ako je nestašica kupi odmah nekoliko da imaš u štekuuser posted image . I ja sam kupila kupku ali patronažna mi je rekla i stvarno je u pravu, sapun se mnogo lakše spira sa bebine kože. Videćeš sama šta ti je bolje kad budeš počela sa kupanjem, meni je sapun super, kupku sam ostavila za kasnije, kad počne da sedi i da se brčka. ovako dok je mala i treba je oprati brzo i efektno, sapun je zakon. 

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 534
8.12.2011 23:15:37   
bea83
Smeškić,štreberko moja, jel skupljaš informacije i ovde?user posted image Ti i ja smo hit, ko u školi obradjujemo temu po temuuser posted image

Ja po ovom pitanju, a nakon pročitanih iskustava, odlučila sledeće - za početak samo sebamed sapun i pavlovićeva, po potrebi nešto za ojed, a kasnije ubacujemo ili sebamed ili chicoo kupku po par kapi u vodu a sapun nastavljamo za guzuuser posted image ako mu bude baš ekstremno suva koža možda ubacimo neko mlekce ali to ćemo još videti.......

A ženske kako sam uradila domaći?user posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 535
8.12.2011 23:22:12   
Anoniman
Svaka čast, Bea! user posted image user posted image user posted image (Iako sam ja pre za sudocrem nego za pavlovićevu - ko o čemu, baba o uštipcima user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu bea83)
  Direktna veza do poruke: 536
8.12.2011 23:49:35   
bea83
Aaa da, nabavićemo i sudokrem  pa ćemo da kombinujemo ako zatrebauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 537
9.12.2011 12:41:26   
jance
nama je sudocrem pomogao , evo na celu mu je vec nestao osip, jos samo na obrazima ima malo, nadam se da ce i to proci uskoro.

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 538
9.12.2011 22:42:05   
smeskicTB
devojke, divneee steee! imam predstavu sada o kozmetici, nacinu kpanja, samo da uzivam sada..i cekam moje bebironce!

beice user posted image bas tako-tema, po tema!

Marija, daj boze da je tako..meni juce na nekoliko mesta rekli..imaju negde sapun, negde kupku, krema imaju najvise, ali kazu ne mogu da naruce..
nije problem da uzmem sada sapun, ali bih volela da imam na rasplaganju kada god treba i sta god od sebe.

kao beica cu da radim..samo sto ce nama sve brze da ide jer nas je dvoje deckonja!

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 539
9.12.2011 22:44:24   
Ana RR
Smeskic, evo Marko je napunio 4 meseca a ja još nisam potrošila ni pola kupke, tako da opušteno user posted image dok ti potrošiš biće sebe svuda user posted image

Direktna veza do poruke: 540
9.12.2011 22:44:36   
Nensi*
Dajte savet koja je najbolja krema za lice za suvu i osetljivu kozu?

Nena+Danilo=Vuk :)

Direktna veza do poruke: 541
9.12.2011 22:48:53   
Ana RR
Uh, Nensi, ne znam.. nisam ništa tako koristila. Je l' to za Vuka?

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 542
9.12.2011 22:52:03   
Nensi*
Da,bas mu je u poslednje vreme suva koza na licu,na nekim delovima se malo i peruta.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 543
9.12.2011 22:54:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nensi*

Dajte savet koja je najbolja krema za lice za suvu i osetljivu kozu?

Ja decu mažem ili Pantenol kremom, ili Mustela Stelattopia-om ili najobičnijom galsanom pred izlazak napolje i pred spavanje.

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 544
9.12.2011 22:54:51   
Ana RR
Znam da se pisalo o pantenol kremi ali ja ne znam da li je to ova ista koju i mi koristimo ili postoji neka baš za bebe. Uglavnom, meni je pantenol zakon.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 545
9.12.2011 22:54:56   
Klarita
E, samo da kazem da me mnogo nervira sebamed sapun. Ja sam koristila iskljucivo njihovu kozmetiku, sa ponekad Chicco, bubchen ili niveu, onda sam pred kraj leta primetila da joj se peruta koza na ledjima i resila da koristim iskljucivo sebamed jer smatram da je najbolja kozmetika (sto iz skole sto iz licnog i tudjih iskustava)e, onda me privukla kupka sampon Pure Chicco i iako kosta 900 i kusur dinara morala sam da je probam i zaista je super!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 546
9.12.2011 22:55:37   
lesica
Ja L stavljam sebamed,ali s vremena na vreme samo tj.kada izlazimo napolje a duvka vetar.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 547
9.12.2011 22:56:09   
Ana RR
E Tash, je l' to ova obična pantenol krema?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 548
9.12.2011 22:58:12   
Nensi*
Probacu Pantenol.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 549
9.12.2011 22:59:34   
lesica
I pantenol-njega zaboravih,a mazem ga za sve zivouser posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...
Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here