|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prostirka za igru
14.8.2010 17:04:08   
New Mom
Mi imamo ovaku, Chicco-va je. Ima deo da svira i kad stisne na određenu životinju koja je nacrtana, proizvodi zvuk kao da muče, laje, bleji.. Ima deo kao glodalica za zube, ogledalce, zvečku i deo koji je šuškav.
I tu vežbamo. user posted image
user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 51
14.8.2010 17:13:27   
liliana
A koliko košta? Divna je.

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 52
14.8.2010 18:25:15   
New Mom
Zavisi gde pogledaš, cena varira. Mi smo je platili 4300 din. (nisam mogla da odolim user posted image ).

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 53
14.8.2010 22:45:27   
Didy
Mi smo imali tzv. gimnastiku na kojoj su bili glodalica, šuškavi delovi, neka muzika i sl, na donjem delu, tako da sam kad je porastao i počeo da sedi poskidala one gore igračke, pa mu je to bilo zanimljivo. Čim je počeo da se prevrće, puzi, ustaje i ostalo redom, nije više imalo svrhe.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 54
9.9.2010 13:48:24   
Anck Su Nmaun
vise ne smem nigde da je ostavim samu sem u ljulju i to vezanu...
Prevrce se okrece... ma svuda je ima...

Htela bih neki deciji tepih da nadjem  ili one puzle moda ( al neki kazu da se krune pa neznam da slucajno ne proguta delic)
Koje vi koristite i kako  se snalazite???

user posted image
Ova je ok , al samo za par meseci ..znaci nisma za to!

Ovako nesto ...ali neznam gde bih to nasla... i bar da je 3x3
user posted image

ili ova..prelepa je
user posted image

I ako neko zna gde bih tako nesto mogla da nadjem!!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 55
9.9.2010 13:49:49   
Jeca*
bacanje para...veruj mi. Bolje onda stavi neko lepo ćebe ili kupi onaj tepih za decu u Sintelonu. Ovo ćeš kratko da koristiš a beba će začas da otpuzi odatle user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 56
9.9.2010 13:58:45   
*Alexx*
Kao što sam nekoliko puta navela u ovoj temi (user posted image ),ja sam prezadovoljna puzzlama, ali ne onim sa slovima. Ove klasične prostirke su, po meni, bacanje para.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 57
9.9.2010 14:04:25   
liliana
Iskreno, ja mislim da je to bacanje para. Dok je beba sasvim mala-ona se ne igra. Kasnije, kada počne da puzi- neče joj granica biti ta podloga, več njena mašta!  Opet, to je moje subjektivno mišljenje.

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 58
9.9.2010 14:10:28   
Anoniman
Ja sam kupila ogradicu...a trenutno onu podlogu iz ogradice drzim na brachnom krevetu kad se igram s njima, kad budu pokretnije, bitje u ogradici....a kasnije ce doboti sobu i tepih...user posted image

(odgovor članu liliana)
  Direktna veza do poruke: 59
9.9.2010 14:16:01   
Jeca*
u ogradicu nema svrhe spuštati ih pre nego počnu da sede stabilno, a to obično bude oko osmog meseca. Ja sam Luku spuštala, on je bio jak, ali padao bi i nije hteo, plašio se. A nema on šta da radi u ležećem položaju u ogradici...ko u zatvoru user posted image  nemojte ih prerano kupovati da vam ne zauzimaju prostor

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 60
9.9.2010 14:21:44   
Anoniman
Ja moje spushtam u ogradicu....bilo bi bzvz da je jedna....al njih dve prave show gde god da ih stavim user posted image Imam dovoljno prostora u sobi pa ne smeta user posted image

Evo vidi KLIK

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 61
9.9.2010 15:08:51   
upgrade011
Meni je ova prostirka, pored vrteske iznad kreveca, najbolja investicija do sada - LINK - Disney Tomy

Na tome se igra od kao je poceo da mlatara nogicama i kad ga spustim u stanju je da se sam zabavlja po sat vremena. Fora je u tome da kad mrda nogicama gura onaj jastuk koji je prikacen za sipku na kojoj vise igracke i onda se one pomeraju. Jos na tom jastuku ima deo koji suska pa mu je i to strasno interesantno. Mene totalno onda ignorise i uopste mu nisam zanimljiva tako da mogu slobodno da odem nesto drugo da uradim po kuci. Ima jos i jedno ogledalce i neki suskavi oblak ali to jos nije otkrio. Sve u svemu - preporucujem ovu prostirku user posted image

Sada, sa 3 ipo meseca kada je poceo i da se okrece, malo mu je mala pa razmisljam da mu kupim jos jednu koja ce mu biti interesantna kad pocne da puzi ali ne znam kakvu. Sada jos baulja i vrti se na stomaku. Mozda bi mu bila interesantna on sto svira ?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 62
9.9.2010 15:58:43   
Anck Su Nmaun
Ti pravi tepisi su dosta skupi gledala sam nema ispod 4 000...

te male necu da kupujem jer su samo ako se beba ne pomera...user posted image

A neki dan sam prostrla cebe po podu ...posle par minuta ga je zguzvala i nasla se licem zaronjena u nas tepihuser posted image

(odgovor članu upgrade011)
Direktna veza do poruke: 63
9.9.2010 16:27:45   
upgrade011
Sta bi ja dala da negde ima da se kupi neka velika sarena tanja strunjaca. Onako 2 sa 2. Kad se ne igra samo prebrises i srolas.

Direktna veza do poruke: 64
9.9.2010 19:26:05   
Anck Su Nmaun
Bas to... juce u jednoj decijoj radnji nadjem kao neku plastificiranu podlogu sa zivotinjama i kad beba pritisne na zivotinju ona   se odaziva ..krava sa muu..pas laje o  itd.. to mi je bilo prelepo ali je metar sa metar nema svrhe uzimati user posted image

Direktna veza do poruke: 65
11.9.2010 16:49:01   
upgrade011
Nisam sigurna da li je ovo dobra ideja - Puzzle topli pod

Mislim na to da se stavi preko tepiha i kao prostirka tamo gde se beba igra.
Ako je mnogo klizavo onda ne valja. Ne znam ni da li ce da stoji dobro, da se ne kliza ili da se zavrcu ivice ako se stavi preko tepiha? Jedino mi deluje prakticno za period dok beba ne pocne da puzi. Posle ce ionako ici po celoj kuci. Ovo je meni samo zgodno za ciscenje i kad se ne koristi srola se i stavi u neki cosak.

Eto, nisam pametna. Mozda cemo ipak na kraju ipak da sklonimo tepih u dnevnoj sobi mada je na podu zimi dosta hladno. Da li je neko probao nesto ovako?

Direktna veza do poruke: 66
11.3.2011 18:43:07   
New Mom
Gde te puzzle podne kocke imaju da se kupe? Neke većih formata, kao kod Alex? Videla sam bila samo u Dexy-ju, ali neke male. Ne znam šta drugo da radim sa delom gde nam je parket, hoće da hoda a kliže se.

Direktna veza do poruke: 67
11.3.2011 21:57:51   
marija32
IZVORNA PORUKA: Trcosava

Meni je iskreno glupo ograničavati dete - planiramo da kupimo one kocke koje se sklapaju kao puzle koštaju negde oko 6€ pa i da kupim 2 kompleta je opet ok - a dete nije na podu i toplo joj je 

Zna li neko gde mogu da se kupe ove kocke u Bgd-u, osim kod kineza?

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 68
11.3.2011 22:19:49   
Anck Su Nmaun
Mi smo kupili u Aksi, a videla sam nekad i po marketima ima

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 69
11.3.2011 22:21:33   
marija32
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Mi smo kupili u Aksi, a videla sam nekad i po marketima ima

Hvalauser posted image

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

Direktna veza do poruke: 70
11.3.2011 23:57:48   
choopa choops
Mi smo imali dvije (ukoliko se misli na baby gym?). Jednu "obicnu" okruglu sa igrackicama gore(kao sto je super mama stavila sliku na prvoj strani) i drugu Chiccovu cetvrtastu, sto se poslije kao pretvara u nekakav tunel user posted image Sto se moje djece tice, mogli su i bez toga. Nista posebno i pretjerano zanimljivo user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 71
12.3.2011 0:00:36   
Jele

IZVORNA PORUKA: choopa choops

drugu Chiccovu cetvrtastu, sto se poslije kao pretvara u nekakav tunel user posted image Sto se moje djece tice, mogli su i bez toga. Nista posebno i pretjerano zanimljivo user posted image

E tu mi imamo i sva se preznojim dok vežem one učkure i one lukove user posted image Uroš te lukove sad koristi kao pecaljke user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 72
12.3.2011 0:46:16   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: Jele

IZVORNA PORUKA: choopa choops

drugu Chiccovu cetvrtastu, sto se poslije kao pretvara u nekakav tunel user posted image Sto se moje djece tice, mogli su i bez toga. Nista posebno i pretjerano zanimljivo user posted image

E tu mi imamo i sva se preznojim dok vežem one učkure i one lukove user posted image Uroš te lukove sad koristi kao pecaljke user posted image

Ne pitaj user posted image Ova ne peca (jos), ali kad ih uzme, sve mislim sta ce prvo u kuci da srusi sa tim. user posted image

Uopste nije prakticna stvar kako izgleda na prvi pogleduser posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 73
12.3.2011 9:24:30   
bojanica7
nasa beba obozava ovu igraonicu, ili gimnastiku, kako se vec zove... otkad smo je dobili, stalno je u njoj, a pre toga je trazila da je nsoamo i zabavljamo. toliko je odusevljena... samo se nekad iznervira kad ih ne pomera, i prica im dok one, bezovrazne igrackice, cute. pa moramo malo da joj pomognemo dok ne nauci svesno da ih pomera. evo ovako izgelda nase
user posted image

Panta rei

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 74
4.12.2011 21:22:00   
PoisonEve
Kako ste sterilisali gimnastiku? Prostirku mogu na 30 stepeni u ves masinu da stavim a sta sa oni m lukovima i igrackama?

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu bojanica7)
Direktna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Imena za devojcice
borica

Koje vam se ime za devojcicu najvise svidja?

Kalina (24%)

Andjelija (9%)

Nikolija (7%)

Nikolina (13%)

Sofija (29%)

Magdalena (17%)

Ukupan broj glasova: 187

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here