|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prostirka za igru
5.1.2010 15:00:44   
LillyT
Cera moje drugarice uopste ne zeli da se igra na bilo kakavom cebetu, jednostavno dete najvise voli da sedi na laminatu, nesto joj lepo tamo user posted image

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 26
5.1.2010 15:01:06   
simke

IZVORNA PORUKA: Lu RR

IZVORNA PORUKA: simke

Za puzzle ne znam kako bi Sinisa reagovao,a ono sto ima SUPER MAMA to je baby gim...e to vredi uzetiuser posted image

Simke meni je baby-gim super za bebe koje samo leže ali sa puzzlama se mogu igrati i poslije djeca.
a Siniša je već veliki dječakuser posted image

E na ovo cu da odgovorim u odgovarajucoj temiuser posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 27
5.1.2010 15:47:37   
*Alexx*
Ne, ne baby gym. To imamo i možemo da ga poklonimo, Andreju se to upšte ne sviđa. Mislila sam baš na prostirku. Lepo ja kažem mm, bolje da pitam na RR, da ne kupujemo bez veze. I eto. Neću kupiti, bolje ćebe ili te puzzle, ili neki tanak tepih (videla sam negde neki sa uzorkom ulice, baš za decu).

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 28
5.1.2010 17:00:02   
natty
sto se tice puzzle osim onog upozorenja ja sam citala u nekoj temi o suvom kaslju da je detetu uzrok kaslja bio puzzle prostirka zbog materijala od kojeg je napravljena a i lako se kidaju komadici tako da beba kad pocne da stavlja sve u usta moze da se zagusi sa tim. oprezno

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 29
5.1.2010 17:02:15   
*Alexx*
Hmmm... dakle, ćebe! Što je sigurno, sigurno je!

IZVORNA PORUKA: natty

sto se tice puzzle osim onog upozorenja ja sam citala u nekoj temi o suvom kaslju da je detetu uzrok kaslja bio puzzle prostirka zbog materijala od kojeg je napravljena a i lako se kidaju komadici tako da beba kad pocne da stavlja sve u usta moze da se zagusi sa tim. oprezno

(odgovor članu natty)
Direktna veza do poruke: 30
5.1.2010 17:12:30   
natty
ja sam mojima stavljala na pod neki jorgancic ili step deku pa preko frotir ako se prevrnu da ne tresnu glavom o pod mekse je igrackice okolo i ako nema mame da sedi sa njima dzaba sve user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 31
6.1.2010 10:38:09   
Anitaaa
Mi imamo ogradicu,tj zatvor za bebe user posted image
Kod drugarice smo jednom isprobali tu prostirku sa 1 slike i Mateja je ispao odatle i tresnuo glavom.

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

(odgovor članu natty)
Direktna veza do poruke: 32
6.1.2010 10:49:47   
Lu
Ej,šta god da stavite oni ubrzo odu sa togauser posted image
Jedino pali dok su skroz maliuser posted image

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 33
13.4.2010 14:32:22   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: Trinny

Ako ima vec negde tema, zakljucajte, ali nisam mogla da je nadjem.
Da li neko zna mozda jel ima nek podloga (a mozda ja izvoljevam i glupa sam) koja ne proklizava na podu, da ne bi mogla da je izguzva dok se igra? a da vam budem iskrena ni ne znam kakve su cene tih podloga? jel se neko bakcao sa time?

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 34
13.4.2010 14:35:27   
*Alexx*
Mi smo kupili veliku krparu koja je trebalo, kao, da služi samo za Andreja. Čim smo je stavili, on je izgubio ravnotežu i zveknuo glavom o pod. A sad je počeo baš da se kreće...I sve, kao, hoću da ga stavim na pod, na tu prostirku, pa me opet strah da ne zvekne glavom user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 35
13.4.2010 15:06:30   
Anoniman
pa ja vise ne znam gde smem da je ostavim da se slobodno igra, jer mi nije vise sigurna na krevetu, iako imamo veliki bracni krevet, ona se isprece ocas posla do ivice, a nije mi vise sigurno ni to ogradjivanje sa svim i svacim, zato sam pomislila na te prostirke, pa na kraju i na sarene cebadi... mada smo se preselili i jos uvek nemamo jorgana i cebica na bacanje... user posted image
moramo da trazimo tetki ili nekome da poklanjaju jorgane i cebad! ha haaaa i da budu sto sareniji!

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 36
13.4.2010 16:15:16   
Leki 77
Mi imamo puzzle. Poplocali smo celu dnevnu sobu jer se on uglavnom tu igra na podu, a po ostatku stana seta. Ja sam veoma zadovoljna-pod je topao, lako se odrzava i kada zvekne glavom dosta ublazi udarac. Posto ga ja celog jednom dnevno prebrisem (delove prebrisem i milion puta dnevno), boja je krenula da se skida pa sam okrenula belu stranu i cini mi se da je sada jos bolje. Kupila sam ih u Turbo Limacu u Idei na Bez. kosi. Ide po 8 kom (cini mi se) u jednom pakovanju, ali se ne secam koliko kostaju, a kupila sam 6-7 paketa.

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 37
24.4.2010 9:46:20   
*Alexx*
Mi smo kupili puzzle. Dimenzije jednog dela su 60x60 (mada ima i većih), u nekoj sportskoj radnji u hali Pinki u Zemunu. Cena jednog komada je 500 din. Odlične su! Kao malo tvrđa strunjača.
user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 38
24.4.2010 14:22:23   
Lu
Super Alexxuser posted image
Eto nas da se igramouser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 39
24.4.2010 21:36:17   
*Alexx*
Lu, samo izvolite user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 40
24.4.2010 21:47:21   
anajid
Alexx bas je to prakticno,i ja cu sebi kupiti!Jel to kao sundjer,mislim od tog materijala?

Koliko kosta otprilike?

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 41
24.4.2010 22:03:28   
*Alexx*
Da, suđer je, ali čvrst, kompaktan. 5 eura komad.

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 42
20.7.2010 11:13:35   
usamljena
I mi imamo ovu prostirku kao kod  SM ali  user posted image se skloni u stranu i posmatra je, ne dopada joj se. A trazila sam zapravo temu o puzzlama, podnim. I ja sam citala o ovim zabranama zbog mogucnosti gusenja. Ali to je sada kod skoro svih proizvodjaca. Ima neki sajt sa svim tim opasnim stvarima. Ja bih da ih kupim ali da vidim sta vi jos mislite. Una se cesto samo baci na pod ( kad je u sedecem polozaju) udari se naravno i onda je vriska. Mislim da bi ove puzzle bar malo ublazile to "bacanje"

< Poruku je uredio usamljena -- 20.7.2010 11:18:27 >

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 43
26.7.2010 14:36:41   
buhla
Alexx, mogu da se biraju kocke, pr. hocu kupim 6 komada i sve da budu plave boje? meni bi sad odgovaralo ovako nesto, jer bi ja tu da vezbam sa njim, nezgodno mi na krevetu.... nemam ja nameru da ga bas ostavljam duze od par minuta, nego lupam odem do wc, do kuhinje (znam da je na mm od zemlje, a ovako na krevetu je vec frka!)

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

(odgovor članu usamljena)
Direktna veza do poruke: 44
26.7.2010 14:47:23   
*Alexx*
Buhla, znam da prodaju na komad - pa ne vidim zašto ne bi prodali 6 plavih kocki user posted image Mi smo taj sunđer videli kod fizijatra, ona nam je i rekla gde da kupimo.

(odgovor članu buhla)
Direktna veza do poruke: 45
4.8.2010 11:07:38   
LillyT
Mi smo juce kupili te puzle, samo ne znam cime da ih cistim user posted image Kako se one uopste odrzavaju?

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 46
4.8.2010 11:14:48   
choopa choops
LillyT ja ih cistim Asepsolom user posted image

Mi imamo podne puzzle sa slovima/brojevima i sklonila sam ih, jer ne traju 2sek. Ona je uvijek izvlacila ta slova. A imamo neke od 4kom, ukupne dimennzije otprilike 1.2X1.2m na Winnie Pooh-a i te su super i za ciscenje, a i nije mogla tako lako da ih rasturi user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 47
4.8.2010 14:28:59   
*Alexx*
LillyT, ja ih s vremena na vreme (jednom do dva puta nedeljno) operem njegovom kupkom user posted image A sve hoću da kupim Asepsol, i nikako.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 48
4.8.2010 14:58:31   
LillyT
Ja sam ih naprskala asepsolom, pa su se susile neko vreme i onda sam pocela da ih slazem i shvatila sam da imam viska delova user posted image Dobila sam i dva neka dela koja stavim sa strane (0 i 1) i jos dva neka mala kruga. Uglavnom, sastavila sam sve, Nesto mi je tvdo, ali dobro, beba se nije bunila

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 49
13.8.2010 23:57:32   
Didy
Meni je ovo sjajno!user posted image Imamo ih od pre 1. rođendana. Stavila sam ih u deo sobe gde stoje njegove igračke i gde se najčešće igra. Prostirke tipa ćebe i sl. nam nisu odgovarale, jer su se klizale po parketu, tako mu to nisam stavljala. Nije rastavljao delove odmah, nego kasnije, ali sad polako ulazi u puzzle fazu, pa ih sam rastavlja i sastavlja i tako se zabavlja. Mi imamo prevozna sredstva. Kako je on sad opčinjen kamionima, dizalicama, avionima i sl. ova prostirka je pravi pogodak.user posted image Da ne pričamo o tome koliko sam mirna zimi, jer znam da mu nije hladno pod guzom.
Što se tiče grickanja, moje dete je po prirodi dosta gadljivo i retko je trpao stvari u usta, tako da mi s tim nismo imali problema.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

krevet na sprat
VVVV

Kreveti na sprat: da/ne i zasto?

ne znam (17%)

da (47%)

ne (36%)

Ukupan broj glasova: 159

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here