Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.11.2011 16:09:20
|
|
|
|
Olga75
|
a ona sa Pinka sto onako pomera celu bradu kad prica Aleksandra nekako ? nekada je vodila City pa svasta bi da kaze a ne zna sta hoce , mozda i nece a rekla bi smrznuta curetina
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.11.2011 16:13:08
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR a ona sa Pinka sto onako pomera celu bradu kad prica Aleksandra nekako ? nekada je vodila City pa svasta bi da kaze a ne zna sta hoce , mozda i nece a rekla bi smrznuta curetina da da sa klempavim usima, mene oduvek nervira, kada sam bila mala hejtovala sam je jako!
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.11.2011 16:14:06
|
|
|
|
Olga75
|
ma totalni hejt ako nista ono na pomeranje vilice , totalno cudno
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.11.2011 16:23:23
|
|
|
|
bojkica
|
Mislite na onu sto vodi 3xda,ona je ocaj,a tek emisija sa nekim smesnim goscama i ocenjivanje-uzas!Poslednju sam u prolazu gledala i umirala od smeha!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.11.2011 16:24:52
|
|
|
|
Olga75
|
mislim da je ta , sto preziva kad prica a sto pricaaa , niko ne znam sta 'oce da kaze
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.11.2011 16:26:51
|
|
|
|
bojkica
|
To radi i Jovana Jankovic-
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.11.2011 16:29:08
|
|
|
|
soni
|
ona je iz istog mesta kao ja i radila je na radiju, imala je totalno drugaciji naglasak i nije prezivala .. i ja sam se sokirala kad sam je zadnji put videla sa tim grimasama ili sta vec..strasno IZVORNA PORUKA: Olga RR mislim da je ta , sto preziva kad prica a sto pricaaa , niko ne znam sta ''oce da kaze
< Poruku je uredio soni -- 27.11.2011 16:30:10 >
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.11.2011 16:29:10
|
|
|
|
Olga75
|
a o je ona konjolika sa jutarnjeg programa ?
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.11.2011 16:30:58
|
|
|
|
Sanchy
|
U mojoj kuci se Pink ne gleda tako da ja u sustini pojma nemam za masu tih voditeljki koje pominjete i drago mi je zbog toga...celu tu ruzicastu televizuju smatram leglom neukusa ,kica i sunda ...
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.11.2011 16:31:55
|
|
|
|
Olga75
|
onda si uskracena za ceo spektar kojekakvih likova
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.11.2011 16:32:58
|
|
|
|
bojkica
|
Bas ta-onako konjasta ,a tek lapsuse sto ima!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.11.2011 16:44:05
|
|
|
|
Sanchy
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR onda si uskracena za ceo spektar kojekakvih likova Ha ha,vidim !
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.11.2011 21:50:11
|
|
|
|
Mivica
|
Sada će me bar 99% vas linčovati-nervira me Novak Đoković. Ne podcenjujem bilo čiji uspeh, pa ni njegov, ali me baš-baš nervira taj stav i ponašanje... I uopšte ne vidim tu njegovu harizmu o kojoj svi pričaju.
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.11.2011 21:54:52
|
|
|
|
NadaR
|
Natasa Bekvalac
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.11.2011 22:03:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bojkica Jovana Jankovic- Nju ne mogu da smislim već godinama i super što je otišla sa RTS-a, konačno mirno odgledam jutarnji program bez da mi se stomak prevrne
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.11.2011 22:05:12
|
|
|
|
Alexis79
|
Who is Jovana Jankovic ?
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.11.2011 14:54:26
|
|
|
|
vesnam
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR mislim da je ta , sto preziva kad prica a sto pricaaa , niko ne znam sta 'oce da kaze bravo za opis, stvarno kao da joj je rašrafljena donja vilica, užas sva nešto kriva. I ko je ono pomenuo Tomaševićku, pristala da se uda sa rečima "tvoja sam i Božija"
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.11.2011 15:10:03
|
|
|
|
jovicaa
|
garant se botoksovala malo vise ovaj mesec
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.11.2011 15:10:12
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Mivica Sada će me bar 99% vas linčovati-nervira me Novak Đoković. Ne podcenjujem bilo čiji uspeh, pa ni njegov, ali me baš-baš nervira taj stav i ponašanje... I uopšte ne vidim tu njegovu harizmu o kojoj svi pričaju. Mene nervira B92 po pitanju Noleta. I nervira me što je Nole promovisao festival "Volim 90-e". A inače me ne nervira, za uspehe mu svaka čast Više me nervira njegov ćale.
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.11.2011 22:55:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Mivice i meni Nole nije bas legio na srce, ustvari bas ga ne varim, mislim svaka chast ali eto jbg ;)
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.11.2011 23:00:36
|
|
|
|
Mivica
|
Izbegoh linč
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.11.2011 23:05:28
|
|
|
|
Alexis79
|
Kakav bre linč Već sam pisala da sam imala tu "čast" da upoznam Noletovog strica (kojeg ne računam u poznatu ličnost ali je stalno tu negde u kontekstu ) i to je takva anti-reklama da je to strasno. Sto vec rece Alexx mene vise nervira njegov cale+stric.
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.11.2011 23:11:10
|
|
|
|
Mivica
|
Zato što kad god kažem da me nervira, svi su u fazonu- ti nisi normalna!
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.11.2011 23:13:55
|
|
|
|
nada78
|
Meni on deluje prepotentno. A mediji ga previse forsiraju. I sad svi od jednom prate tenis i razumeju se.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.11.2011 23:14:34
|
|
|
|
Alexis79
|
U mom okruzenju svi znaju pa vise niko ni ne obraca paznju. Mm me stalno pita kad Novak igra ;"A za koga sad navijas?" Njemu svaka cast na postignutom ,ali me njegovo okruzenje nervira do bola. Moja sestra ga obozava i da ne bi doslo do zesceg sukoba tu temu zaobilazimo.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?