Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 16.11.2011 20:15:36
|
|
|
|
smeskicTB
|
razlicak, sada mi je jasnije..mislila sam da je tvoja drugarica, kuma.. beice, slazem se sa tobom da postoje i takvi ljudi, ali postoje i oni koji zele iskrenost, ne na recima, vec zaista...
|
|
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 16.11.2011 20:21:57
|
|
|
|
anuksunamun
|
ja joj ne bih rekla da znam,ali bih joj bila ogromna podrska u razresavanju situacije,jer glasnik uvek biva ubijen ,a to je lose za sve troje,ako treba da se razidju budi na njenoj strani,pa ako je sigurna da zeli da ga ostavi...reci da si posumnjala i negde vec nacula da je to tacno(ali nisi bila sto posto sigurna pa nisi odmah odreagovala)...nikad direktno,jer na kraju ti ispadas kriva za sve..meni se to dogodilo x puta....od tada..svako treba sam da resi svoj tako veliki zivotni problem,naravno uz podrsku prijatelja....
< Poruku je uredio anuksunamun -- 16.11.2011 20:24:36 >
|
|
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 16.11.2011 20:22:52
|
|
|
|
World
|
za tvoje dobro, ne petljaj se....
|
|
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 16.11.2011 20:23:26
|
|
|
|
anuksunamun
|
IZVORNA PORUKA: World za tvoje dobro, ne petljaj se.... da ovo bi bilo ukratko
|
|
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 16.11.2011 20:25:26
|
|
|
|
bea83
|
Naravno da postoje, samo treba dobro proceniti jer linija je tanka... Različak, posle svih stvari koje si napisala, moj ti je predlog da joj pomogneš ako možeš indirektno i emotivno, ali da ne budeš ti ta koja će joj reći otvoreno...Iz više razloga - prvo, to je kum tvog muža, i možda sutra bude imao drugu ženu ali i dalje će biti vaš kum, bez obzira na njegovo ponašanje, tako da razumem donekle tvog muža što ne želi da se ti mešaš (probaj da obrneš situaciju u glavi i da postaviš stvari kao da je tvoja kuma u pitanju i biće ti jasna njegova reakcija) drugo, ona nije tvoja bliska drugarica i očigledno da ne možeš tačno da proceniš kako će reagovati i da li želi to da čuje, i treće, ti nisi videla to svojim očima niti je tebi direktno rekao da to radi (tako da u svakom momentu može situacija da se preokrene na tvoju štetu)
|
|
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 16.11.2011 20:25:41
|
|
|
|
razlicak
|
Smeskic, ma i ako nismo bas toliko prisne, opet se lose osecam sto sve znam, a u stvari neznam nista, a jos kad mi je rekla da oni koji znaju joj se smeju iza ledja bilo mi je grozno...ne smejem se, al kad bi saznala da ja znam, i mene bi svrstala u tu grupu iako se ja ubi razmisljajuci kako da joj pomognem. Cak sam joj predlozila da posalje sms muzu od te, nesto kao, da i on posumnja...mada ona kaze da izgleda i on sumnja samo cuti.....jooooooj neznam sta da kazem A ovaj moj mi je malopre opet rekao da zaboravim na sve i da gledam svoja posla....lako je njemu reci
|
|
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 16.11.2011 20:29:21
|
|
|
|
Maccana
|
ja joj ne bih rekla da znam,ali bih joj bila ogromna podrska u razresavanju situacije,jer glasnik uvek biva ubijen ,a to je lose za sve troje,ako treba da se razidju budi na njenoj strani,pa ako je sigurna da zeli da ga ostavi...reci da si posumnjala i negde vec nacula da je to tacno(ali nisi bila sto posto sigurna pa nisi odmah odreagovala)...nikad direktno,jer na kraju ti ispadas kriva za sve..meni se to dogodilo x puta....od tada..svako treba sam da resi svoj tako veliki zivotni problem,naravno uz podrsku prijatelja.... Ja takodje mislim tako!
|
|
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 16.11.2011 20:35:26
|
|
|
|
Zell
|
nisam pametna ali mislim da je najispravnije da ukoliko je to jako jako bliska osoba (sestra i sl.) sa kojom ste non stop u kontaktu - treba otvoreno reci; ako je neko blizak s kim se druzite cesto i sl. - namestiti "slucajnu situaciju i sl" kao sto je neko spomenuo da bi sam nedvosmisleno shvatio; a ako je neko od daljih prijatelja, poznanika, rodbine sa kojom bas i niste u kontaktu - zaboraviti. Ovo sve pod uslovom da ste 101% sigurni u to. Ne znam...
|
|
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 16.11.2011 20:35:47
|
|
|
|
razlicak
|
Sve ste vi u pravu sa svojim misljenjima, a odlucila sam ovako- Trudicu se da joj budem podrska ako me bude trebala, bicu tu, ali necu mnogo da se namecem...navodicu je da prica sa njegovom sestrom i zetom, mozda ce pre od njih saznati, mozda ce joj neko bolje od mene otvoriti oci, al u svakom slucaju, bolje da to ne budem ja, jer moglo bi mi se obiti o glavu kad tad, a plus sve to-verovatno bi sebi napravila problem sa muzem, a to mi sad ne treba Sta mi drugo preostaje?
|
|
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 16.11.2011 20:42:32
|
|
|
|
Alexis79
|
razlicak pisala sam vec o tome da sam i ja u slicnoj situaciji. Mani se coravog posla i pusti nek se stvari same otkriju. Ja nisam rekla ovoj prijateljici da je muz vara i bolje sto nisam,jer se realno to nas i ne tice. Zao mi je sto je zaje*ava ,ali ona i sama vidi neke stvari i ne reaguje. Ponekad kad dodju cvrkucu oboje kao zaljubljeme pticice , onda posle par dana drvlje i kamenje na ono drugo.
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 16.11.2011 20:44:13
|
|
|
|
Maccana
|
Mozda eventualno mozes pomoci ako kumu skrenes paznju na to njegovo neodgovorno ponasanje i sta time moze izgubiti?Moyda da mu kazes da nije ljudski sto javno blati svoju porodicu i ponizava majku svoje dece.Eto,ja bi mu onako to usput nabacila.Mozda se trgne i batali sve?
|
|
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 16.11.2011 20:45:45
|
|
|
|
Alexis79
|
Nema tog muskarca koji vara svoju zenu a koji ce da se trgne na kritiku zene od kuma.
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 16.11.2011 20:47:35
|
|
|
|
razlicak
|
Hvala vam svima, pomogle ste mi da donesem, nadam se, pravu odluku...jer sama bih verovatno drugacije postupila...ipak ste mi svojim misljenjima-otvorile oci i ucinile da to sagledam iz drugog ugla I drago mi je zbog toga....
|
|
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 16.11.2011 20:53:21
|
|
|
|
mejvis
|
Različak to je jako teška situacija ali mislim isto što i većina- ne bih se mešala!!! Da je to moja najbolja drugrica ili sestra to bi već bilo drugačije i mnogo teže da se donese odluka a ovako, bodri je, usmeravaj da sama zaključi ali nemoj da joj saopštiš ti istinu.
|
|
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 16.11.2011 20:54:40
|
|
|
|
Zell
|
IZVORNA PORUKA: Alexis79 Nema tog muskarca koji vara svoju zenu a koji ce da se trgne na kritiku zene od kuma.
|
|
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 16.11.2011 20:55:49
|
|
|
|
Lu
|
Ja bi očekivala istinu od svoje prijateljice. Isto tako bi ja njoj rekla da znam sigurno za prevaru, jer smatram da prijatelji služe zato da si govore istinu. Ukoliko bi nju pogodila istina i iz bilo kojeg razloga se naljutila na mene, šta god da ona poslije napravila u vezi toga, onda mi i nije bila prijateljica. Napominjem da bi to rekla samo svojoj najboljoj prijateljici, sestri da ju imamm ili nekome bliskom. A šta biste vi da sumnjate da vas muž/partner vara a prijateljica to krije od vas i dopušta da živite u laži
< Poruku je uredio Lu RR -- 16.11.2011 20:56:45 >
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 16.11.2011 20:56:34
|
|
|
|
Maccana
|
Nema tog muskarca koji vara svoju zenu a koji ce da se trgne na kritiku zene od kuma Iskreno-mozda i nece da se trgne ali ce njoj biti lakse jer ce "ipak nesto"preduzeti i uciniti za tu zenu.Eto,makar zbog toga,da rastereti sebe.Jbte,zena se oseca krivom ko da je ona vara a ovaj da nekazem ko se hvali sa svojom gluposcu.
|
|
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 16.11.2011 21:04:36
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: razlicak Smeskic, nismo mi toliko dobre, on je bio mom m kum, tad je bio sam, ona je dosla kasnije, pa je cak nesto i na mene bila ljubomorna jedno vreme , gluposti, ali svejedno mi je zao. Da je to moja kuma ili najbolja drugarica, veruj da nebi cutala....al i ovo me dovoljno pogadja Aaaa sad vidim da ti ona i nije neko bitan, onda i ja kažem, ne mješaj se
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 16.11.2011 21:18:36
|
|
|
|
GRGA
|
Ja sam u takvoj situaciji da znam mnooooooooooooogeeee prevare,,takoreci svi svakoga varaju...Na svakom koraku....Osoba sa kojojm sam bliska ,,njen muz nju vara...i ja to znam...a upoznala sam i njegovu ljubavnicuuuuuuuuu...... Ironija zivota je ta sto je zena mali milion puta bolja i fizicki i kao osoba od svalerke ...nisat nisam rekla niti cu ikada.. Nai kucni prijatelji..Muz vara zenu..ja znam ,,nikada necu reci.................... Jos jedni nama bliski ljudi muz vara zenu,a zena lepa kao san..........I mirna povucena ,prelepa,,a on je vara sa kojom stigne-Razlog ozebnio se sa 17 godina
|
|
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 16.11.2011 21:27:23
|
|
|
|
razlicak
|
Ma kazem ja vama da je to jako delikatna situacija i koliko god da mi je zao i volela bih da joj mogu na neki nacin reci, ali toliko sa druge strane mislim da je bolje da cutim i da cekam da od nekog drugog sazna Pa sta da kazem, kad joj je rodjena mama rekla da se njih dvoje cudno ponasaju i da malo obrati paznju na tu zenu...i smatram da od toliko ljudi koji znaju, ona mora saznati kad tad. Ja sam cak razmisljala da joj napisem anonimno pismo i ubacim u sanduce, ali koliki je to dokaz koji njoj treba? Dal je to dokaz koji ona moze izneti pred njega? Ma odustajem od svega...najbolje da se drzim po strani, bice mi tesko, al moram.
|
|
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 16.11.2011 22:02:07
|
|
|
|
isidora88
|
razlicak imas pp
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 17.11.2011 8:05:10
|
|
|
|
oxy7
|
Različak, tačno znam kako se osjećaš, imala sam sličnu situaciju nedavno. Baš sam samoj sebi bila odvratna što ćutim, ali sam ostala pri toj odluci i nisam se pokajala. Mislim da bi sebi zakomplikovala život kada bi se direktno umiješala, a uvijek možeš svoje prijateljstvo iskazati kroz podršku na drugi način. U 99% situacija koje znam "glasnik" se na kraju doživljava kao da je lično osmislio prevaru.
|
|
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 26.11.2011 22:35:33
|
|
|
|
razlicak
|
Evo mene opet na ovoj temi ...Dakle, danas mi salje poruku kuma i kaze kako se poverila njegovoj sestri (koja zna da je ovaj vara, samo nece da se mesa) , da sumnja da je on vara, na sta je sestra odgovorila da su i ona i njen muz sumnjali i pitali ga sta ima sa tom zenskom. On je rekao da je"primetio da mu se nabacuje" i kune se u decu da nema nista sa njom!!!! Notorna lazzz!!! I jos se kune u decu Idiot I kaze da se u zadnjih par dana promenio na bolje .... Sva sreca pa ja nista nisam rekla, ona na kraju trazi slamku spasa i pomiri se s njim, a ja ostajem pos na, a htela pomoci. Ne, hvala-vise nista neznam, nista ne vidim i nista ne cujem....zivim svoj zivot, tudji NE ZELIM da vidim
|
|
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 26.11.2011 22:42:08
|
|
|
|
Brana
|
Strasno,bas je jadan...
|
|
RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? 26.11.2011 22:42:38
|
|
|
|
madre
|
razmisljala sam sta bih uradila kada bih saznala da nekog meni bitnog muz/zena vara, a da opet izbegnem probleme. poslala bih anonimno pismo
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?