|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d...
20.11.2011 15:22:32   
bulka
Lazar je prelepo ime!
Damjanuser posted image
Mina mi je lepse nego Minja..
Zensko ime koje mi se dopada je i Marta, poznajem jednu divnu devojcicu koja se tako zove, i mislim da ime sada nije toliko cesto!

(odgovor članu Biserce)
Direktna veza do poruke: 1151
20.11.2011 15:36:36   
Biserce
Hm...lepo je Marta, I don't know...mislili smo da pocnemo slaviti sv. Vasilija, pa i bebu tako da nazovemo, ali nesto ne mogu da se odvojim od Lazara. Prelepo mi je i zeleli smo od samog pocetka da damo bebi to ime...ma bla...bla...ima još vremena za razmisljanje...user posted image

(odgovor članu bulka)
Direktna veza do poruke: 1152
20.11.2011 15:49:07   
bubulence
meni je Vasilije divno, ustvari predivno ime... to sam vec pisala negde... jedino mi se tu ne svidja ako ga budu zvali Vasa sto je velika verovatnoca...

(odgovor članu Biserce)
Direktna veza do poruke: 1153
20.11.2011 16:14:12   
peca
Meni je i Milka ok kad upoznas neku osobu sa tim imenom, a nekome neimenovam dati ime je za*ebano user posted image user posted image   ja bas imam problem sa zenskim imenima user posted image

< Poruku je uredio Olga RR -- 20.11.2011 16:32:05 >

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1154
21.11.2011 17:01:43   
bulka
peco u pravu si... i ako draga osoba nosi ime koje ti inace nije lepo zbog te osobe ti postane drago... I lepo si to rekla nije lako neimenovanom dati ime :)
Ali moram samo da napisem za ime Marta, da mi je prvo bilo drago jer je biblijsko ime a ja sam pristrasna prema hriscanskim imenima...a posle sam upoznala tu prekrasnu devojcicu...

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 1155
22.11.2011 14:03:00   
oliveira
Masa ili Jakov ,definitivno .
Mi ne zelimo da znamo pol sobzirom da je drugo dete ,takva odluka je bila i za prvo dete ,koje sada ima 6 god.Pa tako da bata zeli za seku ime Masa ,a
tata i mama za decaka Jakov.

(odgovor članu bulka)
Direktna veza do poruke: 1156
22.11.2011 14:41:26   
peca
Ja sam listala malo pre neko vece sa drugaricama spisak pravoslavnih imena, pobozno nema sta, bas da uzmes da se krstis user posted image user posted image user posted image

Na kraju je sa tog spiska u mrtvu trku uslo ime Tankosava ili Zivkica hahaha ono je strasno, iskidasmo se od smeha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oliveira)
Direktna veza do poruke: 1157
22.11.2011 16:24:12   
bulka
peco ti si verovatno gledala spisak srpskih pravoslavnih imena, od kojih su, po mom misljenju mnoga nelepa, a neka i konkurisu za onu temu najcudnije ime za koje ste culi...
Ja sam mislila na imena koja se pominju u Svetom pismu i koje bastini ceo hriscanski svet...
Petar, Andrej, Jakov, Jovan, Filip, Toma, Matej, Tadej, Simon, Stefan, Ilija, Lazar, Pavle, Marko i druga...
Nesto manje je zenskih, Eva, Sara, Marija, Marta, Jelisaveta, Ana, Lidija, Sofija, Rebeka...
Neka su mi lepsa, neka manje lepa...

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 1158
22.11.2011 16:40:14   
peca
Ne kazem bukla, ima lepih imena, ali se meni nijedno zensko ime ne dopada. Ja sam bila u tripu da ce biti decak, to mi ne bi bio problem,, postojale s samo tri varijante, i svaka je imala svoje znacenje, to je bilo Nemanja, Dusan ili Ivan user posted image

Kad sam cula da je devojcica, nadam se da nece biti bezimena mesec dana kao moja sestra, te 80e godine nisu dozvolili da se zove Maja , jer je to po njima nadimak a ne ime, pa se moj tata svadjao tamo sa njima user posted image Sad dete mozes da nazoves kako hoces user posted image Ipak ces i ti slusati to ime do kraja zivota user posted image user posted image NIje to kao, ajde da damo neko ime, to je onako dugorocno... Mada moze i to da se promeni hehehe

(odgovor članu bulka)
Direktna veza do poruke: 1159
22.11.2011 16:41:54   
peca
Ja sam trebala da se zovem Jelisaveta user posted image user posted image user posted image

Tata me je stalno zezao za to ime....... Da li biste vi cerci dali ime Jelisaveta ??? user posted image

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 1160
22.11.2011 16:50:12   
soni
a ja sam trebala petrija ( baba htela da mi da posto sam rodjena na petrovdan)..hvala bogu da moji nisu dali

a ja za svoje dete samo menjam user posted image ...za devojcicu luna, a mm zeli mia ( ovde su to jako retka imena posto ne zivimo u srbiji )a za musko filip ( da ga zovem fiki user posted image ))

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 1161
22.11.2011 17:45:32   
majared
Moja baba se zvala Petrija. Ja sam htela detetu da dam ime Petra što je modernija verzija ali je ovde suvuše često ime. A bilo bi prigodno jer smo je napravili taman negde oko Peterovdana user posted image .

Novi favorit je Neda zbog značenja (ženska verzija imena Nedeljko jer mi se mm tako zove).

A ja sa ovim mojim imam problem - koje god ime izaberm on odgovara a kako će biti nadimak, kao da mora da ima nadimak

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1162
22.11.2011 17:50:44   
Verus
Odlucili smo se za Oliver.  Ako se rodi na Sv. Jovana (sto sumnjam) onda ce biti Jovanuser posted image

Svekar i svekrva nezadovoljni imenom, al puca nam se basuser posted image

< Poruku je uredio Verus RR -- 22.11.2011 17:57:07 >

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 1163
22.11.2011 17:51:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: peca

Ja sam trebala da se zovem Jelisaveta user posted image user posted image user posted image

Meni se recimo Jelisaveta svidja, vezujem ga za jednu super profesorku iz srednje. user posted image

(odgovor članu peca)
  Direktna veza do poruke: 1164
22.11.2011 18:42:05   
Biserce
Ne znam zasto se oni tu osecaju nezadovoljno. To je vas bebac, Jovan je bas extra.
Ja sam se vise smorila u odabiru imena. Zvacu ga Biserko, posto me mm zove Skoljkica:-D:-D

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1165
22.11.2011 19:31:41   
Verus
Extra je njima Jovan, al ne i Oliveruser posted image   A ima da bude Oliuser posted image

(odgovor članu Biserce)
Direktna veza do poruke: 1166
22.11.2011 19:37:07   
maslackic
jaao,,mm me je nagovarao na ovo ime , meni se ne svidja, ali sam pristala da nam se cetvrta cerka tako zove user posted image
a ne planiram toliko dece user posted image
IZVORNA PORUKA: ksena

IZVORNA PORUKA: peca

Meni se recimo Jelisaveta svidja, vezujem ga za jednu super profesorku iz srednje. user posted image

Majared moja ce se curica zvati Petra.. ja mislim da nije cesto ime ,a prelepo user posted image

< Poruku je uredio maslackic -- 22.11.2011 19:38:43 >

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1167
22.11.2011 20:31:45   
viking
SUper Verka, cool je Oliver!

Moja drugarica htela sinu da da ime Dane (lepo je i nekako nežno) ali je odustala jer joj je nekoliko ljudi reklo da ne daje ime koje u sebi ima "da" i "ne" jer jer je navodno kontradiktorno, nosi sukob pozitivne i negativne energije i sve tako nešto... Eto, ako verujete u takve stvari, da znate.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 1168
22.11.2011 20:47:19   
peca
Kseno, maslackic to je ono sto ja kazem, svako ime me vezuje za nekoga ili nesto, i tu Jelisavetu koju vi znate ne mozete drugacije da zamislite user posted image ako me razumete user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1169
22.11.2011 20:48:03   
Verus
user posted image

Ja sam mislila da je opet devojcica i dala bih joj ime Eva Kalina.  Posle mi mama kaze da imena sa tri slova nisu dobra-isto neki fazon energija bla bla, ne razumem se zaista.  Ja bih joj i dalje dala ime Evauser posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1170
22.11.2011 20:58:25   
viking
I meni je Eva super, ja volim ta internacionalna što se isto čitaju i pišu na svim jezicima :)

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1171
23.11.2011 23:35:29   
Ljubicica225
Kako Vam se svidja ime Bjanka?

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1172
24.11.2011 9:41:23   
Anoniman
Maslackic, opasna si!
Peco, razumem te. MM kaze da nisam normalna sto vezujem imena za osobe (doduse ne sva), al sta cu...
Verus i meni se svidja ime Eva, ali mm ne. kaze i da kratka imena ne idu uz njegovo prezime. A pritom pada i tamo negde cini mi se 11.12. znaci oko mog termina.
Ljubicice, kao zvuk - Bjanka mi se svidja. Ali ja uvek pomislim kako bi to "j" citali stranci user posted image  a kod nas bi Bianka malo cudno izgledalo. A znala sam i jednu Bjanku koja me i nije odusevila kao osoba.

(odgovor članu maslackic)
  Direktna veza do poruke: 1173
24.11.2011 9:49:28   
Anoniman
Moja baka se zvala Jelisavka, svi su je zvali Jela ili Jelica, pa su mnogi mislili da joj je originalno ime Jelena user posted image Lično ja baš ne volim mnogo ta stara imena (i ja imam takvo ime user posted image ) ali vidim da se vraćaju u modu-Jelisaveta, Tereza, Jefimija,Persida.... Nekako su mi malo teška, ali to je moj ukus. Ja svoje ime volim, ali ga nikad ne bih birala za svoje dete! 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1174
24.11.2011 9:55:07   
Olga75
moja majka ( mamina mama ) se zvala Lujza user posted image
koliko sam primetila moda oko imena se ponavlja , u mojoj generaciji je bilo : Sanja , Tanja , Nartasa , Aleksandri , Danijela , Vesni a muska moderna su bila : Dejan , Damir , Igor , Aleksandar  , Kristijan , Danijet pa su ta imene postala dosadna i vratila se imena generecije mojih roditelja user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here