|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ojed
4.10.2011 21:55:46   
isidora88
nama ni pantenol nije pomogao,kad je bebac kod kuce koristite pamucne ili neka je u pamucnim gacicama,pa ako malo zapiski,oprace seuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu oxy7)
Direktna veza do poruke: 226
25.10.2011 14:49:33   
Cindarella
Nama je za dva dana buknulo dno stomacica,puza,mosnice,guza,butine-zive rane.Prepisali su nam Canesten,koji je koliko ja znam,za gljivice.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 227
25.10.2011 14:52:30   
*Alexx*
To će da ga sredi, ne da brigaš user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Cindarella)
Direktna veza do poruke: 228
25.10.2011 15:00:45   
madre
bogdan se pre nekih dva meseca prvi put. boga mi, bilo je poprilicno strasnouser posted image
luftirala sam, mazala pavlovicevu, jekoderm, pantenol... nista nije pomoglo dok mi u apoteci nije dala zena kremicu pa recepturi nekog naseg doktora. povuklo se za dan i pouser posted image user posted image iskreno, nisam mogla da verujem. od tada je uvek imam u kuci.

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 229
25.10.2011 15:04:30   
limunada
Kad se Nikola ojeo bas imao ko plihove nisam ga brisala vlaznim m.doduse ni ne brisem ga vlaznim kad smo kuci al nekad se desi,a ojedo se zbog tvrde kake i onda ga brisem vodom cistom i mazem pavlovicevom i prodje ga,samo mu cista voda pomogne.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 230
25.10.2011 15:10:32   
Cindarella

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

To će da ga sredi, ne da brigaš user posted image

user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 231
25.10.2011 15:25:28   
Snelle
Madre, da to nije krema dr Pekovića?

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

Direktna veza do poruke: 232
25.10.2011 15:26:51   
madre
jesteuser posted image
fenomenalna jeuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 25.10.2011 15:28:21 >

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 233
25.10.2011 15:30:20   
Snelle
Jesi li znala da je radio kao pedijatar u našem DZ?
Kako se zove kremica? Nisam je do sada kupovala, ali sam još od nekoga čula da je odlična!

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 234
25.10.2011 15:34:56   
madre
znam, bio je moj pedijatar, mama ga mnogo hvaliuser posted image
to je obicna bela kutijica, pise samo MAST PROTIV OJEDA. kupila sam je u apoteci mileticuser posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 235
27.10.2011 15:45:05   
Cindarella
Bokice,da ti odg ovde.(nemam kruser posted image )
Ne mogu da verujem,dobrih 60%,mozda i jace se povuklo!Ali mu je butina ista,mozda cak i gora.user posted image Pocela je da se krljusta,a i dalje je natecena,jarko crvene boje. Oko genitalija je jako malo ostalo.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 236
29.10.2011 17:54:24   
Mariya
Mi smo imali mali osip, kupila sam niveinu kremu protiv ojeda i evo posle 3 dana jedva se vidi još nekoliko tačkica. nego mi recite,da li da nastavin da koristim tu kremu i dalje kad osip skroz prođe ili je koristim tretmanski, kad ima osip?

Direktna veza do poruke: 237
30.10.2011 22:15:33   
Mariya
neko da mi odgovori?

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 238
30.10.2011 22:18:35   
Olga75
pa kremu koja leci ojed mislim da treba koristiti kad se ojed pocinje pojavljivati user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 239
30.10.2011 22:20:06   
Anoniman
Ne može niko da ti odgovori na to. Svaka beba ima drugačiju kožu.
Ja sam za prvog sina koristila samo Pavlovićevu, a mlađi se na nju osipao kao lud, i već dugo mu koristim Sebamed protiv ojeda i osipa kao svakodnevnu negu. Ako je tvoje pitanje da li smeš takvu kremu koristiti kao stalnu negu --> smeš. Pitala sam ja pedijatra.

(odgovor članu Mariya)
  Direktna veza do poruke: 240
31.10.2011 11:29:29   
Mariya
super,hvala vam na odgovoruuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 241
6.11.2011 22:54:57   
dejana007

IZVORNA PORUKA: limunada

Kad se Nikola ojeo bas imao ko plihove nisam ga brisala vlaznim m.doduse ni ne brisem ga vlaznim kad smo kuci al nekad se desi,a ojedo se zbog tvrde kake i onda ga brisem vodom cistom i mazem pavlovicevom i prodje ga,samo mu cista voda pomogne.

i kod nas je takav slucaj. zbog hrane i tvrdje stolice ucrvenila mu se guza. dete plakalo i par noci nemirno spavalo. Videla da je blago crveno, ali nije bilo nista strasno mazala pavlovicevu. Ali tog dana kad je bio jako nervoyan i plakao pojavile su mu se bubuljice na obodu ojeda. Znala sam da ga to boli. muz kupio u apoteci bepanthen, ali evo mazem 3 dan, malo se povuce pa se opet pojavi. Inace voda je apsolutno resenje. Moracu da uzemem ili taj sebamedov koji pominje tash, ili nivea sa cinkom cula da je dobro. nadam se da ce biti o.k.

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu limunada)
Direktna veza do poruke: 242
6.11.2011 22:57:57   
Ivanka 75
Dejana, zar nisi niveinu sa cinkom dobila od patronažne kad ti je dolazila?
Ne znam odakle si, možda nisi u Srbiji...

(odgovor članu dejana007)
Direktna veza do poruke: 243
6.11.2011 23:06:16   
Jele
Strahinja je počeo da se baš ojeda, crvena mu je i guza ali i testisi još više....user posted image Dr rekla što više sušiti i Jekoderm i bolje mu je, ali se na testisima brzo vrati....

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 244
6.11.2011 23:19:42   
dejana007
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Dejana, zar nisi niveinu sa cinkom dobila od patronažne kad ti je dolazila?
Ne znam odakle si, možda nisi u Srbiji...

U Nisu sam, nije nam patromayna nista dala. uyecu niveu, mada sad citam temu, raylicite kreme pomagale. Sve yavisi od koye.

jele i moj ima na testisima, cak i na koyici penisa. prvo se tu pojavilo, ali ja msilila da to nije ojed user posted image

< Poruku je uredio dejana007 -- 6.11.2011 23:23:21 >

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 245
7.11.2011 13:38:56   
Ivanka 75
jao, guza joj je i dalje jaaaako crvena, spavala 2h sa prljavom pelenom, idemo jovo nanovo....

Direktna veza do poruke: 246
7.11.2011 13:45:16   
Jele

IZVORNA PORUKA: dejana007

jele i moj ima na testisima, cak i na koyici penisa. prvo se tu pojavilo, ali ja msilila da to nije ojed user posted image

Pa ne znam, ja sam nešto povezala da je ojed... Perem mu guzu i pišu posle svakog kakenja, a ujutru kad menjam noćnu pelenu isto i onda dobro peškirom osušim, malo ostavim ga golišavog da se dobro osuši i onda utrljam Jekoderm i stvarno pomogne. Ali ako samo malo bude ukaken, ako recimo kaki u snu, opet se sve vrati user posted image

Direktna veza do poruke: 247
7.11.2011 14:21:50   
dejana007
IZVORNA PORUKA: Jele

IZVORNA PORUKA: dejana007

Pa ne znam, ja sam nešto povezala da je ojed... Perem mu guzu i pišu posle svakog kakenja, a ujutru kad menjam noćnu pelenu isto i onda dobro peškirom osušim, malo ostavim ga golišavog da se dobro osuši i onda utrljam Jekoderm i stvarno pomogne. Ali ako samo malo bude ukaken, ako recimo kaki u snu, opet se sve vrati user posted image

u pravu si, jeste. Povuklo se sad crvenilo i sa penisa. Evo sad kad god mu menjam pelenu perem ga sebamedovim sapunom i mazem kremicom i bolje je. Inace, posto mu tvrdja stolica kad god pocne da stenje ja ga uzmeme nad soljom, izdrzim ga i iskaki se, a posle odmah pranje i tako u krug user posted image

< Poruku je uredio dejana007 -- 7.11.2011 14:22:56 >

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 248
9.11.2011 9:15:34   
Ana RR
Marku se pojavilo par sitnih tačkica na guzi tj. odmah ispod testisa, na samom početku guze. Ne znam šta da mu mažem, imam sebamed protiv ojeda, imam sudokrem, jekoderm, ali ne vidim da mu se smanjuje. Koliko dugo treba da se maže da bi bilo poboljšanja? 

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 249
9.11.2011 9:24:17   
bratzz
Pocni odmah a sa cim da pocnes ne znam, ja sam recimo mazala Nivea sos kremu kad se malo vise ojede ili obicnu pavlogal kremu kad se samo malkice ucrveni guza.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here