Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bracna ili vanbracna zajednica 15.6.2009 18:29:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: prolece potpišite i taj papir. ne mogu ga sama potpisati....
|
|
|
|
RE: Bracna ili vanbracna zajednica 15.6.2009 18:30:43
|
|
|
|
maki83
|
na ovo sam se i ja nasmejala i kod mene je tako samo sto ja njega nebudim nego sam ustane i odmah za komp
|
|
|
|
RE: Bracna ili vanbracna zajednica 15.6.2009 18:35:39
|
|
|
|
prolece
|
e, jbg, smeshki, razgovaraj sa njim. bolje da ti ne kažem šta bih mu ja sve rekla. možda će me neko nazvati zatucanom i staromodnom, ali ne bih mu ja decu ni radjala u takvoj situaciji.
|
|
|
|
RE: Bracna ili vanbracna zajednica 15.6.2009 18:36:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa ja tju dete sebi roditi...ne radim to zbog njega...
|
|
|
|
RE: Bracna ili vanbracna zajednica 15.6.2009 18:42:39
|
|
|
|
prolece
|
razumela sam to. ali ako radjaš dete samo za sebe, to možeš sa bilo kim drugim. možda ti se i posreći pa nadješ nekog ko hoće porodicu i brak.
|
|
|
|
RE: Bracna ili vanbracna zajednica 15.6.2009 18:43:27
|
|
|
|
prase
|
Da, Smeškice, ali možeš da ga rodiš i nekome ko bi te prvo oženio pa tek onda imao dete sa tobom. Obavezao se da bude sa tobom do kraja života i pred Bogom, iako ima prijatelje kojima je brak propao. Radio na tome da brak uspe i da deca budu srećna i lepo vaspitana, ne bi pominjao razlaz čim ti zagori ručak...
|
|
RE: Bracna ili vanbracna zajednica 15.6.2009 18:44:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa on hotje porodicu....i voli me...bezbroj puta je to dokazao...i bash sa njim zelim dete.....zashto bih ga menjala za nekog ko u startu zeli brak....a pored koga mozda ne bih imala sve shto imam sa sadashnjim?
|
|
|
|
RE: Bracna ili vanbracna zajednica 15.6.2009 18:47:44
|
|
|
|
Ana RR
|
Smeškice, svi imamo pravo na izbor, da li će on na kraju biti loš ili ne, to će vreme pokazati.. Tvoj dragi i ti ćete već i sami videti kako ćete, vidim da se volite i to je zaista najbitinije. Ako jednog dana rešite da se venčate- super! Ako ne- opet super, tako ste izabrali! U oba slučaja, ja vam želim sreću! I puuuuunooooo bebica
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Bracna ili vanbracna zajednica 15.6.2009 18:49:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ana80 Smeškice, svi imamo pravo na izbor, da li će on na kraju biti loš ili ne, to će vreme pokazati.. Tvoj dragi i ti ćete već i sami videti kako ćete, vidim da se volite i to je zaista najbitinije. Ako jednog dana rešite da se venčate- super! Ako ne- opet super, tako ste izabrali! U oba slučaja, ja vam želim sreću! I puuuuunooooo bebica Hvala na podrsci
|
|
|
|
RE: Bracna ili vanbracna zajednica 15.6.2009 18:53:50
|
|
|
|
prase
|
IZVORNA PORUKA: Ana80 Smeškice, svi imamo pravo na izbor, da li će on na kraju biti loš ili ne, to će vreme pokazati.. Tvoj dragi i ti ćete već i sami videti kako ćete, vidim da se volite i to je zaista najbitinije. Ako jednog dana rešite da se venčate- super! Ako ne- opet super, tako ste izabrali! U oba slučaja, ja vam želim sreću! I puuuuunooooo bebica U pravu si, Ana. Svako je do sada već izrekao i argumentovao svoje mišljenje, a na kraju će naravno biti kako oni odluče... Srećno Smeškice!
|
|
RE: Bracna ili vanbracna zajednica 15.6.2009 18:53:59
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Bracna ili vanbracna zajednica 15.6.2009 18:55:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala prase na argumentovanim postovima
|
|
|
|
RE: Bracna ili vanbracna zajednica 15.6.2009 18:56:33
|
|
|
|
prolece
|
ne želim da se ljutiš, niti da misliš kako ti solim pamet ako je sve tako, zašto mu onda smeta jedan potpis? to kao razočaran je zbog nečijih propalih brakova je po meni čista glupost. onda bi sva deca razvedenih roditelja trebalo da se protive braku. jednostavno ne shvatam. sorry
|
|
|
|
RE: Bracna ili vanbracna zajednica 15.6.2009 19:01:37
|
|
|
|
prase
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica Hvala prase na argumentovanim postovima Najmanje što mogu da učinim za moju RR drugaricu
|
|
RE: Bracna ili vanbracna zajednica 15.6.2009 19:07:11
|
|
|
|
bebać
|
mislim da sam negdje već pominjala,ja i moj m živimo skupa a nismo venčani...tako već 2,5 god. a Sergeju ej evo 19 mjeseci.Jednostavno nismo stigli da se potpišemo,nekako nam sve preče toga...nije nam prioritet...mada naravno da hoćemo,jednom
|
|
RE: Bracna ili vanbracna zajednica 15.6.2009 21:53:03
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Verus nase pametno mozdikavo prasence mene ste ubedile, zbog ovog dela sa decom, gde deca ne bi imala prava ni na sta ako nismo vencani. Mi smo vencani u crkvi, ali kada dodje do toga da se vratimo u Srbiju, vencacemo se i u opstini! Ovde smo vencani u opstini, ali ne i u Srbiji... ja mislim da to sto se u SAD vencani u opstini vazi i u Srbiji, provericu ( pravnik sam) ali mislim da nema potrebe da se opet potpisujete...
|
|
|
|
RE: Bracna ili vanbracna zajednica 15.6.2009 22:26:07
|
|
|
|
Lu
|
Ma sve je divno i krasno na početku braka i sigurna sam da je vrlo malo nas tada razmišljalo o pravnim stvarima,bar ja nisam nikad, ali ne treba to zanemarivati,pogotovo zbog djece, ne mora značiti da ćemo se razvesti može ne daj Bože doći do smrtnog slučaja i nakon nekog vremena pojave se grabljivci na imovinu Mislim da trebamo ipak znati na čemu smo i zbog sebe i zbog djece i to nimalo ne treba da umanjuje ljubav ničiju,jer ne radimo ništa loše ako se pobrinemo za svoju ili djetetovu materijalnu egzistenciju. Pa imamo i životno osiguranje,znači uzeli smo ga jer mislimo da će partner ili mi umrijeti pa nek se nađe djeci, nije istina i ne treba tako gledati ni na brak. Ja ovako nisam ramišljala na početku,nego isto kao Smeshkica
|
|
|
|
RE: Bracna ili vanbracna zajednica 15.6.2009 22:38:49
|
|
|
|
sosa
|
evo i ja da nesto kazem na ovu intresantnu temicu. ja sam za brak...mora da se zna da vezu odobravaju i narod(opstina) i Bog(crkva) zato i postoji zakon.onda je sve blagosloveno.po meni brak je divna sveta tajna,koju treba postovati. sto se tice imovine,skoro da je isto,bracna i vanbracna zajednica,deca. jednom prilikom sam bila u manastiru i monah mi nije dao da udjem jer nisam vencana...kaze to je greh. treba probati ziveti sa nekim i ako odgovara zasto da se ne ozvanici? moda je sad biti nevencan,ali sa verske strane iz takvih brakova deca su bolesna,neposlusna,narkomani... to je i moje misljenje.ipak se razlikujemo od zivotinja po zakonu i mozgu.
|
|
RE: Bracna ili vanbracna zajednica 15.6.2009 22:49:42
|
|
|
|
sosa
|
brak treba cuvati,negovati..to je svetinja...prihvatiti i necije mane...biti i u dobru i u zlu sa muzem a ne pobeci sto neko rece cim rucak zagori. u danasnje vreme niko nikog ne trpi,nemamo zivce za druge ljude zato se tako lako razvodimo,mi zene odmah kod mame bezimo(jos da mama ima onu stvar ne bi nam trebali muzevi) brak nije med i mleko (laze ko kaze da je samo to).ima tu svega... ali da je lepse u dvoje...i gde ima ljubavi...lepse je i lakse sve. zato treba potpisati i papir i biti do kraja sa voljenim...dok ljubav traje...a i posle dodje postovanje.
|
|
RE: Bracna ili vanbracna zajednica 15.6.2009 23:04:49
|
|
|
|
dunja RR
|
slazem se Soso, brak je zajednica coveka i zene, blagoslovena od Gospoda ukoliko je skloplena u crkvi, : meni je bilo bitno da se vencamo u crkvi a u opstini samo zbog birokratije, imovina mi nije bila na pameti ni tada ni sada, pre svega da bi udovoljili ovoj drzavi- birokratskom prozdiracu svega sto je lepo, a da bi smo sebi olaksali u tom administrativnom smislu...
|
|
|
|
RE: Bracna ili vanbracna zajednica 15.6.2009 23:21:12
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica IZVORNA PORUKA: prolece potpišite i taj papir. ne mogu ga sama potpisati.... Brak ili ne,odnosno zivetisa papirom ili bez njega je stvar licnog ubedjenja.Ja se tu nebih mesala.Ono sto ja mogu reci je da cu ja potpisati taj papir uskoro.
|
|
|
|
RE: Bracna ili vanbracna zajednica 15.6.2009 23:26:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa sve ste ovde udate, ili tje te biti udate...ili imate nameru da se udate....samo sam ja crna ovca....i pochinjem da se osetjam ne voljeno, i nedovoljno vredno...
|
|
|
|
RE: Bracna ili vanbracna zajednica 15.6.2009 23:27:02
|
|
|
|
nina83
|
IZVORNA PORUKA: sosa evo i ja da nesto kazem na ovu intresantnu temicu. ja sam za brak...mora da se zna da vezu odobravaju i narod(opstina) i Bog(crkva) zato i postoji zakon.onda je sve blagosloveno.po meni brak je divna sveta tajna,koju treba postovati. sto se tice imovine,skoro da je isto,bracna i vanbracna zajednica,deca. jednom prilikom sam bila u manastiru i monah mi nije dao da udjem jer nisam vencana...kaze to je greh. treba probati ziveti sa nekim i ako odgovara zasto da se ne ozvanici? moda je sad biti nevencan,ali sa verske strane iz takvih brakova deca su bolesna,neposlusna,narkomani... to je i moje misljenje.ipak se razlikujemo od zivotinja po zakonu i mozgu. No comment Soso, ne razumem odakle ti je ta informacija??? Brak ili ne, bitno je ono sto dve osobe osecaju jedna prema drugoj, da li se postuju, rade na svojo vezi.. A iz takvog okruzenja ne verujem da je mnogo lose dece poteklo. Bitno je kucno vaspitanje, ljubav.. Zaboga, nismo vise u srednjem veku, da zivimo s takvim predrasudama i ubedjenjima!!! Postoje mnogi brakovi i izmedju "velikih" vernika, pa im deca nisu bas za primer, a da ne spominjem navodne bolesti Kakve to veze ima??? Taj deo mi tek nije najjasniji.. Svako ima prava da organizuje svoj privatni zivot kako mu odgovara, najbitnije je ono u srcu i glavi, a ne na papiru.
|
|
|
|
RE: Bracna ili vanbracna zajednica 15.6.2009 23:33:30
|
|
|
|
Dora
|
xaxaxaxaxaxa joooj, Soso, jel si ti u nekoj sekti? Kako možeš da pričaš o deci u ovakvom ili onakvom braku? Nasmeja me! A u stvari, to što pričaš, način na koji razmišljaš... to je meni žalosno. Sorry...
|
|
|
|
RE: Bracna ili vanbracna zajednica 15.6.2009 23:34:19
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica Pa sve ste ovde udate, ili tje te biti udate...ili imate nameru da se udate....samo sam ja crna ovca....i pochinjem da se osetjam ne voljeno, i nedovoljno vredno... ne Smeskice , izvini ako si stekla takav utisak, tvoj je izbor...ti si bas jako draga....ja sam osam godina bila u vezi sa mm pre nego smo se vencali.... i sada se jako kajem zbog toga, ali iz drugih razloga......ja sam zelela da se to desi mnogo ranije zato ssm imala problema sa zdravljrem-endometriozom....i ko zna da li cu ikada imati decu...sada mi se obilo o glavu....evo i sada placem da me vidis suze mi se slivaju.... ja znam za sebe, volela bih da smo to uradili mnogo ranije..... mislim da nikome ne treba nametiti stavove , svi smo slobodna bica, a i ljudi se menjaju, razmisljaju vremenom drugacije.....
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.