|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bracna ili vanbracna zajednica
15.6.2009 18:29:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: prolece

potpišite i taj papir.

ne mogu ga sama potpisati....user posted image

(odgovor članu prolece)
  Direktna veza do poruke: 126
15.6.2009 18:30:43   
maki83
na ovo sam se i ja nasmejala i kod mene je tako samo sto ja njega nebudim nego sam ustane i odmah za kompuser posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 127
15.6.2009 18:35:39   
prolece
e, jbg, smeshki, razgovaraj sa njim. bolje da ti ne kažem šta bih mu ja sve rekla. možda će me neko nazvati zatucanom i staromodnom, ali ne bih mu ja decu ni radjala u takvoj situaciji.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 128
15.6.2009 18:36:48   
Anoniman
Pa ja tju dete sebi roditi...ne radim to zbog njega...user posted image

(odgovor članu prolece)
  Direktna veza do poruke: 129
15.6.2009 18:42:39   
prolece
razumela sam to. ali ako radjaš dete samo za sebe, to možeš sa bilo kim drugim. možda ti se i posreći pa nadješ nekog ko hoće porodicu i brak.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 130
15.6.2009 18:43:27   
prase
Da, Smeškice, ali možeš da ga rodiš i nekome ko bi te prvo oženio pa tek onda imao dete sa tobom. Obavezao se da bude sa tobom do kraja života i pred Bogom, iako ima prijatelje kojima je brak propao. Radio na tome da brak uspe i da deca budu srećna i lepo vaspitana, ne bi pominjao razlaz čim ti zagori ručak...

sve ima svoj kraj, samo kobasica ima dva!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 131
15.6.2009 18:44:43   
Anoniman
Pa on hotje porodicu....i voli me...bezbroj puta je to dokazao...i bash sa njim zelim dete.....zashto bih ga menjala za nekog ko u startu zeli brak....a pored koga mozda ne bih imala sve shto imam sa sadashnjim?user posted image

(odgovor članu prolece)
  Direktna veza do poruke: 132
15.6.2009 18:47:44   
Ana RR
Smeškice, svi imamo pravo na izbor, da li će on na kraju biti loš ili ne, to će vreme pokazati..
Tvoj dragi i ti ćete već i sami videti kako ćete, vidim da se volite i to je zaista najbitinije. Ako jednog dana rešite da se venčate- super! Ako ne- opet super, tako ste izabrali!

U oba slučaja, ja vam želim sreću! I puuuuunooooo bebica user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 133
15.6.2009 18:49:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ana80

Smeškice, svi imamo pravo na izbor, da li će on na kraju biti loš ili ne, to će vreme pokazati..
Tvoj dragi i ti ćete već i sami videti kako ćete, vidim da se volite i to je zaista najbitinije. Ako jednog dana rešite da se venčate- super! Ako ne- opet super, tako ste izabrali!

Hvala na podrsci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 134
15.6.2009 18:53:50   
prase
IZVORNA PORUKA: Ana80

U pravu si, Ana. Svako je do sada već izrekao i argumentovao svoje mišljenje, a na kraju će naravno biti kako oni odluče... Srećno Smeškice!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 135
15.6.2009 18:53:59   
Ana RR
user posted image user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 136
15.6.2009 18:55:48   
Anoniman
Hvala prase na argumentovanim postovima user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 137
15.6.2009 18:56:33   
prolece
 ne želim da se ljutiš, niti da misliš kako ti solim pamet
ako je sve tako, zašto mu onda smeta jedan potpis? to kao razočaran je zbog nečijih propalih brakova je po meni čista glupost. onda bi sva deca razvedenih roditelja trebalo da se protive braku. jednostavno ne shvatam. sorry

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 138
15.6.2009 19:01:37   
prase
IZVORNA PORUKA: Smeshkica

Hvala prase na argumentovanim postovima user posted image user posted image user posted image

Najmanje što mogu da učinim za moju RR drugaricu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 139
15.6.2009 19:07:11   
bebać
mislim da sam negdje već pominjala,ja i moj m živimo skupa a nismo venčani...tako već 2,5 god. a Sergeju ej evo 19 mjeseci.Jednostavno nismo stigli da se potpišemo,nekako nam sve preče toga...nije nam prioritet...mada naravno da hoćemo,jednomuser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 140
15.6.2009 21:53:03   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Verus

nase pametno mozdikavo prasenceuser posted image  

mene ste ubedile, zbog ovog dela sa decom, gde deca ne bi imala prava ni na sta ako nismo vencani.  Mi smo vencani u crkvi, ali kada dodje do toga da se vratimo u Srbiju, vencacemo se i u opstini! 

Ovde smo vencani u opstini, ali ne i u Srbiji...

ja mislim da to sto se u SAD vencani u opstini vazi i u Srbiji, provericu ( pravnik sam) ali mislim da nema potrebe da se opet potpisujete...user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 141
15.6.2009 22:26:07   
Lu
Ma sve je divno i krasno na početku braka i sigurna sam da je vrlo malo nas tada razmišljalo o pravnim stvarima,bar ja nisam nikad,
ali ne treba to zanemarivati,pogotovo zbog djece,
ne mora značiti da ćemo se razvesti može ne daj Bože doći do smrtnog slučaja i nakon nekog vremena pojave se grabljivci na imovinuuser posted image
Mislim da  trebamo ipak znati na čemu smo i zbog sebe i zbog djece i to nimalo ne treba da umanjuje ljubav ničiju,jer ne radimo ništa loše ako se pobrinemo za svoju ili djetetovu materijalnu egzistenciju.
Pa imamo i životno osiguranje,znači uzeli smo ga jer mislimo da će partner ili mi umrijeti pa nek se nađe djeci,
nije istina i ne treba tako gledati ni na brak.
Ja ovako nisam ramišljala na početku,nego isto kao Smeshkicauser posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 142
15.6.2009 22:38:49   
sosa
evo i ja da nesto kazem na ovu intresantnu temicu.user posted image
ja sam za brak...mora da se zna da vezu odobravaju i narod(opstina) i Bog(crkva)
zato i postoji zakon.onda je sve blagosloveno.po meni brak je divna sveta tajna,koju treba postovati.
sto se tice imovine,skoro da je isto,bracna i vanbracna zajednica,deca.
jednom prilikom sam bila u manastiru i monah mi nije dao da udjem jer nisam vencana...kaze to je greh.
treba probati ziveti sa nekim i ako odgovara zasto da se ne ozvanici?
moda je sad biti nevencan,ali sa verske strane iz takvih brakova deca su bolesna,neposlusna,narkomani...
to je i moje misljenje.ipak se razlikujemo od zivotinja po zakonu i mozgu.

"vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula"

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 143
15.6.2009 22:49:42   
sosa
brak treba cuvati,negovati..to je svetinja...prihvatiti i necije mane...biti i u dobru i u zlu sa muzem
a ne pobeci sto neko rece cim rucak zagori.
u danasnje vreme niko nikog ne trpi,nemamo zivce za druge ljude zato se tako lako razvodimo,mi zene odmah kod mame bezimo(jos da mama ima onu stvar ne bi nam trebali muzevi)
brak nije med i mleko (laze ko kaze da je samo to).ima tu svega...
ali da je lepse u dvoje...i gde ima ljubavi...lepse je i lakse sve.
zato treba potpisati i papir i biti do kraja sa voljenim...dok ljubav traje...a i posle dodje postovanje.

"vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula"

(odgovor članu sosa)
Direktna veza do poruke: 144
15.6.2009 23:04:49   
dunja RR
slazem se Soso, brak je zajednica coveka i zene, blagoslovena od Gospoda ukoliko je skloplena u crkvi, : meni je bilo bitno da se vencamo u crkvi a u opstini samo zbog birokratije, imovina mi nije bila na pameti ni tada ni sada, pre svega da bi udovoljili ovoj drzavi- birokratskom prozdiracu svega sto je lepo, a da bi smo sebi olaksali u tom administrativnom smislu...

(odgovor članu sosa)
Direktna veza do poruke: 145
15.6.2009 23:21:12   
marince1

IZVORNA PORUKA: prolece

potpišite i taj papir.

ne mogu ga sama potpisati....user posted image

Brak ili ne,odnosno zivetisa papirom ili bez njega je stvar licnog ubedjenja.Ja se tu nebih mesala.Ono sto ja mogu reci je da cu ja potpisati taj papir uskoro.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 146
15.6.2009 23:26:23   
Anoniman
Pa sve ste ovde udate, ili tje te biti udate...ili imate nameru da se udate....samo sam ja crna ovca....i pochinjem da se osetjam ne voljeno, i nedovoljno vredno...user posted image

(odgovor članu marince1)
  Direktna veza do poruke: 147
15.6.2009 23:27:02   
nina83
IZVORNA PORUKA: sosa

evo i ja da nesto kazem na ovu intresantnu temicu.user posted image
ja sam za brak...mora da se zna da vezu odobravaju i narod(opstina) i Bog(crkva)
zato i postoji zakon.onda je sve blagosloveno.po meni brak je divna sveta tajna,koju treba postovati.
sto se tice imovine,skoro da je isto,bracna i vanbracna zajednica,deca.
jednom prilikom sam bila u manastiru i monah mi nije dao da udjem jer nisam vencana...kaze to je greh.
treba probati ziveti sa nekim i ako odgovara zasto da se ne ozvanici?
moda je sad biti nevencan,ali sa verske strane iz takvih brakova deca su bolesna,neposlusna,narkomani...
to je i moje misljenje.ipak se razlikujemo od zivotinja po zakonu i mozgu.

No commentuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Soso, ne razumem odakle ti je ta informacija???
Brak ili ne, bitno je ono sto dve osobe osecaju jedna prema drugoj, da li se postuju, rade na svojo vezi.. A iz takvog okruzenja ne verujem da je mnogo lose dece poteklo. Bitno je kucno vaspitanje, ljubav.. Zaboga, nismo vise u srednjem veku, da zivimo s takvim predrasudama i ubedjenjima!!! Postoje mnogi brakovi i izmedju "velikih" vernika, pa im deca nisu bas za primer, a da ne spominjem navodne bolestiuser posted image user posted image user posted image  Kakve to veze ima??? Taj deo mi tek nije najjasniji.. Svako ima prava da organizuje svoj privatni zivot kako mu odgovara, najbitnije je ono u srcu i glavi, a ne na papiru.

(odgovor članu sosa)
Direktna veza do poruke: 148
15.6.2009 23:33:30   
Dora
xaxaxaxaxaxauser posted image user posted image user posted image joooj, Soso, jel si ti u nekoj sekti?
Kako možeš da pričaš o deci u ovakvom ili onakvom braku? Nasmeja me! A u stvari, to što pričaš, način na koji razmišljaš... to je meni žalosno. Sorry...user posted image

(odgovor članu nina83)
Direktna veza do poruke: 149
15.6.2009 23:34:19   
dunja RR

Pa sve ste ovde udate, ili tje te biti udate...ili imate nameru da se udate....samo sam ja crna ovca....i pochinjem da se osetjam ne voljeno, i nedovoljno vredno...user posted image

ne Smeskice , izvini ako si stekla  takav utisak, tvoj je izbor...ti si bas jako draga....ja sam osam godina bila u vezi sa mm pre nego smo se vencali.... i sada se jako kajem zbog toga, ali iz drugih razloga......ja sam zelela da se to desi mnogo ranije zato ssm imala problema sa zdravljrem-endometriozom....i ko zna da li cu ikada imati decu...sada mi se obilo o glavu....evo i sada placem da me vidis suze mi se slivaju....

ja znam za sebe, volela bih da smo to uradili mnogo ranije.....

mislim da nikome ne treba nametiti stavove , svi smo slobodna bica, a i ljudi se menjaju, razmisljaju vremenom drugacije.....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here