Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 13.5.2009 13:21:57
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: lenka sarajevo IZVORNA PORUKA: Modessty IZVORNA PORUKA: Ana80 e to bi moglo! idemo kod lenke na onaj izvor rekla sam mm da ću da ga utopim u taj izvor ako treba samo recite kad dolazite da vam i meze pripremim ... i opremu za ronjenje za vase muzice Lenka najbolja si! I meze nam spremas!!!!!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 18.5.2009 7:25:37
|
|
|
|
vila 07
|
MM je u subotu radio spermogram, danas kad zavrsim sa poslom idem po rezultate. Prošli put nisu bili sjajni, ali je od tada svašta nešto pio. Uh, ne mogu da dočekam da vidim rezultate, nadam se da će biti bar malo bolji. Opet, strahujem. Nisam nikom ni rekla, da me ne bi ispitivali.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 18.5.2009 8:32:53
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: vila 07 MM je u subotu radio spermogram, danas kad zavrsim sa poslom idem po rezultate. Prošli put nisu bili sjajni, ali je od tada svašta nešto pio. Uh, ne mogu da dočekam da vidim rezultate, nadam se da će biti bar malo bolji. Opet, strahujem. Nisam nikom ni rekla, da me ne bi ispitivali. Biće bolje sigurno! Ajde javi nam obavezvo kakvi su rezultati. Ja imam zakazano kod moje dr u 11h. Videću šta će reći i za spermogram i za moje HSG rezultate.
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 19.5.2009 7:26:47
|
|
|
|
vila 07
|
Skroz sam se sjeb... Nalaz . Prošli put je imao 8 miliona, a sad 7. Stvarno sam se nadala da će se bar malo popraviti. Čitala sam da sa ovim bojem nema šanse prirodnim putem da zatrudnimo. Jbg. Šta dalje?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 19.5.2009 7:59:36
|
|
|
|
Modessty
|
Dalje... terapija za njega. Treba da pije lekove koje ce mu dr prepisati. Zatim vitamine C i E i cink. Ako neće on sam, onda mu podmetni. Ako i to ne uspe..... onda neznam stvarno šta da ti kažem
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 19.5.2009 8:02:22
|
|
|
|
Modessty
|
MEni dr rekla da je njegov rezultat ok. Nije sjajan ali je ok. Da se malo oslobodi stresa (pitam se koliko će to biti moguće?) i da pije vitamine C i E i cink svaki drugi dan.
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 19.5.2009 8:06:35
|
|
|
|
vila 07
|
Ma uzimao je sve. Ana je pisala šta je njen m uzimao i kod njih je to dalo rezultate. A kod nas ništa. Jedino što nije bio kod lekara, sve smo na svoju ruku. Pa ništa, onda prvo kod lekara.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 19.5.2009 8:15:35
|
|
|
|
daca77
|
Jao...moracu i ja svog dragog da posaljem da uradi analize...on sve izbegava i govori kako je sve u redu, ali da ja imam neki patoloski strah. Bojim se i da mu pomenem, jer je toliko osetljiv i podlozan stresu, oticice u aut...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 19.5.2009 8:16:51
|
|
|
|
Modessty
|
Malo je rizično uzimati na svoju ruku. Možda doza nije bila dobra za njega? Ili bi njegovom organizmu prijalo nešto drugo? Sad ti moraš biti pozitivna i hrabra za njega. Muškarci su u stvari mnogo "nežniji" nego mi žene! Vrlo brzo padnu. Ti ćeš biti tu da ga podigneš i nateraš ga da ide dalje. Naročito je teško što je tim rezultatom povredjena njegova muškost.
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 19.5.2009 8:19:24
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Jao...moracu i ja svog dragog da posaljem da uradi analize...on sve izbegava i govori kako je sve u redu, ali da ja imam neki patoloski strah. Bojim se i da mu pomenem, jer je toliko osetljiv i podlozan stresu, oticice u aut... Ma kaži mu da dr to traži da neće da te gleda više ako mu ne doneseš njegov rezultat Najbolje je da ti daju uput za GAK. Tamo su mnogo bolji uslovi nego na sudskoj medicini. A i rezultati stižu istog dana. Zamoli Bojana da ti to napiše u izveštaju.
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 30.5.2009 22:31:41
|
|
|
|
Zoka81
|
Devojke gotov je spermogram i od mm. Bas sam iznenadjena....negativno naravno. Prvi put je imao 5 miliona a drugi put jos manje. Problem je u tome sto je mm sportista i uzima testosteron inekcije koje su to sve napravile. Jako sam tuzna. Izgleda da kod nas nece biti nista od bebe. On mene ubedjuje da to sto on uzima je kolicinski malo i ne moze dam bude razlog svemo tome. Ne znam sta da radim. Ja uzimam kliomifen za dzabe..... Da li se neka od vas razume u to...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 30.5.2009 23:02:30
|
|
|
|
leptir
|
Zoka,žao mi je što si se razočarala ali ne mora sad da to znači kraj jer spermatozoidi variraju.MM je prvi puta imao 65 mil. pa nakon toga 10 mil,a sad 45 miliona.I mi ganjamo, pijemo svašta pa valjda će nekad upalit.Nisam ti možda ništa pomogla ali te razumijem kako ti je.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 30.5.2009 23:11:19
|
|
|
|
Zoka81
|
IZVORNA PORUKA: leptir Zoka,žao mi je što si se razočarala ali ne mora sad da to znači kraj jer spermatozoidi variraju.MM je prvi puta imao 65 mil. pa nakon toga 10 mil,a sad 45 miliona.I mi ganjamo, pijemo svašta pa valjda će nekad upalit.Nisam ti možda ništa pomogla ali te razumijem kako ti je. Leptirupa nije samo u tome problem sto ihje malo nego sto on uzima to sranje od estosterona i ne znam sada odakle da pocnem. Prvo mora to da ostavi i ocistisi se od toga i tek onda mozda dobije neke terapije da se spermogram pobolöjsa. Al ja kako vidim on ne zeli da to ostavi jer misli da problem nije u tome nego zato sto smo imali odnose skoro svaki dan pa kao zbog toga je spermica bilo tako malo. Ne znam ni sama sta da mislim i verujem..... Pre nego sto je predao spermu nisamo imali odnose samo 2 dana. Dal je moguce da je zbog toga?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 30.5.2009 23:12:12
|
|
|
|
Zoka81
|
Jesam smotana pola slova sam progutala....oprosti
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 30.5.2009 23:13:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Zoko, mora imati pauzu od 3-5 dana kada radi spermogram, dva dana je malo.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 30.5.2009 23:18:35
|
|
|
|
leptir
|
Mislim da apstinencija mora biti 3-5 dana , znači da je to malo a da se spermatozoidi obnove treba 3 mjeseca da prođe .Zato se i planira svaka tri mjeseca spermogram .Ni mm neće da ostavi cigare kaže kako drugi mogu imati bebu a puše a mi žene svega smo se spremne odreći.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 30.5.2009 23:21:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Ne razumem zašto su takvi, pa mm čini bukvalno sve da bi se situacija popravili i da dobijemo bebu! Ni u jednom trenutku nije rekao da nešto neće da uradi!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 30.5.2009 23:28:21
|
|
|
|
Zoka81
|
Pa oni uvek misle da ne moze biti do njih, uvek lezi na nama...oni su zdravi i mogu da naprave bebu. Moj kaze on ima dete znaci nije do njega a ne vidi da je od tada proslo 10 godina i da se za to vreme svasta promeni....
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 30.5.2009 23:30:05
|
|
|
|
Zoka81
|
Ima li jos neke devojke medju vama da joj muz uzima testosteron inekcije?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 3.6.2009 18:36:16
|
|
|
|
Cecana
|
Cao svima, zanima me da li ste cule za BioAstin tablete i da li je neciji muz koristio i kakvi su rezultati? evo adrese na kojoj mozete da vidite o cemu se radi: www.vitamini.hr/3262.aspx Zvala sam apoteke u Novom Sadu ali nisu uopste culi za taj lek.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 3.6.2009 19:00:39
|
|
|
|
Cecana
|
Nije mi uspelo da zakacim link pa ukucajte na googlu samo Bioastin i naci cete
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 15.6.2009 18:55:44
|
|
|
|
boje
|
cure, imam jedno pitanjce....mm pije doksiciklin do srede, a u ponedeljak treba ponovo da da uzorak na analizu.Da li je to dovoljna pauza? Bojim se da rezultat ne pokaze stvrano stanje?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 15.6.2009 18:58:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Mislim da je mm pravio pauzu od dve nedelje posle antibiotika
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 15.6.2009 19:00:28
|
|
|
|
boje
|
ufffff, a bas mi treba taj nalaz, zato sto 25. idem kod dr.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 15.6.2009 19:01:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Najbolje je da pitate u laboratoriji, ne sećam se da li je mm pravio pauzu zato što je morao ili se samo tako potrefilo.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?